psilos2000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Πριν λίγο το είδα στην εκπομπή cinemania και έγλυφα τα δάχτυλά μου!! Επιτρεεεελλους μια ωραία σκοτεινή ταινία. Ρώσικη! Η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία ποτέ στην ρωσια... Η φαν του Blade κ Matrix επιβάλεται να ρίξουν μια ματιά. Είναι και τριλογία! + Movie + Site Trailers small medium large
psilos2000 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δεν βλέπω κανενα να έχει συγκινηθει απο την ταινία... Μονό εγω είδα κατι ξεχωριστό? Σήμερα που ειδα την μπουρδα του spielberg επαιξε ενα τρειλερ της αρα λογικα οπου να ναι θα παίξει ελλάδα. Με budget $4,200,000 νομίζω οτι εχει κάτι να πεί.Εκτος αν τα δώσαν όλα για το τρέιλερ και το υπόλοιπο εινα μούφα.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Έχω ακούσει ότι θα έρθει Σεπτέμβρη στο Ελλάντα. Το έχω καιρό σε DVD αλλά ακόμα να αξιωθώ να το δω Material Defender 1032
Chi Chi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 To exo stamparei edo & 2 vdomades psile & perimeno na mou to steilei o "8eios Vladimiros" ;-)
Panahs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Το γνωρίζει κανείς? Είναι τριλογία, είναι ρώσικο και είναι τρόμου. Οι γνώμες διίστανται. Σε μερικά forums που έχω κοιτάξει άλλοι λένε ότι είναι άθλιο και άλλοι ότι είναι εξαιρετικό. Πάντως το trailer του είναι σίγουρα από τα πιο εντυπωσικά/επιβλητικά που έχω δει. Όσο και η προώθησή του στην Ρωσία από ότι διάβασα. Το trailer: http://www.apple.com/trailers/fox_searchlight/night_watch/index.html H ταινία προβάλλεται απόψε 17 Σεπτεμβρίου 01:00 στις Νύχτες Πρεμιέρας (και σκέφτομαι να πάω... αν μπορέσω!).
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω την χειρότερη εντύπωση. Η ταινεία διαρκώς προσπαθεί να μιμηθεί γνωστές ταινείες απο αμερικάνικο κιν/φο. Το σενάριο είναι σκόρπιο και οι ατάκες/διάλογοι ή δε μεταφράστηκαν καλά ή είναι τόσο ρηχες που δε μπορείς να τις πάρεις σοβαρά. Βάθος χαρακτήρων = -1. Οταν άκουσα ότι το σχέδιο ήταν για τριλογία δε το πίστευα. Με το ζόρι παρακολούθησα αυτό το "μέρος" μέχρι το τέλος. Η ταινεία είχε low budget και αυτό ίσως την καθιστά επίτευγμα. Σίγουρα βέβαια ευθύνεται για τα μισο-τελειωμένα εφε της και για το απίστευτα οικτρό "super - ύπερ" φορτηγάκι που "στεγάζει" τους nightwatchers.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Εντυπωσιακό μεν το trailer αλλά η ταινία φαίνεται να'ναι ανάμιξη Underworld και Matrix. Έλλειψη πρωτοτυπίας; ΥΓ: ΔΕΝ έχω δει την ταινία, δεν μπορώ να κρίνω.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Στη Ρωσία, πάντως, έχει κάνει εντυπωσιακή πορεία. Εντωμεταξύ, η επίσης Ρωσική Nival Interactive ετοιμάζει tactical RPG με τον ίδιο τίτλο. Έχει ήδη κυκλοφορήσει στη Ρωσία, νο.1 στα σχετικά charts σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν οι developers, ενώ γίνεται και το localization για Αγγλικά. Γενικά, οι γνώμες είναι μοιρασμένες, όπως αναφέρει και ο Panahs. Η Ρωσική αγορά, πάντως, δείχνει να το στηρίζει. Δεν μπορώ να φανταστώ επένδυση σε PC game και τριλογία που θα τους βάλει μέσα. Από την άλλη, ανήκω στους "ιερόσυλους" που βλέπουν το Matrix και λύνονται στα γέλια, οπότε...
Panahs Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Αυτό που λέει ο Snoob για την καλή πορεία στη Ρωσία, είναι σωστό. Η ταινία έχει πρωτοφανή επιτυχία στην Ρωσία, πρωτοφανής όμως είναι και η προώθησή της και εκεί είναι που συγκρούονται και οι γνώμες. Πάντως θα γυριστεί και αμερικανική έκδοση (μη χάσουνε και οι ταρατατζούμ ταρατατζούμ αμερικάνοι). Τελικά δεν πήγα να το δω, δεν βρήκα παρέα και γίνεται και μεγάλη φασαρία κάτω με κάτι φασίστες που ήρθαν από όλο τον κόσμο και πλακώνονται με αναρχικούς και τα σπάνε όλα (το κέρατό μου! σήμερα βρήκαν!) και είπα να μην κατεβώ μόνος μου 1 τη νύχτα... Το κακό είναι ότι δεν πρέπει να το παίζει άλλη μέρα...
Edgar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 re paidia, kserete pote tha bgei kanonika stous cinemades edo ellada?
psilos2000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Έχει avant premiere αυτή την εβδομάδα! Αχ να δούμε το φετινό πουλέν μου πως θα είναι! Νομιζω θα είναι κάτι μεγάλο,το τρέιλερ τουλάχιστον ειναι απο τα πλέον ενδιαφέρον που έχω δει τα ταιλευταία χρόνια!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Έγιναν merge τα δύο threads.
Panahs Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Έχει avant premiere αυτή την εβδομάδα!Αχ να δούμε το φετινό πουλέν μου πως θα είναι! Νομιζω θα είναι κάτι μεγάλο' date='το τρέιλερ τουλάχιστον ειναι απο τα πλέον ενδιαφέρον που έχω δει τα ταιλευταία χρόνια![/quote'] Χθες το κατέβασα από Σουηδία. Αφού δεν μπόρεσα να πάω να το δω εγώ, ήρθε αυτό σε μένα . Σήμερα πιθανότατα θα σας πω κι εγώ την γνώμη μου...
Panahs Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Λοιπόν, μπορώ να πω πως η γενική εικόνα είναι καλή. Η σκηνοθεσία είναι αρκετά καλή, η φωτογραφία και η ατμόσφαιρα ίσως θα μπορούσαν να είναι καλύτερες. Στην ταινία παρουσιάζονται σκηνές οι οποίες άλλωτε είναι πολύ φωτεινές και άλλωτε πολύ σκοτεινές. Πιθανότατα αυτό να ήταν στις αρχικές προθέσεις του σκηνοθέτη πάντως αυτή η αισθητική ανομοιομορφία είναι φανερή για ταινία τρόμου (χωρίς να καταδικάζω ότι είναι αρνητικό αυτό, αφήνεται στην άποψη του καθένα). Στο μοντάζ χρησιμοποιείται μια συγκεκριμένη τεχνοτροπία πολύ συχνά, που έχει να κάνει με πολύ γρήγορες μεταβάσεις σκηνών και πλάνων κλπ. Παρότι συχνά είναι πολύ όμορφο, μερικές φορές σου δίνει την εντύπωση ότι είναι περιττό. Αυτό είναι ίσως ένα στοιχείο που θυμίζει χόλιγουντ. Το κύριο πρόβλημα πιστεύω ότι όντως εντοπίζεται στο σενάριο και στην ανάπτυξη των χαρακτήρων. Εδώ συμφωνώ με τον Praetorian. Παρότι το background story είναι αρκετά απλό και έχει να κάνει με την μάχη καλού-κακού (κάτι σε Star Wars δηλαδή ), για να καταφέρεις να ακολουθήσεις την υπόθεση που εκτυλίσσεται μπροστά σου αλλά και να εμβαθύνεις στους χαρακτήρες, πρέπει να ιδρώσεις. Γενικά η πλοκή μερικές φορές εκτυλίσσεται τόσο γρήγορα και απότομα (και σε αυτό συμβάλλει και το μονταζ που έλεγα παραπάνω) που χάνεις τον μπούσουλα! Δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται. Βέβαια και οι αγγλικοί υπότιτλοι δεν βοήθησαν ιδιαίτερα. Όσον αφορά τα εφέ εδώ θα διαφωνήσω με τον Preatorian, μου φάνηκαν ικανοποιητικότατα και δεν μπορώ να καταλάβω τι το κακό είχαν. Μια χαρά ήταν τα καημένα . Έχουμε δει αμερικάνικες ταινίες με πολύ χειρότερα εφέ. Επίσης το επιχείρημα με το φορτηγάκι μου φαίνεται άτοπο. Αυτό που μου έκανε πολύ μα πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση είναι μια σκηνή στο τέλος (videogame, όσοι το έχουν δει θα καταλάβουν) που η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι παρωδεί το Matrix στεγνά.
john1987 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 τουλαχιστον,πετυχαινει να σε υποβαλλει? ειναι ατμοσφαιρικο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.