Προς το περιεχόμενο

Καποιες μικρες προτασεις Για το site

rafraf24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Θα ηθελα απλα να κανω καποιες προτασεις που -κατα την γνωμη μου παντα- θα εκανα πιο χρηστικο το site, το οποιο ηδη ειναι η καλυτερα κοινοτητα χρηστων για υπολογιστες.

1) Στη αρχικη σελιδα της insonnia να μπορει καποιος να συνδεθει απευθειας, μεσω 2 πλαισιων user name και password, οπως ειναι και στo site του Pc magazine.

2) Μπορει να γινει αναζητηση ειδησεων βασει χρονολογικης σειρας δημοσιευσης? Αν οχι, θα ηταν πολυ χρησιμο κατι τετοιο.

3) Αληθεια, μετα το senior member υπαρχει αλλη κατηγορια? Οχι οτι με ενδιαφερουν οι χαρακτηρισμοι καθε χρηστη, απλα ρωταω απο καθαρη περιεργεια.

4) Προτεινω σε καθε ειδηση να αναφερετε και ο αριθμος των συνολικων σχολιων που εχουν γινει ως εκεινη την στιγμη

Φυσικα ολα οσα παραθετω ειναι καλοπροαιρετα.

Δημοσ.

Εννοω να υπαρχουν απευθειας στην κεντρικη σελιδα 2 κουτακια που να γραφουμε το user name και το password χωρις να χρειαζεται να πατησουμε στο link συνδεθειτε.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.
[...]

1) Στη αρχικη σελιδα της insonnia να μπορει καποιος να συνδεθει απευθειας' date=' μεσω 2 πλαισιων user name και password, οπως ειναι και στo site του Pc magazine.[/quote']

Αρκετά μέλη μπαίνουν με cookies οπότε 'αναγνωρίζονται' αυτόματα από το σύστημα. ;)

Σε κάθε περίπτωση, κατά την απόλυτα προσωπική μου άποψη, δεν βρίσκω ούτε ότι μου λείπει ούτε ότι θα προσθέσει κάτι καινούργιο.

[...]

3) Αληθεια' date=' μετα το senior member υπαρχει αλλη κατηγορια? Οχι οτι με ενδιαφερουν οι χαρακτηρισμοι καθε χρηστη, απλα ρωταω απο καθαρη περιεργεια.[/quote']

Δεν υπάρχει άλλη κατηγορία. Μετά είναι οι 'βαθμοί' που απονέμονται λόγω θέσης: moderator, super moderator, administrator.

[...]

4) Προτεινω σε καθε ειδηση να αναφερετε και ο αριθμος των συνολικων σχολιων που εχουν γινει ως εκεινη την στιγμη.

Αναφέρεται ήδη κάτω από τον τίτλο της είδησης' date=' δίπλα στην ώρα καταχώρησης της είδησης.

Σημερινό παράδειγμα από την πρώτη σελίδα της Insomnia:

Νέες μειωμένες τιμές για adsl από την Vivodi

adams στις 02 Jun 2005 - 10:59 26 σχόλια

Δημοσ.

Προτείνω να δημιουργηθεί ένας καινούργιος βαθμός μετά το senior member για παράδειγμα "advance member". A! Mετά την ενσωμάτωση του skroutz.gr στο insomnia είναι δυνατόν να ενσωματωθεί και η μηχανή του google ακριβώς από κάτω?

Δημοσ.

Επανέρχομαι για να ρωτήσω το εξής: Μπορεί να γίνετε κατά την πληκτρολόγηση ενός μηνύματος αυτόματος ορθογραφικός έλεγχος?

Δημοσ.

Και κάτι συμπληρωματικό από μένα: γίνεται να υπάρχει π.χ.: Insomnia.gr > Insomnia Site > Insomnia Site - Forum και στο τέλος της σελίδας; Συνήθως όταν υπάρχουν αρκετές απαντήσεις σε ένα θέμα και θέλουμε να πάμε σε άλλη ενότητα' η ροδέλα στο ποντίκι κι ο κέρσορας στην οθόνη μας ζαλίζουν! :D

Θα μου πεις πως υπάρχει το: Που θέλετε να σας πάμε;

Δίκιο έχεται, αλλά το ξεχνάμε! Ένα μυαλό νύχτα μέρα τι να σου κάνει κι αυτό! :-P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...