giorgos_g Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 to ping einai apo 100-250ms peripoy... exo di kai tetrapsifia noumera omos...
Ailuros Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Κάτα κόρον πιστεύω ότι ο χρήστης πρέπει να αναβαθμίζει όταν νιώθει ότι του χρειάζεται αναβάθμιση για οιοδήποτε λόγο. ΄Οταν όμως βρισκόμαστε τόσο κοντά στην δημοσίευση νέας φουρνιάς καρτών, θα συνιστούσα επιφύλαξη. Πριν το πει κανένας οι καινούργιες κάρτες και ακριβότερες θα είναι για την αρχή αλλά και θα καθυστερήσουν να φτάσουν στα ελληνικά ράφια. Θυμηθείτε όμως ότι σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται συνήθως πάντα μείωση τιμών στο υπάρχων stock προγενέστερων GPU. Απλή υπενθύμιση είναι και εναπόκειται φυσικά στην κρίση του κάθε χρήστη τι ακριβώς θέλει και πότε. ***edit: ανακοινώσεις κάτα πάσα πιθανότητα Computex και διαθεσιμότητα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.
Voodooman Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Επειδή όπως είπα ψάχνω και εγώ να αντικαταστήσω την 9800pro, μετά από έρευνα στο net είδα δύο πράγματα: -Οι ΚΑΛΕΣ AGP κάρτες αρχίζουν να γίνονται δυσεύρετες -Οι ΚΑΛΕΣ AGP κάρτες είναι υπερβολικά ακριβότερες από τις αντίστοιχες (ή πιο δυνατές) PCI-E. Π.χ. μία X800pro σε AGP είναι σχεδόν 100 ευρώ ακριβότερη από μία X800 XL σε PCI-E! Οι εταιρείες προωθούν όπως μπορούν το νέο πρότυπο. Και φοβάμαι πως η νέα γενιά καρτών θα βγει πρώτα για PCI-E, αρκετούς μήνες μετά για AGP και θα είναι και ακριβότερες... Και επειδή X800 XL σε AGP δεν βρήκα πουθενά, μάλλον η ATi έχασε έναν πιστό πελάτη...
giorgos_g Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Και επειδή X800 XL σε AGP δεν βρήκα πουθενά, μάλλον η ATi έχασε έναν πιστό πελάτη... Ta idia ki ego file mou, meta ap pola xronia xristis Ati irte i stigmi na alakso stratopedo...
Ailuros Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Οι εταιρείες προωθούν όπως μπορούν το νέο πρότυπο. Και φοβάμαι πως η νέα γενιά καρτών θα βγει πρώτα για PCI-E, αρκετούς μήνες μετά για AGP και θα είναι και ακριβότερες... Αν είναι έξυπνη η ΑΤΙ δεν θα επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος και θα φροντίσει όσα μοντέλα θα βγούν και σε έκδοση AGP να μην αργήσουν τόσο πολύ όσο στο παρελθόν. Ελαφρώς ακριβότερες θα είναι από τούδε και στο εξής μιας και θα χρησιμοποιούνται γέφυρες για να μπαίνουν οι κάρτες σε θύρα AGP. Ο χρήστης εδώ ή αναβαθμίζει σε σύστημα PCI-E ή απλά επιλέγει μια "γεφυρωμένη" κάρτα που κάνει στο ήδη υπάρχων σύστημα AGP. Από την πρώτη λύση η δεύτερη έχει σαφώς το μικρότερο κόστος. Εντελώς άσχετο αλλά όταν το περασμένο καλοκαίρι έλεγα ότι και το R520 θα βγει σε έκδοση AGP, λίγοι θέλησαν να το πιστέψουν.
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 την 9800 pro δεν θα την πείραζα τώρα..φυσικά και δν φταίει η κάρτα αν παίζεις δικτυακό και βλέπεις κολλήματα αλλα η συνδεση.Κι εγώ με 384/128 είμαι και αρκετά δικτυακά σέρνει λόγο Ping όπως πολυ σωστά επισήμανε ο φίλος πιο πάνω.
Voodooman Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Και έρχομαι εγώ, prof chaos, να θέσω το φιλοσοφικό ερώτημα: Κρατάς την 9800pro για κανένα χρόνο ακόμη όπου δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, λόγω του ότι Doom 3 και Half Life 2 (και όλα τα παχνίδια που θα χρησιμοποιούν τη μηχανή τους) παίζουν καλά και μετά μένεις με την κάρτα στο χέρι γιατί κανένας δεν θα την αγοράζει ή την πουλάς τώρα που μπορείς να πιάσεις το μισό της αξίας της και αγοράζεις μία κάρτα για τα επόμενα δύο χρόνια; Είμαι και εγώ σε αυτό το δίλημμα τώρα. Ρε προβλήματα που έχουμε!
papadakn Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Ναι αλλά πάλι στον χρόνο θα είσαι με μια ξεπερασμένη σχετικά κάρτα και μπορεί και τότε κάτι να σε "τρώει" να αλλάξεις Γενικά δεν μπορείς ποτέ να συμβαδίζεις με την τεχνολογία εκτός και αν αναβαθμίζεις κάθε 2μηνο. Απο εκεί και πέρα δες ρεαλιστικά τις ανάγκες σου και πράξε αναλόγως.
papadakn Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Φαντάζομαι κάτι γύρω στα 140 θα ήταν καλά...110 έχει καινούργια η 9600pro
REDBOUL Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 140?Ti lete re; 166 exei h Sapphire 9800 pro kanoyrgia retail apo Hardshop... Apla den aksizei twra poia na agoraseis 9600pro...
papadakn Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Τόσο λίγο ε?? Πέσανε οι πολύ οι τιμές. Το θέμα είναι αξίζει να δώσεις την 9800 για 100 ευρώ? Εγώ μάλλον θα την έβαζα σε κάποιο δεύτερο μηχάνημα. Στο ebay πάντως που κοίταζα πριν λίγο καιρό οι 9700pro παίζαν στα 150-160 δολλάρια, πάντα μεταχειρισμένες.
Michalakhs Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 μια αλλη λογικη σκεψη ειναι να περιμενεις ποτε θα εχεις αρκετα λεφτα να αναβαθμιση τοσο mobo αλλα και vga...υποθετω μεχρι το καλοκαιρι να εχεις καταφερει να βρεις αλλα 200 Ε ετσι ωστε να παρεις μια καλη καρτουλα αλλα και μια mobo που θα σε βγαλει 3 χρονια χαλαρα... παντως δεν φταιει η καρτα... εγω παιζω σε 1024*768 σε full αναλυση και δεν ειχα ποτε προβλημα με καθηστερηση...παιζω σε low σερβερ...doomhammer
REDBOUL Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 3 xronia xalara?Megala logia sto xwro twn ipologistwn...Pantws einai swsto na pas se pci-express kai meta se karta grafikwn mias kai psaxneis kai kali malista...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.