Panthers Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Γεια σας παιδες τι κανουμε ολα καλα?λοιπον μου εδωσαν ενα scanner και ψαχνω να βρω drivers στο site της Mustek για τα XP και πατατες λεει να κατεβασεις για τα Wind2000 και μετα να κανεις κατι αλλα ουσιαστικα μηπως εχει κανεις απο εσας καμια ιδεα γιατι θελω να το χρησιμοποιησω και δεν μπορω στην τελικη...Αυτα τα υπολοιπα απο εσας..
HamerZ Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 - Και εγώ είχα ένα με σειριακή σύνδεση και είχε drivers μέχρι και για Widows 98 SE οπότε με το που πήγα στα 2000 απλά άλλαξα με έναν αντίστοιχο με 40.000 δρχ - Δεν κατάφερα να βρω drivers για 2000 και XP
Panthers Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Αλλαξες scanner αυτο εννοεις?????? και αν ναι τι ενεργειες θα πρεπει να κανω με προυποθεση οτι μου τον εδωσαν αρα αποδειξεις και τα σχετικα δεν υπαρχουν...
Godfath3r Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Τρέχα γύρευε.Αν δεν βγάζει η εταιρία πλέον drivers σημαίνει οτι έχει παρατήσει το μοντέλο του scanner.Δεν νομίζω να σου το αλλάξουν με άλλο scanner πληρώνοντας την διαφορά μόνο.Μου φαίνεται δύσκολο.Ρώτα τους όμως, δεν χάνεις τίποτα...
sam4 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Φιλε μου και εγω ειχα ενα σκαννερ της Mustek. Το 9600 και ειχα κατεβασει drivers για 2000 και μου δουλεψε κανονικα.Δεν θυμαμαι ομως πως γιατι πανε 2 χρονακια.Παλεψε το.Ολο και κατι θα βρεις στο Ιντερνετ για συγκεκριμενες οδηγιες.
REDBOUL Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 A den ein ai tpt diskolo soy leei apla na pas sthn registry kai na allakseis thn "onomasia" twn win proswrina apo xp se 2000,alliws to setup soy kanei error,to allazeis,kaneis setup kai meta pali sto normal kai ola ok.
Panthers Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 thanks REDBOUL απλα φοβαμε να το κανω μηπως χαλασω τιποτα μεσα στην registry συμφωνεις η οχι???
memento out of matrix Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Γεια σας παιδες τι κανουμε ολα καλα?λοιπον μου εδωσαν ενα scanner και ψαχνω να βρω drivers στο site της Mustek για τα XP και πατατες λεει να κατεβασεις για τα Wind2000 και μετα να κανεις κατι αλλα ουσιαστικα μηπως εχει κανεις απο εσας καμια ιδεα γιατι θελω να το χρησιμοποιησω και δεν μπορω στην τελικη...Αυτα τα υπολοιπα απο εσας.. file to exei kai o roomate to scanner ayto apla tha valis ton 2000 tous drives kai tha eisai ok tha patisis se ola nai pou sou leei kai tha eisai kirios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.