alexg31979 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Θα ηθελα να ρωτησω αν ATi Catalyst 5.4 drivers ειναι συμβατοι με την ΑΤΙ RADEON 9000 που εχω στο notebook?? Οταν παω να τους εγκαταστησω μου βγαζει μηνυμα οτι το προγραμμα εγκαταστασης δεν μπορει να βρει τα απαραιτητα στοιχεια για να γινει η εγκατασταση.βεβαιωθειτε οτι εχετε το απαιτουμενο λογισμικο!!! Το προβλημα μου ξεκιναει που δεν μπορω να κανω capture απο την καμερα με το Pinnacle ενω πριν ενα μηνα μπορουσα! Υποθετω οτι απο την στιγμη που εβαλα το service pack 2 δημιουργηθηκε το προβλημα! Ισως αν βαλω νεους drivers της καρτας γραφικων θα λυθει το προβλημα Ευπροσδεκτες οι προτασεις σας!Ευχαριστω προκαταβολικα
Jimmy_BlinD Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 και γω το ίδιο πρόβλημα έχω με την radeon 9000
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 an pate http://www.ati.com exei tous Ati Catalyst Mobility 5.6 For Windows XP sthn homepage...autous tous exete dokimasei?
vagpap Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Για να βάλεις τους Catalyst σε Mobile έκδοση χρειάζονται κάποιο modification. Ρίξτε μια ματιά εδώ. Έχω περάσει 5.6 σε Radeon Mobility 9200. Άλλη λύση είναι οι omega που παίζουν σε όλες, χωρίς κάποια τροποποίηση.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Για να βάλεις τους Catalyst σε Mobile έκδοση χρειάζονται κάποιο modification. Ρίξτε μια ματιά εδώ[/url']. Έχω περάσει 5.6 σε Radeon Mobility 9200. Άλλη λύση είναι οι omega που παίζουν σε όλες, χωρίς κάποια τροποποίηση. boroume na to ebisteytoume eykola? ki an kati ginei? kai o foritos den einai stin eggiisi ... tsaba money na dinume? den einai aplo...
vagpap Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Απλούστατο είναι... Δεν κάνεις modification το υλικό , τους drivers κάνεις. Αν δεν δουλέψουν απλά τους απεγκαθιστάς. Καλού κακού κάνε ένα Restore Point, ποτέ δεν ξέρεις
Jimmy_BlinD Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Απλούστατο είναι... Δεν κάνεις modification το υλικό , τους drivers κάνεις. Αν δεν δουλέψουν απλά τους απεγκαθιστάς. Καλού κακού κάνε ένα Restore Point, ποτέ δεν ξέρεις mou vgazei runtime error. ti borei na ftaei?
vagpap Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Πολλά... Το runtime error σου το βγάζει κατά το modification των catalyst ή κατά την εγκατάσταση?
Jimmy_BlinD Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Πολλά... Το runtime error σου το βγάζει κατά το modification των catalyst ή κατά την εγκατάσταση? kata to modification
vagpap Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Sorry... Δεν μπορώ να βοηθήσω. Δοκίμασε να στείλεις ένα mail στον developer του project.. Ίσως βοηθήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.