Προς το περιεχόμενο

Τι γίνεται με το MyPhone?

runner1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από χθες ρε παιδιά προσπαθώ να μπω στο site αυτό και δεν γίνεται με τίποτα!Μου βγάζει αυτό το μήνυμα:

myphone.gr :: μήνυμα συστήματος

Λυπούμαστε, runner.

Δεν έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στη συγκεκριμένη σελίδα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιον από τους παρακάτω λόγους:

Είναι πιθανόν να μην έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα, ώστε να σας επιτραπεί η πρόσβαση στη συγκεκριμένη σελίδα. Μήπως επιχειρήσατε να τροποποιήσετε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη ή να χρησιμοποιήσετε κάποια εργαλεία διαχείρισης;

Αν επιχειρήσατε να δημοσιεύσετε ένα νέο μήνυμα, είναι πολύ πιθανόν να μην έχει ακόμη ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε, ότι αμέσως μετά την εγγραφή σας λαμβάνετε ένα νέο email, στο οποίο περιέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που σχετίζονται με τη διαδικασία ενεργοποίησης του λογαριασμού σας.

Σημειώνεται ότι στις περιοχές που σχετίζονται με το ειδησεογραφικό μέρος του myPhone.gr επιτρέπεται η δημιουργία νέων θεμάτων συζήτησης μόνο από τα μέλη, που έχουν τη σχετική εξουσιοδότηση.

Τι στο καλό συμβαίνει;Και να πω να "μάλωσα" με κανέναν ή να έκανα κάτι ανεπίτρεπτο αυτό τον καιρό θα έλεγα οκ.....με απέκλεισαν αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο!Μήπως είναι πρόβλημα του συστήματος;

Δημοσ.

Και όμως φίλε μου αν χρησιμοποιείς σαν username το runner,σε πληροφορώ οτι είσαι banned...Kατά τα άλλα το myphone λειτουργεί μια χαρά.

Δημοσ.

Banned είμαι;;;;Καλά πλάκα μας κάνουν;Μόνιμα είμαι δηλαδή ή προσωρινά;

Έτσι στο ξεκάρφωτο με έκαναν ban;Χωρίς ειδοποίηση,χωρίς τίποτα;Και για ποιο λόγο δηλαδή;;;;

Δημοσ.

To λόγο δεν το γνωρίζω απλά σου λέω τι είδα στη σελίδα με τα μέλη.Επικοινώνησε με κάποιο mod,φαντάζομαι οτι θα σου πεί γιατί είσαι.

Δημοσ.

Μόλις είδα το e-mail που μου έστειλαν με...ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!!!!

Μου λένε για 5 μέρες γιατί ΛΕΝΕ έκανα προσωπική επίθεση σε κάποιον.Υποψιάζομαι ποιο μπορει να είναι το post αλλά αν όντως είναι για αυτό τότε συγγνώμη αλλά ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ!Αντί να εκτελέσουν αυτή την ενέργεια για το εν λόγω παιδί το έκαναν σε μένα που ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ,ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑ ενώ ο άλλος ΟΛΗ την ώρα αυτό κάνει και μπαίνει μια χαρά!Δηλαδή τι περίμεναν.....να κάτσουμε να τον ακούμε να μας βρίζει/ειρωνεύεται και να μην απαντάμε;Και υπόψιν....όπως είπα και πριν στην απάντηση μου ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ!!!Είπα τα πράγματα όπως είναι και κυρίως για να αποφευχθούν τα χειρότερα και από άλλα άτομα γιατί είπα να μην ασχολούνται άλλο με το παιδί με αυτά που λέει γιατί ΠΡΟΚΑΛΕΙ!Αν αυτό πονάει τότε...........τέλος από μένα!

Έχει ξαναγίνει και παλιότερα κάτι παρόμοιο και ΠΑΛΙ εγώ την πλήρωσα ενώ άλλοι που βρίζουν και κάνουν την γλύτωναν στην αρχή με απλές προειδοποιήσεις υπό μορφή Posts ενώ σε μένα εντελώς ξαφνικά...κυρίως τώρα...με bannάρουν!

ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ!

Δημοσ.

Κάτι τελευταίο...έστειλα σε έναν mod e-mail και του έγραψα πάνω κάτω αυτά που έγραψα και εδώ.Περιμένω απάντηση του.

Δημοσ.

Τι να σου πω;Ειλικρινά δεν γνωρίζω με ποιά κριτήρια έγινες ban.Το μόνο που σου εύχομαι είναι να βρείς το δίκιο σου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν σχολιάζουμε και δεν μας απασχολούν ενέργειες άλλου forum και των moderators αυτού. Οι όποιες διαφωνίες μπορούν να εκφραστούν ή και να λυθούν με ένα e-mail στον administrator ή στον/στους moderators.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...