giogr4 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Εχω τα Windows XP Home Edition. Θέλω να κάνω format το partition που τα έχω ( c: ) και να τα επανεγκαταστήσω. Αυτά που θέλω να μάθω είναι: 1)αν μεταφέρω στα άλλα partitions τα αρχεία μου δεν θα επηρεαστούν, έτσι; 2)στην επανεγκατάσταση θα ερωτηθώ για το που θέλω να τα εγκαταστήσω ή αυτόματα θα μπουν στο c:; 3)θα χρειαστεί να τα ενεργοποιήσω ξανά;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 1. Όχι, δεν θα επηρρεαστούν - αρκεί να μην έχεις εφαρμόσει κρυπτογράφηση αρχείων (δεν ξέρω αν υπάρχει στα Home). 2. Θα ερωτηθείς. 3. Αν κάνεις format, είναι αρκετά πιθανό - όχι σίγουρο. Αν δεν κάνεις format (και δεν αλλάξει το Volume Serial Number του σκληρού σου δίσκου), πήγαινε στο C:\Windows\System32 και κράτα αντίγραφο του αρχείου wpa.dbl - το οποίο περιέχει τα στοιχεία του activation και το οποίο θα ξαναπεράσεις στο 'νέο' σύστημά σου. Περισσότερα για το activation εδώ >>> http://forum.tweakxp.com/forum/Topic5049-1-1.aspx?DisplayMode=1bm51497
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.