Προς το περιεχόμενο

Η χειροτερη επανεκτελεση ειναι ...του ?

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μετατροπές αγγλικών σε ελληνικά χωρούν σε τούτο το θρεντ?Όχι?Καλά...Πάντως προσωπικά δεν αντέχω να ακούω Ρόκκο να τραγουδάει MIKE OLDFIELD....Ούτε και την Πρωτοψάλτη να τραγουδάει Nickelback...Καλά για το δεύτερο δεν με πολυνοιάζει αλλά όσον αφορά το πρώτο βγάζω ατμούς...Ευχαριστώ...Αυτά ήσαν τα παράπονα μιας αγανακτισμένης μουσικόβιας ακροάτριας...

Δημοσ.
Μετατροπές αγγλικών σε ελληνικά χωρούν σε τούτο το θρεντ?Όχι?Καλά...Πάντως προσωπικά δεν αντέχω να ακούω Ρόκκο να τραγουδάει MIKE OLDFIELD....Ούτε και την Πρωτοψάλτη να τραγουδάει Nickelback...Καλά για το δεύτερο δεν με πολυνοιάζει αλλά όσον αφορά το πρώτο βγάζω ατμούς...Ευχαριστώ...Αυτά ήσαν τα παράπονα μιας αγανακτισμένης μουσικόβιας ακροάτριας...

kala auta pou kanei o Rokokos einai poly travigmena...ierosylies!!!!!!kai alles diaskeues itan G.T.P .... thimaste to skiniko me tin Menegaki sthn ekpompi tis kai tin diaskeui mtou Sidiropoulou????ola ta lefta....

tis protopsalti mou aresei poly i diaskeui!!!

Δημοσ.
thimaste to skiniko me tin Menegaki sthn ekpompi tis kai tin diaskeui mtou Sidiropoulou????ola ta lefta...
Στο "Να μ' αγαπάς" λες που ήθελε η μενεγάκη να φωνάξει στην εκπομπή τον Σιδηρόπουλο??? :neutral:

Μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς! :-P

Δημοσ.
Στο "Να μ' αγαπάς" λες που ήθελε η μενεγάκη να φωνάξει στην εκπομπή τον Σιδηρόπουλο??? :neutral:

Μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς! :-P

Aυτό είναι ότι χειρότερο μπορεί να πεί κάποιος...Αίσχος...Έπρεπε να την απολύσουν γιαυτό!!! :? :neutral:

Δημοσ.

Ναι, μπορεις .

Για επανεκτελεσεις ειναι το τοπικ αλλα παιρνει η μπαλα και τις διασκευες .

Δημοσ.

ενωείς ενα bitoides απο royal giolos?

Το καλό δεν ξέρω αν το έχεις ακούσει έχει βγέι και διασκευή της διασκευής με ακόμα περισότερο bit.

ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.

O Ρόκος τραγουδάει το "Midnight Shadow"? "Εκτέλεση" πραγματική. Οταν έχεις στο μυαλό τον αέρινο ήχο αυτού του τραγουδιού, την αίσθηση οτι πετάς πανάλαφρα.... και ακούς μετά αυτό το πραμα....

Επίσης ακουσα τις προάλες μια "εκτέλεση" ενός τραγουδιού του Στέλιου Καζαντζίδη απο το Βασίλη Παπακωνσταντίνου και μου ήρθε να κάνω εμετό.

Δημοσ.

Σφακιανακης - Ητανε μια φορα

Καινουριο Bitoειδες - Poison

και ειναι κανα 2 αλλα που ειναι πραγματικη σφαγη, αλλα ειναι πολυ πρωι ακομα για να τα θυμηθω

Δημοσ.

Μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εκτελεση - σφαξιμο (που μολις την ακουω και απορω με μενα πως δεν εχω αυτοκτονησει) ειναι το ''Κατω απο το πουκαμισο μου '' του συγχωρεμενου του Καζαντζιδη .

Ποιος ειναι αυτος που το δολοφονει , βρε παιδια ?

Οτι θα ακουγα σε ρυθμο νταπα ντουπα αυτο το ρεμπετικο ειναι κατι που ΔΕΝ θα ηθελα να το ζησω .. αλλα δυστυχως το ακουσα ...

Δημοσ.
Οτι θα ακουγα σε ρυθμο νταπα ντουπα αυτο το ρεμπετικο ειναι κατι που ΔΕΝ θα ηθελα να το ζησω .. αλλα δυστυχως το ακουσα ...

δεν ειναι ρεμπετικο

Δημοσ.

το σφάξιμο του "κάτω από το πουκάμισο μου" μήπως είναι αυτό που ανάφερα και εγώ απο το Βασίλη Παπακωνσταντίνου?

Δημοσ.

E καλα βρε Ροδιτη .

Μη κολλας σε αυτο .

Πιασε το γενικοτερο νοημα .

Οχι ,δεν ειναι Παπακωνσταντινου ,πρεπει να ειναι καποιο παιδακι απο καποιο φειμ στορι -δεν αναγνωρισα την φωνη του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...