Προς το περιεχόμενο

γνώμες για το technikdirect

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο technikdirekt έχω κάνει αγορές με VISA Electron και ποτέ δεν μου ζητήσαν καμία φωτοτυπία. ΠΑράδοση σε 3ημέρες έχουν

Δημοσ.
Μερικές φορές είναι. Ψάχνω να αγοράσω μία βιντεοκάμερα Panasonic NV-GS400.

Στο Pixmania έχει 1350.

Στο Nomatica 1379

Στο Technikdirekt 1460.

Οι τιμές είναι με τα ταχυδρομικά.

Ξέρεις πόσο τη βρήκα στην Ελλάδα; Σε ένα μαγαζί της αλυσίδας expert με παραγγελία μόνο και μετά από πολλή ταλαιπωρία μου έδωσαν τιμή 2000. Κωτσόβολος' date=' Κορασίδης, Εικόνα-Ήχος δεν μου έδωσαν τιμή γιατί δεν την είχαν ούτε σαν κωδικό[/quote']

Το λέω να το μάθετε όλοι... Για οποιαδήποτε αγορά στο internet χρησιμοποιήστε το: http://www.skroutz.gr ψάχνει σε όλα σχεδόν τα ηλεκτρονικά μαγαζιά τις Ελλάδας αλλά και nomatica, pixmania, expansys, technidirekt και δίνει πίσω τιμές!!

Πάντως phph αυτήν την κάμερα την βρίσκεις στο dotshop (Ελληνικό online shop) με 1.600. Είναι λίγο πιο ακριβά, αλλά σε σχέση με τα 2.000 που σου είπαν είναι πολύ καλύτερη τιμή.

Δημοσ.
Το λέω να το μάθετε όλοι... Για οποιαδήποτε αγορά στο internet χρησιμοποιήστε το: http://www.skroutz.gr ψάχνει σε όλα σχεδόν τα ηλεκτρονικά μαγαζιά τις Ελλάδας αλλά και nomatica' date=' pixmania, expansys, technidirekt και δίνει πίσω τιμές!!

Πάντως [b']phph[/b] αυτήν την κάμερα την βρίσκεις στο dotshop (Ελληνικό online shop) με 1.600. Είναι λίγο πιο ακριβά, αλλά σε σχέση με τα 2.000 που σου είπαν είναι πολύ καλύτερη τιμή.

Το ξέρω το Skroutz και το έχω χρησιμοποιήσει αλλά θέλει λίγη προσοχή. Για να βρει τη βιντεοκάμερα που ψάχνω στο Technikdirect πρέπει να ψάξω για Panasonic NV GS 400, δηλαδή με κενό ανάμεσα στο GS και το 400. Ενώ για να τη βρει στο Nomatica δεν πρέπει να γράψω Panasonic!!!

Για το Dotshop έχω δει κάπου στο internet ότι κάνει κι αυτό παραεισαγωγή (ή μήπως δεν είναι έτσι; ) άρα θα έχω πιθανά προβλήματα με service - εγγυήσεις όπως κι αν αγοράσω από το εξωτερικό. Οπότε αφού η διαφορά στη τιμή είναι σημαντική(250 ευρώ), θα περιμένω να έρθει σε stock στο Pixmania. Αν αργήσει πολύ βλέπουμε.

Ευχαριστώ πάντως

Δημοσ.
poso sigouros eise gia auto?

poies oi piges sou?

pou to vrikes?

ktlp ktlp

Den mporo na sou doso leptomeries, pantos sigouro einai oti h digitalo einai adiprosopia germanikis etairias, mpes sto site kai ton 2 etairion kai tha katalabeis ti enoo.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

telika dehete visa electron (hreostiki) ? giati kapios ipe den dehete, kai meta kapios alos filos ipe oti agorase me visa electron. ine oso axiopisto ine kai to pixmania pou ehw xana agorasei apo eki paliotera? poso ine ta metaforika gia ellada?

Δημοσ.

Eiχα ψωνίσει βιντεοκάμερα απο κει.Τιμή στην Ελλαδα ?2640.Τιμή εκεί ?1460.

Αξιόπιστοι.

Υπάρχουν πανευρωπαικές εγγυήσεις και είναι υποχρεωμένοι να την τιμήσουν ΚΑΙ στην Ελλάδα.Αν κάνουν νούμερα, ενα mail στην ΜΑΜΑ εταιρία μπορεί να βοηθήσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...