Προς το περιεχόμενο

Ψύξη για socket-Α επεξεργαστή

cassidy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα τις παρακάτω ψύκτρες, κάπου 15 ευρώ η καθεμιά

Arctic Cooling Silent 2 TC

http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=2007

COOLERMASTER XDREAM III

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806123

Έχετε χρησιμοποιήσει κάποια από τις δύο; Έχετε κάποια άλλη πρόταση στα ίδια περίπου χρήματα; (μη κοστίζει και η ψύκτρα περισσότερο από τον επεξεργαστή, κρίμα είναι :Δ)

Δημοσ.

To xdream ths cooler master to exei kai sta multirama sta 15 eurw telikh.An de 8es na plhrwneis metaforika opote kai fysika exei sthn perioxh sou to pairneis apo ekei!

Δημοσ.

Exw autin : Arctic Cooling Silent 2 TC, den eimai trellamenos o/c kai oute prokeite na kanw pote. Apla tin peira epeidi einai athoryvi.

Mexri stigmhs, thoryvo 0 kai apo thermokrasies normal, se idle exw 41-42 kai se full load 47-48. Tipote to idiaitero diladi.

Einai mia fthini kai kali lysi.

Prosoxh omws, ean tin egkatastiseis monos sou kai den exeis kapia A' empeiria, den sto proteinw. Askei megali piesi sto socket kai mporei na kaneis kamia zimia :S :S :S

Δημοσ.

File mou egw tha sou proteina na deis auth ths Zalman...

http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=79&code=005009

Prosoxh omws!!!

Epeidh einai kai gia P4 xreiazetai na exei to m/b sou trypitses gia bides sto plai tou socket (3+3).

Pantws egw thn exw balei ston 2600 Barton kai me to silent mode psyxei mia xara kai xwris fasaria.

Kostizei 35 euro peripou.

Sth syskeuasia exei O,TI xreiazesai!

SORRY DEN EIXA DEI OTI PSAXNEIS KATI STA 15EURO.

PANTWS AKSIZEI 100% TA LEFTA THS (PROSWPIKA DEN THN THEWRW AKRIBH)

Δημοσ.

Κι εγώ αυτή τη Zalman σκεφτόμουν να πάρω αλλά τελικά δε γίνεται. Ο λόγος έιναι ότι είναι λίιιιιιιγο μεγάλη. Από τη λίστα συμβατότητας με τις μητρικές στο Site της Zalman είδα ότι πρέπει να απέχει αρκετά το τροφοδοτικό από το πάνω άκρο της μητρικής. Για πρόσεξε το κι αυτό γιατί εγώ ήμουν στο τσακ να την πάρω και ευτυχώς κατάλαβα ότι δε χωράει στο κουτί μου...

Θέλω κι εγώ ψύκτρα για socket-A οπότε πείτε καμιά πρόταση...

Δημοσ.

Ε καλά η Thermalright είναι φυσικά κορυφαία. Αλλά μάλλον είναι λίγο βαρυά και ακριβή. Συν του ότι δεν έχει ανεμιστήρα. Εγω μιλάω για μια πιο απλή λύση και κυρίως πιο φθηνή...

Πάντως αφού προτείνεις thermalright Για πες και έναν αθόρυβο καλό ανεμιστήρα να βάλουμε πάνω... :)

Δημοσ.

Ωραία παιδιά, ευχαριστώ για τις προτάσεις :)

Την 7000A-Cu, δε τη βρήκα σε ελληνικό e-shop. Στο πλαίσιο έχει την 7000-Cu (που δεν κάνει για socket A), ενώ για socket Α έχει το αντίστοιχο μοντέλο της zalman που είναι μισή χαλκός και μισή αλουμίνιο. Είναι δελεαστική αυτή η τελευταία γιατί σε περίπτωση που κάνω αναβάθμιση σε κάνα χρόνο θα μπορέσω να τη κρατήσω, αφου υποστηρίζει ακόμα και amd64.

Θα κατέβω το Σάββατο για βόλτα κι ανάλογα τα κέφια :Δ

PS: πολύ ενδιαφέρουσα η λύση της evercool από mgmanager, full χαλκός για 15 ευρώ.

Μόνο που στις 3400 στροφές φαίνεται λίγο θορυβώδης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...