Προς το περιεχόμενο

The Days Of Our Lives

HWOARANG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Πολυ ωραια σειρα για το ειδος της και με στοιχεια θριλερ... Η Μαρλενα τελικα ηταν η serial killer. Kριμα που η ΝΕΤ την εκοψε παλι απ οτι φαινεται.Αν θελει κανεις να διαμαρτυρηθει για την διακοπη της σειρας:

http://www.ert.gr/keep/index.asp

• Moderators
Δημοσ.

lol, θυμάμαι που το έβλεπα τότε που δαιμονίστηκε η Μαρλένα πριν αρκετααα χρονάκια. Πολύ μούφα τα εφε με τις μεταμορφώσεις και τον εξορκισμό... αλλά είχε πλάκα. Απο ό,τι θυμάμαι το δαιμόνι είχε επιβιώσει παρά το όλο σκηνικό...

Τώρα της φορτώσαν και δολοφονίες... ρε τι σου είναι αυτές οι σαπουνόπερες.

O Drake Ramore σε ποιο κύκλο να έπαιζε άραγε; LOL. (ή πχ η Suzan Sarandon)

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, δεν υπήρχε Dr Drake Ramore. Και γω ξεκίνησα να βλέπω τη σειρά πριν από καμιά δεκαετία λίγο πριν δαιμονιστεί η Marlena. Και for the record, τα effects ήταν πάρα πολύ καλά για καθημερινή σειρά. Αν ψάξετε στο youtube, θα βρείτε πολλά βιντεάκια με την Marlena δαιμονισμένη. Και σίγουρα όσο περνούσε ο καιρός τα effects γινόντουσαν όλο και καλύτερα.

Καταριέμαι λοιπόν την Net που ανέβαλλε τη σειρά (αν θυμάστε παλαιότερα έπαιζε πέρυσι-2005- το καλοκαίρι σε καθημερινή,αλλά και το Σαβ/κύριακο βάση. Και φέτος εντελώς τυχαία ξενύχτησα ένα βράδυ..και το πετυχαίνω στη Net και μπορείτε να φανταστείτε πόσα ακόμα ξενύχτια έκανα.

Πάντως, είχα προβλέψει πως η Marlena ήταν η serial killer πολύ πριν το αποκαλύψουν στη σειρά. Έχοντας στοιχειώσει τα εφηβικά μου χρόνια( με το δαιμονισμό), ήξερα πως μόνον αυτή θα μπορούσε να κάνει μαγκιές στο Salem. Όταν φυσικά η Selest έκανε τη πρόβλεψη πως ο John θα τη σκοτώσει και της επιτέθηκε σαν σε όνειρο η τίγρη, τότε είχα σιγουρευτεί. Και αφού σκότωσε τον Tony στο νοσοκομείο και αποκαλύφθηκε τότε έπρεπε να μάθω πως τελείωνε το εν λόγω arc. Needless to say, είναι τυπικό Days of our lives πλοκή. Και εκεί θέλω να καταλήξω. Η υποκριτική, τα καλογυμνασμένα κορμιά, οι εμμονές της Sammy, τα ticks του John, η δυνατή φωνή του Tony, η Νickole, οι καθημερινές ημίγυμνες βόλτες του Brady στον κήπο του ενώ έχει -10 βαθμούς, τα πνεύματα, οι ηθικές αξίες, η Belle..το πόσες φορές σηκώνεται από τις στάχτες του ο φοίνιξ-Ο Stefano ντε-όλα τα παραπάνω συντελούν στην καλύτερη soap όλων των εποχών.

Θα κάνω, λοιπόν παράπονα και γω. Δε μπορεί κάθε μεσημέρι να μας πρήζουν με το Young and the restless, το οποίο το βλέπω για να δω γιατί θεωρείται τόσο πετυχημένο,αλλά δεν φτάνει ούτε στο μικρό δακτυλάκι το Days.

Ας ζητήσουμε δηλ. τα παρακάτω:

1.Πρέπει να επαναφέρουν το Days.

2.Πρέπει να το προβάλλουν σε ανθρώπινες ώρες.

Στη παραπάνω φόρμα έστειλα:

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που δεν προβάλλετε πλέον την σειρά "Days of our Lives"; Δεν θεωρείτε λίγο άδικο να βγάζετε από το πρόγραμμά σας μία σειρά που αγαπά το ελληνικό κοινό εδώ και πολλά χρόνια; Τα ξενύχτια που κάναμε δηλ. ήταν άσκοπα; Θα μπορούσατε να κάνατε το εξής:

Μεταφέρετε τη σειρά "The Young And The Restless" στην μεταμεσονύχτια ζώνη και στη θέση της προβάλλετε το "Days of our lives". Είμαι πεπεισμένος πως θα κάνει καλύτερα νούμερα.. ή μήπως δεν χρειάζετε μία σειρά να κάνει και τα καλύτερα νούμερα στην κρατική τηλεόραση από τη στιγμή που χρηματοδοτείται από τους ελληνικούς φόρους και όχι τόσο από τις διαφημιστικές.

Έχετε κάνει σημαντικά βήματα βελτίωσης. To Lost π.χ. που θεωρείται κιόλας(μετά από 2 μόλις κύκλους) ως η καλύτερη σειρά στο είδος της όλων των εποχών! Συνεχίστε τη παράδοση προβάλλοντας την καλύτερη σαπουνόπερα σε ανθρώπινες ώρες!

• Moderators
Δημοσ.
Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος' date=' δεν υπήρχε Dr Drake Ramore...

Και for the record, τα effects ήταν πάρα πολύ καλά για καθημερινή σειρά...

[/quote']

Προφανώς και δεν υπήρχε Drake. πλάκα κάνουμε. (αν και στα friends επιστράτευσαν 2-3 ηθοποιούς απο τη σειρά για να το κάνουν πειστικό.

Τα εφέ μεταμόρφωσης επιμενω ότι είναι απο τα χειρότερα που έχω δει (μαζι με αυτά που είδα στη σειρά και στις ταινίες Mortal Kombat)

Έχετε κάνει σημαντικά βήματα βελτίωσης. To Lost π.χ. που θεωρείται κιόλας(μετά από 2 μόλις κύκλους) ως η καλύτερη σειρά στο είδος της όλων των εποχών! Συνεχίστε τη παράδοση προβάλλοντας την καλύτερη σαπουνόπερα σε ανθρώπινες ώρες!

Ουπς μεγα λάθος η αναφορά στο LOST. Η Νετ τρέφει ελάχιστη εκτίμηση για τη σειρά (LOST) και αυτό το επιβεβαιώνει ο τρόπος που την προέβαλε και τα παράπονα όσων αποπειράθηκαν να την παρακολουθήσουν.

Δημοσ.

Η απάντησή τους:

Αγαπητέ κύριε ,

σας ενημερώνουμε ότι ο πρώτος κύκλος της σειράς "ΜΕΡΕΣ ΑΓΑΠΗΣ " ολοκληρώθηκε και η μέχρι στιγμής πληροφόρηση που έχουμε από το τμήμα προγράμματος είναι ότι δεν έχει γίνει ακόμη η αγορά του νέου κύκλου επεισοδίων.

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας, είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.

Με εκτίμηση

Κ.Ε.Ε.Π.

Δημοσ.

Εγω εστειλα αρκετα e mail με παραπονα στην EΡΤ-λετε να με καταλαβαν? LOL

Τα βιντεο με την δαιμονισμενη Μαρλενα ειναι καλης ποιοτητας? Μπορεις να τα αποθηκευσεις? Πως τα βρισκω στην αναζητηση?

Παντως δεν ειναι δυνατον η Μαρλενα να εχει σκοτωσει μια ντουζινα απο τους πρωταγωνιστες-κατι θα εχουν σκεφτει οι σεναριογραφοι (οτι ολα ηταν ονειρο η κολπο του Στεφανο-ο οποιος δυστυχως παιζει μονο στο Τολμη και Γοητεια πλεον)

Παντως σε torrent Sites υπαρχουν τα καινουρια επεισοδια 2006 του Days of our lives για download.

Δημοσ.

Ποτε δεν τον χωνεψα τον ΝτιΣτεφανο .

Ξερετε - κατι που εχω ρωτησει κ παλιοτερα - γιατι μισει τον Τζον ?

Υ.γ. Επειδη ειναι σποϊλερ , αν ξερετε , καντε το μου πασα με ενα π.μ .

Δημοσ.
Ποτε δεν τον χωνεψα τον ΝτιΣτεφανο .

Ξερετε - κατι που εχω ρωτησει κ παλιοτερα - γιατι μισει τον Τζον ?

Μηπως γιατι αντι να σκοτωσει το μισο καστ οπως τον ειχε προγραμματισει, του "εφαγε" την Μαρλενα???

Δημοσ.

Παντως δεν νομιζω να εχει γραφτει τετοιο σεναριο παγκοσμιως!

Παρτε μια γευση απο ενα επεισοδιο ενα μηνα μετα απο εκει οπου σταματησε η αγαπημενη ΝΕΤ:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ****SPOILER*****

At the Carver house, Celeste waits for Lexie to return home. She ends up seeing the serial killer mask on the table and it goes up in flames. The mask disappears, and Celeste wonders why she had such a vision. Celeste goes over to her tarot cards and turns over the death card. She realizes the nightmare isnʼt over!

Marlena appeares to Celeste, and she is wearing a black hooded robe. Celeste asks her why she has come back? MArlena says she has come to warn her, the danger is not over, the suffering has not ended. Marlena says more people will die, and she must prepare herself and everyone. Marlena tells Celeste that everyone in Salem will die!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...