billpeppas Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Παίδες, τα νεύρα μου είναι έτοιμα να σπάσουν!!! Ξέρετε κανένα μαγαζί στην Αθήνα που να έχει ηλ. αγώγιμο στυλό? { στυλός που βγάζει υγρό ασήμι }
Balanced Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 kai kati alo den mporeis na xrhsimopoihseis agogimo stilo se olous tous epeksergastes. Kane ena research prin ton agoraseis. Gia conductive grease koitakses h den se andiaferei;
billpeppas Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 kai kati alo den mporeis na xrhsimopoihseis agogimo stilo se olous tous epeksergastes. Kane ena research prin ton agoraseis. Gia conductive grease koitakses h den se andiaferei; Μα δεν θα χρησιμοποιηθεί ούτως ή άλλως για επεξεργαστές. Τι, νόμιζες ότι το θέλω για να το βάλω μεταξύ CPU & HeatSink ? ( σαν θερμοαγώγιμη πάστα ) Τέσπα, θα μου φέρει ο ξάδερφος από αμερική μερικούς... Αν μου τελειώσουν, θα έχω υπόψιν αυτό που μου είπες.
madsc Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 @billpepas μάλλον το παλικάρι υπέθεσε ότι θα το το χρησιμοποιούσες για να "ξεκλειδώσεις" (ενώσεις αγώγιμα) bridges σε cpu. (ξεκλείδωμα πολλαπλασιαστή), τα παλιά τα χρόνια αυτά. Τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα [Κατουμάς/συνοικιακά κτλ] έχουν αυτό που ζητάς. /sc
theglassicon Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Πάντως αν το πάρεις σε δοχειάκι για χρήση με πινελάκι θα σου κοστίσει τρίχες.....κάπου 5ε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.