Προς το περιεχόμενο

Ανάνηψη δεδομένων απο καμένο σκληρό

black_rider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν δυο-τρείς μέρες κάηκε το τροφοδοτικό απο το κατεβαστήρι που έχω και μαζί με τα άλλα πράματα που πήρε μαζί του μου αχρήστεψε και τους δύο σκληρούς που είχα πάνω. Ο πρώτος είναι ένας WD 800JB 80GB και ο άλλος ένας Maxtor 31536Η2 15GB. Και ρωτάω λοιπόν : Υπάρχει τρόπος να πάρω τα δεδομένα απο τους δύο δίσκους; Π.χ. άν βρώ controller απο άλλους ίδιους δίσκους και τους κοτσάρω πάνω θα δουλέψει;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Πιθανόν ναι.

Ο πρώτος υπάρχει ακόμα στο εμπόριο.

Ο δεύτερος μάλλον όχι.

Πρέπει να ψάξεις λίγο για να βρεις κάποιο μεταχειρισμένο.

Δημοσ.

exei anixtei kai paromooio topic.oi liseis einai oi briskeis plaketes apo idious diskous kai pezei i plironeis trela lefta se eteria na sta epanaferei.kai ama milame gia mp3 kai tetoia den axizei.

Δημοσ.

Δεν έχω mp3 σε κανέναν απο τους δύο αλλα ούτε και τίποτα σημαντικά αρχεία. Aπλώς έλεγα αν βρεθούν ίδιοι δίσκοι καλά θα ήταν να τα πάρω πίσω. Ειδικά για τον WD ούκ ολίγοι έχουν χτυπήσει και έχουν καλές πλακέτες οπότε είναι σχετικά εύκολο να επαναφέρω τα δεδομένα και γιατί όχι και το σκληρό αν βρώ ένα χτυπημένο δίσκο. Απλώς ρωτάω αν γίνεται.

Αν έχει κανείς κάνενα απο του παραπάνω δίσκους καλούς ή χτυπημένους πάντως ακούω προσφορές.......

Thnx

Δημοσ.

oti ginetai ginetai.to eixamekanei se kapoious pelates.xiloma plaketa kai ton bazame kai ok.arkei na min exei xtipisei to moter tou diskou na to po etsi xodrika.alla oti ginetai ginetai.

Δημοσ.

"The file or directory is corrupted & unreadable" : το μήνυμα που μου βγάζει ο file explorer οταν πάω να κάνω browse τον 200άρι μου seagate, γεμάτο με divx & mp3.

"Unable to access drive L:. The volume does not contain a recognized file system" Μήνυμα από norton disc doctor για τον ίδιο δίσκο

"Error #1507 - Bad file record signature" - Partition Magic 8....

Και τώρα τι κάνουμε? Υπάρχει γιατρειά? 200GB είναι αυτά...

Δημοσ.

Υπαρχει ενα προγραμμα νομιζω captain nemo το λενε αν και δεν θυμαμαι καλα το οποιο βλεπει ολα τα file systems(fat/ntfs/unix) σε εναν δισκο! Συνηθως βλεπει και αρχεια σε δισκο που εχει χτυπησει το partition

Δημοσ.

Τελικά από κάπιο άλλο σχετικό thread βρήκα το GetDataBack for NTFS και τον διάβασε ολόκληρο το δισκο. Δε φαίνεται να λείπει τίποτα... Το θέμα είναι οτι πρέπει να τα επαναφέρω όλα σε διαφορετικό partition/δίσκο.

Ο "χαλασμένος" δίσκος όμως θα είναι για πέταμα ή με ένα format θα μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί?

Δημοσ.

pados an thelis na sosis ta arxeia sou. bres to get your data back for ntfs.kanei poli kali doulia, to mono pou den breiskei einai ta arxeia me tous ellinikous xaraktires

Δημοσ.
Τελικά από κάπιο άλλο σχετικό thread βρήκα το GetDataBack for NTFS και τον διάβασε ολόκληρο το δισκο. Δε φαίνεται να λείπει τίποτα... Το θέμα είναι οτι πρέπει να τα επαναφέρω όλα σε διαφορετικό partition/δίσκο.

Ο "χαλασμένος" δίσκος όμως θα είναι για πέταμα ή με ένα format θα μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί?

afoyu to programma ston diabazei simenei oti o diskos san siskeui ine kanonika alla kati exei ginei me to file system.se merikes periptoseis ama kaneis ena scandisk apo recovery console diorthonei arketa problimata alla afou brikes idi ekeino to programma akoma kalitera apo ta programmata ton windows.apla meta kane ena format ton disko me to partition magic kai tha einai mia xara.arkei na breis allo ena 200 disko gia na baleis mesa ta backup sou.min prospathiseis na ta epanafereis ston idio giati tha ta xaseis ola.an mpoorouses na eftiaxnes to partition table kai to mbr tote isos glitones to na metafereis ta arxeia se allo partition.alla einai ligo risky

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...