Προς το περιεχόμενο

Η χειροτερη επανεκτελεση ειναι ...του ?

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα τετοιο μενος πια με τον Νταλαρα .. ουτε την μπουκια απ'το στομα να σας ειχε αρπαξει βρε παιδια .

john1987 εισαι ο πιο προσφατος απο τους ''οπαδους'' του Νταλαρα και ετυχε σε σενα το σχολιο .

Δημοσ.
το κλασσικό american pie του don mclean που το τραγούδησε η Madonna...

Πραγματικα αχρηστη διασκευη. Σε αντιθεση με το Fever η το I want you καποια χρονια πριν.

Δημοσ.

ενταξει δεν εχω κανενα προβλημα με το νταλαρα-εδω μας βαζουν να ακουμε νινο και παπαριζου κτλ και ο νταλαρας μας πειραξε?

απλα αλλο π****α αλλο...βουρτσα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
το "που ναι τα χρονια" και πολλα αλλα που τα εκτελει ο νταλαρας...

Εσύ john1987 ξέρεις ποιος έκανε την πρώτη εκτέλεση σε αυτό το τραγούδι;

Δημοσ.
Κομματάρα το 'American Pie' απο Don Mclean...:lol:

Τόσο σε ερμηνεία όσο και για το λόγο για τον οποίο γράφτηκε... :neutral:

Min me kraxete re paidia alla epeidi to latreuo auto to kommati exo akousei polles apopseis gia pio logo graftike pia isxiei????

Δημοσ.

Είναι αφιερωμένο στον Buddy Holly (η "μέρα που πέθανε η μουσική" είναι η μέρα που έπεσε το αεροπλάνο με τον Holly, τον Big Bopper και τον Richie Valens), αλλά μέσα από τους στίχους του ξετιλύγεται με διάφορους συμβολισμούς ολόκληρη η ιστορία του rock από τα μέσα της δεκαετίας του '50 μέχρι το 1971 που γράφτηκε το τραγούδι.

Δημοσ.
αχ και βαχ.. το κλασσικό american pie του don mclean που το τραγούδησε η Madonna...

Η εκτέλεση της Madonna για μένα είναι πολύ καλή, και μ'αρέσει πολύ περισσότερο απτο αυθεντικό..

Τώρα βέβαια γούστα είναι αυτά.

Σχετικά με τους Famestorίτες, τα παιδιά δεν έχουν δικά τους τραγούδια,και κάτι πρέπει να τραγουδίσουν για να δοκιμαστεί η φωνή τους απτο κοινό, και να κριθούν ανάλογα. Από κει και πέρα το ότι η Καλομοίρα & ο "Πέρης" βγήκαν πρώτοι δείχνει πολλά για την ποιότητα του νεοέλληνα τηλεθεατή.

Δεν θέλω να πω παραπάνω, απλά ας σκεφτούν όλοι αυτοί που παρακολουθούν και ψηφίζουν/υποστηρίζουν τα εν λόγω άτομα ότι αυτοί οι ατάλαντοι τσέπωσαν & τσεπώνουν τα λεφτά που αυτοί που τους ψήφισαν στην πλειονότητα δεν θα αποκτησουν ποτέ σε όλη τους τη ζωή, κάνοντας δουλειες που προσφέρουν έργο...

Μπάζα τραγουδιστές υπήρχαν πάντα (δείτε τις αφίσες στο δρόμο, δεν θα πω ονόματα..) απλά δεν έπαιρναν καθόλου προβολή γιατί δεν άξιζαν. Τώρα γιατί ειναι μια τυχαία Καλομοίρα άξια τηλεοπτικού χρόνου δεν ξέρω.

Οπότε ας αφήσουμε το Fame story απ'έξω, είναι ενα trend που σε 2-3 χρόνια θα γελάμε... (Νότης Χριστοδούλου anyone???)

Δημοσ.

A, επίσης να προσθέσω το εξής... Ενώ μ'αρέσει πολύ η Βανδή (είπαμε γούστα ειναι αυτα) και ημουν στο εξωτερικό 4 χρόνια, όταν γύρισα ελλάδα αυτή ήταν Ισπανία..

Φέτος λοιπόν που ηρθε ήθελα πολυ να τη δω γιατι δεν έχω πάει ποτέ, και θα πήγαινα καθαρά για να την ακούσω να τραγουδάει, το πιό πιθανό να ήμουν στο bar ένα 2ωράκι να πιω 1-2 ποτά και να φύγω, ουτε κάν τραπέζι.

Με το που έμαθα οτι θα είναι με την Καλομοίρα απλά δεν πήγα. Θα την άκουγα να τραγουδάει κανένα τραγούδι μαζί της και θα έχανα ΠΑΣΑ ΙΔΕΑ...... (όχι οτι δεν χάνω και μόνο που δέχονται γνωστοί τραγουδιστές να εμφανίζονται με τα ΜΠΑΖΑ του Famestory....)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...