stochastic Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2002 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2002 Γεια σε όλους, <p>Παρ' ότι είμαι αρκετά καλός γνώστης Η/Υ, στα δορυφορικά είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ. <p>Θα ήθελα λοιπόν, να με βοηθήσετε σε μερικές ερωτήσεις που έχω. Ενδιαφέρομαι να εγκαταστήσω δορυφορικό πιάτο και δορυφορική σύνδεση στο internet. <p>1. Σχετικά με το πιάτο: - Τί διαμέτρου πιάτο πρέπει να αγοράσω? - Πόσο κοστίζει ένα 'κανονικό' πιάτο, που θα κάνει τη δουλειά του σωστά? - Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω ιδιαίτερα στην αγορά πιάτου?<p>2. Σχετικά με την συνδρομή σύνδεσης: Σκέφτομαι να συνδεθώ με EOL. - Πόσο κοστίζει η συνδρομή στην EOL? - Θα χρειαστώ επιπλέον hardware εκτός από το πακέτο σύνδεσης και το πιάτο? - Με τι ταχύτητα θα μπορώ να κάνω download? - Διαφέρει η ταχύτητα του download από την ταχύτητα του browsing? - Χρειάζομαι ΚΑΙ σύνδεση με τον τοπικό μου ISP (HOL)? (άκουσα πως ναι, γιατί δεν είναι αμφίδρομη η δορυφορική σύνδεση) - Θα μπορώ να καταβάζω αρχεία χωρίς σύνδεση με τον τοπικό μου ISP (HOL)? - Θα μπορώ να παίρνω τα e-mail μου χωρίς σύνδεση με τον τοπικό μου ISP (HOL)?<p>3. - Υπάρχουν καλύτεροι ISPs από την EOL για δορυφορικό internet? - Υπάρχει ISP για αμφίδρομη δορυφορική σύνδεση? - Ποιό είναι το κόστος συνδρομής μιας αμφίδρομης δορυφορικής σύνδεσης?<p>Ευχαριστώ εκ' των προτέρων όσους φίλους/φίλες με βοηθήσουν. <p>Stochastic<p>[ 28-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: stochastic ]</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.