panasonic Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 http://www.technikdirekt.de/main/page.xp?pageid={34BAA766-63EC-4E2D-841B-6A2B049D4717}&SESSIONID=L/E108BWMQ0MR57GVYCP9V&DS=1&TS=1208421495&history=set είναι η σελίδα. ΑΣ μας πει ο καθένας τι εμπειρίες είχε απ΄αυτό το μαγαζί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KGP Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 ena apo ta pio aksiopista Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panasonic Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 πόσες μέρες είναι η παράδοση ; θέλουν ταυτότητα; ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaotikos Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Θέλουν ταυτότητα και φωτοτυπία κάρτας (μπορεις να σβήσεις μερικά νουμερα) και δεν δέχονται visa electron. Κατά τα άλλα από τα καλύτερα του είδους. Δες και nomatica.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3an8os Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Το μόνο αρνητικό για μένα είναι ότι οι οδηγίες χρήσης είναι στα Γερμανικά που δεν τα ξέρω. Εντάξει, συνήθως βρίσκεις το Ελληνικό (ή Αγγλικό) manual κάπου στο internet, αλλά πιο ωραίο είναι να το έχεις σε ένα βιβλιαράκι μικρό αν είναι πολλές σελίδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panasonic Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Το μόνο αρνητικό για μένα είναι ότι οι οδηγίες χρήσης είναι στα Γερμανικά που δεν τα ξέρω. Εντάξει' date=' συνήθως βρίσκεις το Ελληνικό (ή Αγγλικό) manual κάπου στο internet, αλλά πιο ωραίο είναι να το έχεις σε ένα βιβλιαράκι μικρό αν είναι πολλές σελίδες...[/quote'] ΤΟ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panasonic Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Το μόνο αρνητικό για μένα είναι ότι οι οδηγίες χρήσης είναι στα Γερμανικά που δεν τα ξέρω. Εντάξει' date=' συνήθως βρίσκεις το Ελληνικό (ή Αγγλικό) manual κάπου στο internet, αλλά πιο ωραίο είναι να το έχεις σε ένα βιβλιαράκι μικρό αν είναι πολλές σελίδες...[/quote'] ΤΟ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Το μόνο αρνητικό για μένα είναι ότι οι οδηγίες χρήσης είναι στα Γερμανικά που δεν τα ξέρω. Εντάξει' date=' συνήθως βρίσκεις το Ελληνικό (ή Αγγλικό) manual κάπου στο internet, αλλά πιο ωραίο είναι να το έχεις σε ένα βιβλιαράκι μικρό αν είναι πολλές σελίδες...[/quote'] Aυτό δεν ισχύει. Τουλάχιστον δεν πρέπει να είναι ο κανόνας. Εγώ αγόρασα έναν Epson R800, έναν Canon Pixma ip4000 και έναν Canon Pixma ip5000 από εκεί και είχαν κανονικά όλα τα έντυπα της συσκευασίας και στα ελληνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laptopmaniac Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 ΤΟ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ; @panasonic, Στο θέμα της τιμής όλα είναι με τις μέρες τους και τα προιόντα τους. Το θέμα είναι αν εμπιστεύεσε εσύ να στείλεις την πιστωτική σου κάρτα σε αυτούς. Δυστυχώς αντικαταβολή δεν στέλνει κανείς που σημαίνει ότι και οι κούριερ να σπάσουν κάτι απο Ελλάδα απλά δεν παραλαμβάνεις και όλα οκ, απο Γερμανία κυνηγάς και μετά απο κανα 4μηνο θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Γενικά αγορές απο εξωτερικό είμαι αντίθετος ως προς τον τρόπο πληρωμής και εγγύησης. Αν πάθει κάτι το μηχάνημα και το στείλεις στην εδώ αντιπροσωπεία θα σε ταλαιπωρήσουν αρκετά! Στο κάτω κάτω δεν είναι δα και τόοοοσο μεγάλες οι διαφορές πλέον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panasonic Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 @panasonic' date='Στο θέμα της τιμής όλα είναι με τις μέρες τους και τα προιόντα τους. Το θέμα είναι αν εμπιστεύεσε εσύ να στείλεις την πιστωτική σου κάρτα σε αυτούς. Δυστυχώς αντικαταβολή δεν στέλνει κανείς που σημαίνει ότι και οι κούριερ να σπάσουν κάτι απο Ελλάδα απλά δεν παραλαμβάνεις και όλα οκ, απο Γερμανία κυνηγάς και μετά απο κανα 4μηνο θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Γενικά αγορές απο εξωτερικό είμαι αντίθετος ως προς τον τρόπο πληρωμής και εγγύησης. Αν πάθει κάτι το μηχάνημα και το στείλεις στην εδώ αντιπροσωπεία θα σε ταλαιπωρήσουν αρκετά! Στο κάτω κάτω δεν είναι δα και τόοοοσο μεγάλες οι διαφορές πλέον![/quote'] Σωστά,γι΄αυτό είπα πιο πριν αν υπάρχει κάποιο μαγαζί που να ναι πραγματικά φτηνό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Αν πάθει κάτι το μηχάνημα και το στείλεις στην εδώ αντιπροσωπεία θα σε ταλαιπωρήσουν αρκετά! Έτσι και αλλιώς μας ταλαιπωρούν οι αντιπροσωπίες. Είχα δώσει για RMA στο e-shop ένα UPS Merlin Gerin και έκανα έναν ημερολογιακό μήνα, να το πάρω πίσω. Εγώ προτείνω να αγοράζεις από το εξωτερικό, αν το βρίσκεις πιο φτηνό. Οι αντιπροσωπείες εδώ είναι υποχρεωμένες να καλύψουν την εγγύηση. Υ.Γ. Εγώ αγόρασα από την Γερμανία την ΕΙΖΟ L578 600? από το Mindfactory, όταν εδώ έχει 750?. Δεν το μετάνοιωσα καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laptopmaniac Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Απο το e-shop σε ταλαιπώρησαν γιατί και αυτοί παραεισαγωγή τα κάνουν όλα. Αν το πήγαινες στην quest θα στο άλλαζαν αμέσως ( αν το είχες αγοράσει απο αντιπρόσωπο τους ) Το γνωρίζπουμε ότι είναι υποχρεωμένοι να σε καλύυψουν απλά σε καθυστερούν για να βαρεθείς και να μην ξανακάνεις αγορά απο το εξωτερικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3an8os Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Aυτό δεν ισχύει. Τουλάχιστον δεν πρέπει να είναι ο κανόνας. Εγώ αγόρασα έναν Epson R800, έναν Canon Pixma ip4000 και έναν Canon Pixma ip5000 από εκεί και είχαν κανονικά όλα τα έντυπα της συσκευασίας και στα ελληνικά. Τότε θα εξαρτάται από το προϊόν. Εγώ αγόρασα πριν 4-5 μήνες μια Canon A95 φωτογραφική και τα έντυπα ήταν μόνο Γερμανικά. Όταν τους ρώτησα είπαν ότι μόνο αυτά τους στέλνουν από Canon Αγγλίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phph Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Στο κάτω κάτω δεν είναι δα και τόοοοσο μεγάλες οι διαφορές πλέον! Μερικές φορές είναι. Ψάχνω να αγοράσω μία βιντεοκάμερα Panasonic NV-GS400. Στο Pixmania έχει 1350. Στο Nomatica 1379 Στο Technikdirekt 1460. Οι τιμές είναι με τα ταχυδρομικά. Ξέρεις πόσο τη βρήκα στην Ελλάδα; Σε ένα μαγαζί της αλυσίδας expert με παραγγελία μόνο και μετά από πολλή ταλαιπωρία μου έδωσαν τιμή 2000. Κωτσόβολος, Κορασίδης, Εικόνα-Ήχος δεν μου έδωσαν τιμή γιατί δεν την είχαν ούτε σαν κωδικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Όχι πως θα δεις καλύτερες τιμές, αλλά θα σε βοηθήσει στο ψάξιμο. http://www.skroutz.gr/index.php?keyword=NV+GS400&order=1&lang=gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.