Προς το περιεχόμενο

Logitech MOMO force. Μωρέ μπράβο!

Voodooman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ντρέπομαι που δηλώνω πορωμένος με τα racing, αλλά τα οικονομικά μου μόλις πρόσφατα μου επέτρεψαν να αγοράσω τιμονιέρα. Ε, τελικά κατάλαβα ότι χωρίς τιμονιέρα όντως racing παιχνίδια δεν παίζονται...

Και δεν μιλάω για Colin, Need for speed και την παρέα τους που είναι εύκολα ακόμη και με πληκτρολόγιο, μιλάω για F1 2002 και Richard Burns rally, στα οποία ούτε 5 λεπτά δεν μπορούσα να παίξω σωστά. Τώρα πια αυτά τα παιχνίδια απέκτησαν νόημα.

Εντάξει, είναι πάρα πολύ ακριβή-για εμένα τουλάχιστον (130 ευρώ από το e-direct), αλλά αξίζει κάθε cent...

Δημοσ.

sigoyra aksizi ola ta leyta poy edoses giati MPENEIS mesa sto game dinontas soy ali esthish se oloklro to pexnidh!!!! eine statheri i timoniera poy peires?????

Επισκέπτης
Δημοσ.

Paidia th sygkekrimenh timoniera thn exei kai to plaisio sth stournari ston deytero orofo gia test drive...einai apla apisteyth!

Δημοσ.

h statherotita tis timoniearas gia emena eine to kiriotero!!! an glistra k den kathete stathera yparxoyn kai ta diafora "atiximata"!!!

Δημοσ.

To θέμα της σταθερότητας μάλλον είναι υποκειμενικό, γιατί εξαρτάται από τα μπράτσα του καθενός και το πόσο "χώνεσαι" μέσα στο παιχνίδι!

Σε εμένα, η πεταλιέρα (πάνω σε χαλάκι) δεν έχει κουνηθεί ποτέ. Το τιμόνι τώρα σφίγγει με μία μεγάλη πλαστική βίδα και μου έχει ξεκουνηθεί δύο ή τρεις φορές, γιατί δεν την είχα σφίξει αρκετά.

Αυτό που λέει ο chris 13 πρέπει να είναι τιμονιέρα μόνο για PS2, ενώ από ό,τι θυμάμαι υπήρχε και μία ακόμη πιο ακριβή Logitech, 180 ευρώ, αλλά παραείταν πολλά.

Αλλά υπάρχουν και πεταλιέρες και με 30 ευρώ πλέον, όπως είδα στο Πλαίσιο, σχεδόν πιο φτηνές από ένα καλό joystick!

Δημοσ.

"Σε εμένα, η πεταλιέρα (πάνω σε χαλάκι) δεν έχει κουνηθεί ποτέ. Το τιμόνι τώρα σφίγγει με μία μεγάλη πλαστική βίδα και μου έχει ξεκουνηθεί δύο ή τρεις φορές, γιατί δεν την είχα σφίξει αρκετά."

AYTO ITHELA NA MATHW!:)

Δημοσ.

Πράγματι, η αίσθηση με την τιμονιέρα βελτιώνεται πολύ, αλλά δεν νοιώθεις ότι πραγματικά οδηγείς.

Έχω "οδηγήσει" ΟΛΑ τα υπεραυτοκίνητα του κόσμου στο PC, αλλά κανένα δεν μου έχει προσφέρει τη χαρά που μου έδινε το micra των 60 ίππων που είχα, ούτε το cordoba των 75 που έχω τώρα. Μιλάμε για δύο ψόφια αυτοκίνητα, αλλά τελικά το να παίρνεις μία στροφή με 80 χλμ. στην πραγματικότητα ε'ιναι πολύ ωραιότερο από το να την παίρνεις στο PC με 160.

Αυτό που τελικά κερδίζεις με την τιμονιέρα είναι η αναλογική ακρίβεια. Στρίβεις λίγο, το αμάξι στρίβει λίγο. Στριβεις πολύ, το αμάξι στρίβει πολύ. Ενώ με τα πλήκτρα, δεν υπάρχει αυτό το ενδιάμεσο. Για αυτό δεν μπορούσα ούτε γύρω να συμπληρώσω στο F1.

Και τέλος, ένα βήμα παραπέρα στο ρεαλισμό έκανε η simbin με το GTR. Αγοράζει και συνδέεις στο USB ένα IR sensor, βάζεις τον αισθητήρα στο καπέλο σου και όπου και να γυρίσεις, η κάμερα μέσα στο αμάξι γυρνάει μαζί σου! Ακούγεται καταπληκτικό!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Symfono pos i timoneira dinei pragmatika ALLO noima sto racing game. Exo 2 Microsoft gia PC mia me FF kai mia xoris.....

Mou aresei kalytera auti xoris to FF, mias kai "auto-center" feature leitourgei kapos perierga stis FF timonieres. Ase pou kai i donisi sta perissotera games (PC) einai ASXETH :)

Pantos 100+ den tha eina pote gia timoniera (logo eisodimatos :P)

Δημοσ.

όντως η δόνηση πρέπει να είναι καλογραμμένη, αλλιώς δεν λέει και πολλά. Στο total immersion racing (το'διναν τσάμπα με το "Θέμα", από τα καλύτερα παιχνίδια-προσφορά που έχω δει!) η δόνηση δεν προσφέρει σχεδόν τίποτε, αλλά στο F1 2002 έχει μέχρι και το τρεμόπαιγμα, όταν είσαι στο ρελαντί.

100+ ευρώ για ένα τέτοιο αξεσουάρ είναι πολλά, αλλά τί να πούνε και οι flight simmers που βλέπουν το Thustmaster HOTAS cougar των 400 ευρώ και τους τρέχουν τα σάλια!

Δημοσ.

gia tin timoniera pou lew kserw oti doulevei kai se pc afou sindeetai me usb,syn oti to exw diavasei sto manual (!!) tis timonieras.Vevaia dne exw paiksei katholou sto pc gia na kserw...pantws gia tin timoniera tis momo kserw oti einai poly kali kyriws stin aisthisi tou timoniou otan paizeis...nomizw pws den idrwnoun poly eukola ta xeria ,pragma to opoio gia mena einai poly simantiko gia timoniera!

Δημοσ.

Chris_13 an mporouses na dokimaseis oti h timoniera auti ontos paizei se PC tha sou eimoun ypoxreos kathos skeftomai na thn agorasw kai kathos den exw to dynatothta na kano ena lathos ~150E thelo na eimai sigouros oti kanei gia PC. Exw akousei apo arketous oti einai apo tis kalyteres poy kykloforoun. O logos pou thelw na parw toso kalh timoniera einai to paixnidi pou efaga kollhma ton teleutaio kairo (to opoio einai apo ta pio realistika poy exw paiksei gia PC).....fysika ennow to Richard Burns Rally :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...