Προς το περιεχόμενο

Η χειροτερη επανεκτελεση ειναι ...του ?

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
... τα ΜΠΑΖΑ του Famestory....)

Τα παραλές κι εσύ! Δεν είναι όλοι τους για τα μπάζα! Υπήρξαν υπέροχες φωνές που συμμετείχαν στο παιχνίδι, απλά δεν τους δόθηκε η δημοσιότητα που θα έπρεπε. Και δυστυχώς στην εποχή μας, τραγουδιστές θεωρούνται όσοι έχουν μια άλφα εμφάνιση, μια βήτα τσαχπινιά και μια γάμα πουτατιανιά!!! :lol:

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τα παραλές κι εσύ! Δεν είναι όλοι τους για τα μπάζα! Υπήρξαν υπέροχες φωνές που συμμετείχαν στο παιχνίδι, απλά δεν τους δόθηκε η δημοσιότητα που θα έπρεπε. Και δυστυχώς στην εποχή μας, τραγουδιστές θεωρούνται όσοι έχουν μια άλφα εμφάνιση, μια βήτα τσαχπινιά και μια γάμα πουτατιανιά!!!

Διαφωνώ! Είναι ΟΛΟΙ τους απαίσιοι!!! Απλά δεν ακούγονται...

Δημοσ.

υπεροχες φωνες δεν υπηρχαν...

απλα αρκετα καλοι ηταν ας πουμε ο πετρακος,πετρελης,θαλασσοχωρης...δε θυμαμαι να μου εκανε εντυπωση ιδιαιτερη κανενας αλλος...

Δημοσ.
Η εκτέλεση της Madonna για μένα είναι πολύ καλή' date=' και μ'αρέσει πολύ περισσότερο απτο αυθεντικό..

Τώρα βέβαια γούστα είναι αυτά.

[/quote']

gousta einai auta vevaia alla kamia sxesi i mia ekdosi me tin alli

i proti ektelesi einai epiki kai i deuteri nomizo einai kathara emporiki

Δημοσ.

Bασιλιας αυτη την στιγμη στην χειροτερη επανεκτελεση ειναι ο ... ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ .

Μα πως του ηρθε να ερμηνευσει το ''Κατω απο το πουκαμισο μου'' του Καζαντζιδη ?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Back to stage .

Το τραγουδι που θ'αναφερω εχει ερμηνευτει απο πολλες τραγουδιστριες αλλα εχω μια αμφιβολια ως προς την αρχικη μιας και στο stixoi.gr εχει και την

Βουγιουκλακη και την Κωχ σαν ερμηνευτριες με τον ιδιο συνθετη και στιχουργο .

Ποια ξερετε ή εχετε υπ'οψιν σας οτι ηταν η αρχικη ερμηνευτρια απο τις δυο τους ?

Δημοσ.

Nα πάρω κι εγώ μέρος?

Την....επανΕΚΤΕΛΕΣΗ του ''Ι LOVE ROCK AND ROLL'' της Joan Jet

από την ...Britney που το πάτε? :roll:

Γύρισαν τ'άντεράκια μου κολοτούμπα μόλις το άκουσα....

Ειδικά όταν προσπαθεί να βγάλει τις κραυγές της JET!!!!! :?

Σαν κεραμιδόγατος σε εποχή ζευγαρώματος μου ακούγεται!!!!!

Μην ξερ......σω!!!! :eek:

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Με ενα εναμιση χρονου ξεθαμα , επαναφερω το τοπικ στο προσκηνιο θελοντας να αναφερω την προσφατη εκτελεση ( στα 5 βηματα ) που υποστουνται διαφορα ξενα κομματια απο την (τελευταιας μοδας) τραγουδιστρια Εφη Θωδη .

Δημοσ.

Αυτό που κάνει η Θώδη (το τραγουδίστρια είναι πλεονασμός και άστοχος χαρακτηρισμός σε αυτή την περίπτωση) δεν λέγεται εκτέλεση, λέγεται γενοκτονία.

Δημοσ.

Ρε είσαστε σοβαροί;

Δεν ξέρω για εσάς αλλα το αλμπουμ με τις χριστουγεννιάτικες διασκευές της Θώδη βρήκε μια θέση στον δίσκο μου.

Θώδη ftw.

Δημοσ.
Αυτό που κάνει η Θώδη (το τραγουδίστρια είναι πλεονασμός και άστοχος χαρακτηρισμός σε αυτή την περίπτωση) δεν λέγεται εκτέλεση, λέγεται γενοκτονία.

Εκτέλεση λέγεται ρε...

Αλλά με την κυριολεκτική έννοια της λέξεως.

Να κάτι τέτοιο ας πούμε

71i.jpg

Δημοσ.

Χιωτη να δω την Θωδη να τραγουδαει το ''Ω γλυκυ μου εαρ'' να τιναξω τα μυαλα μου στον αερα .

(Σε καλυπτει η απαντηση μου για το αν μιλαω σοβαρα ?)

Δημοσ.
Εκτέλεση λέγεται ρε...

Αλλά με την κυριολεκτική έννοια της λέξεως.

Να κάτι τέτοιο ας πούμε

71i.jpg

Όχι ρε! Η εκτέλεση ενέχει και κάποιον οίκτο για τα θύματα! Εδώ μιλάμε για έγκλημα χωρίς οίκτο! Μάλλον ο συγχωρεμένος ο Σαντάμ, γι'αυτό έκτσε τόσο στωϊκά και τον κρέμασαν! Του έβαλαν πριν να ακούσει τη Θώδη να τραγουδά Ραφαέλα Καρά.

Δημοσ.

Εντάξει... η Θώδη είναι πασίγνωστη στο δημοτικό τραγούδι... Αυτό που χαλάει τα κομμάτια είναι η ερμηνεία της αλά 'Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί'!

Όμως η πραγματική εκτέλεση έρχεται απ'την εθνικό σταρ Ευαγγελόπουλο (λέγε με parishilton.gr)... crazy.gif

Δημοσ.
Εντάξει... η Θώδη είναι πασίγνωστη στο δημοτικό τραγούδι... Αυτό που χαλάει τα κομμάτια είναι η ερμηνεία της αλά 'Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί'!

Όμως η πραγματική εκτέλεση έρχεται απ'την εθνικό σταρ Ευαγγελόπουλο (λέγε με parishilton.gr)... crazy.gif

Έχουμε γεμίσει γενοκτόνους της μουσικής σε αυτό τον τόπο... Έ ρε και να ζούσε ο Τσιτσάνης ή ο Ζαμπέτας! Θα τους είχαν πάρει στο κηνύγι με τα μπαγλαμαδάκια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...