Προς το περιεχόμενο

Η χειροτερη επανεκτελεση ειναι ...του ?

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
..απ'την εθνικό σταρ Ευαγγελόπουλο (λέγε με parishilton.gr)...

Η μάλλον λέγε με καλύτερα oloi.asxolountai.mazi.mou.epeidh.nomizoun.oti.eimai.ili8ios.alla.parola.ayta.petyxa.ayto.pou.h8ela.gr

Αν δε σταματήσει ο κόσμος να ασχολείται με τον κάθε μ@λάκα τότε αυτός δικαιολογημένα θα τρίβεται στη μάπα μας για πολλά χρόνια.

Με λίγα λόγια: βάλτε φωτιά σε ΛαμπιροΤατιάνες-Αννίτες-Θέμους-Μικρούτσικους και λοιπα αν θέλετε σοβαρότητα στη μουσική. Μέχρι τότε ο κάθε Ευαγγελόπουλος-Κατέλης-Ταμπάκης θα ξύνεται και θα πέρνει περισσότερα χρήματα απο καθένα απο σας που είναι σοβαρός και δουλεύει σα σκυλί για να τα βγάλει.

Δεν βγήκαν μόνοι τους αυτοί απο το πουθενά. Ο κόσμος τους έβγαλε έμμεσα με το να βλέπει τις ΓΤΠ εκπομπές που συμμετέχουν αυτοί. Και την Θώδη ο κόσμος την έβγαλε. Προσωπικά δεν ασχολούμαι με αυτό το είδος αλλα είμαι σίγουρος οτι οι μισοί που τους βρίζουν απο δω μέσα κατεβάζουν βιντεάκια τους απο το ίντερνετ και γελάνε. Με τι άραγε γελάνε; [Το οτι εγώ κατέβασα το cd της Θώδη απο το ίντερνετ δεν έχει καμία σημσία, εγώ εξαιρούμαι.. :roll:]

Μαρία Nothing personal, απλά επειδή το ανέφερες εσύ, το λέω για όλους όχι για σένα προσωπικά.:(

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα με τον kleidokratwr ολα γινονται στο βωμο του χρήματος και της εκμετάλευσης νεανικών ονείρων . Τα παιδιά που πάνε σε ολα αυτά τα reality που για μένα ειναι απαράδεκτη σαβούρα πιστεύουν σε ψεύτικα όνειρα δυστηχώς . Θυμάται κανένας που ειναι τώρα αυτοί που είχαν βγει πρώτοι στα πρώτα reality ?

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
O Ρόκος τραγουδάει το "Midnight Shadow"? "Εκτέλεση" πραγματική. Οταν έχεις στο μυαλό τον αέρινο ήχο αυτού του τραγουδιού, την αίσθηση οτι πετάς πανάλαφρα.... και ακούς μετά αυτό το πραμα....

Επίσης ακουσα τις προάλες μια "εκτέλεση" ενός τραγουδιού του Στέλιου Καζαντζίδη απο το Βασίλη Παπακωνσταντίνου και μου ήρθε να κάνω εμετό.

Μόλις άκουσα το Midnight Shadow από τον Ρόκο, και αναρωτήθηκα γιατί να διακινδυνεύει ένας τραγουδιστής να γίνει ρεζίλι, κατακρεουργώντας ένα αριστουργηματικό κομάτι. Γιατί δεν αρκείται στα σκυλάδικα που του δίνουν οι "δημιουργοί" των Ελληνικών "επιτυχιών" και γιατί πρέπει να χαλάσει κάτι τόσο όμορφο...

Δημοσ.
Μόλις άκουσα το Midnight Shadow από τον Ρόκο, και αναρωτήθηκα γιατί να διακινδυνεύει ένας τραγουδιστής να γίνει ρεζίλι, κατακρεουργώντας ένα αριστουργηματικό κομάτι. Γιατί δεν αρκείται στα σκυλάδικα που του δίνουν οι "δημιουργοί" των Ελληνικών "επιτυχιών" και γιατί πρέπει να χαλάσει κάτι τόσο όμορφο...

Δεν είναι κάπως υποκειμενικό αυτό; Προσωπικά δεν με χάλασε καθόλου αυτή η διασκευή.

Μπορώ να πω πως έγινε με σεβασμό στο πρωτότυπο, στο γνωστό ύφος του Ρόκκου.

Τώρα αν δεν σου άρεσε εσένα, αυτό είναι άλλο θέμα. tongue.gif

Btw, λέγεται «Moonlight Shadow». blink.gif

Υ.Γ.: Καλώς μας ήρθες πολυάσχολε! happy2.gif

Δημοσ.
Δεν είναι κάπως υποκειμενικό αυτό; Προσωπικά δεν με χάλασε καθόλου αυτή η διασκευή.

Μπορώ να πω πως έγινε με σεβασμό στο πρωτότυπο, στο γνωστό ύφος του Ρόκκου.

Τώρα αν δεν σου άρεσε εσένα, αυτό είναι άλλο θέμα. tongue.gif

Btw, λέγεται «Moonlight Shadow». blink.gif

Υ.Γ.: Καλώς μας ήρθες πολυάσχολε! happy2.gif

συμφωνώ πλήρως.....

η χειρότερες επανεκτελέσεις θεωρώ πως είναι αυτές οι 2-3 που έχουν γίνει στο Aisha του Khalled

Δημοσ.
ΟΚ... Καταλαβαίνω να μην αρέσει σε κάποιους ο Νταλάρας, αλλά μην τα παραλέμε...

Έχει τραγούδια που έχουν μείνει στην ιστορία του Ελληνικού τραγουδιού.

Ένα ανεπανάληπτο είναι το «Αχ Χελιδόνι Μου» και φυσικά δεν είναι το μόνο.

Όλη η δεκαετία του '70 έχει χρωματιστεί και από δικά του τραγούδια. :)

"Παραπονεμένα Λόγια", "Έχω ένα Καφενέ"........

Τα είπε και τα στιγμάτισε, τα έκλεισε. Εϊναι δικά του Είναι μεγάλος μόνο και γι αυτά τα 2...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το τελευταιο ''αριστουργημα''-ανοσιουργημα που ακουσα ηταν καποιος που τολμησε να τραγουδησει Μαρινελλα .

Ενα απο τα καλυτερα της τραγουδια , το ''Με πνιγει ετουτη η σιωπη'' .

Απλα θα πω ''Θανατος δι'απαγχονισμου στον ιεροσυλο'' .-

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μια πολύ καλή επανεκτέλεση που άκουσα προχτές -κ έμαθα εντέλει ποιά το λέει- είναι το ''Ελένη'' της Αλεξίου το οποίο το ερμηνεύει η Ρίτα Αντωνοπούλου .

Μια εκτέλεση σχεδόν εφάμιλλη με αυτή της Αλεξίου .

Λίγο πιο άγρια μεν , αλλά άξια .

Το σχετικό YouTube βιντεάκι

.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...