HWOARANG Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 To vlepei kaneis stin TV;Kathe Kyriaki stin NET stis 18:30..... Paizotan kai prin xronia kai to xanaferane.....
vsls Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 O Drake Ramoray eixe pesei sto keno apo to ansaser kapoies saison prin
paschalia Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Οι Μερες Αγαπης (ελληνικη μεταφραση) δεν ειναι ? (Αν ναι) Ερωτηση . Τι ειχε παιχτει με τον Τζον και τον ΝτιΣτεφανο ? (παντα ειχα περιεργεια για αυτο το πραμα)
mindtrapper Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Opos tha elege kai o Ross: It's "Days of our Lives Joey, there is no "The"...
vsls Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Thymamai alla otan xanazontanepse ekryve mia Jessica Lockhart mesa tou! Ase pou ayto einai poly mprosta na to exei i NET
HWOARANG Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Οι Μερες Αγαπης (ελληνικη μεταφραση) δεν ειναι ? (Αν ναι) Ερωτηση . Τι ειχε παιχτει με τον Τζον και τον ΝτιΣτεφανο ? (παντα ειχα περιεργεια για αυτο το πραμα) To ''Meres Agapis'' einai sosta!!!1Tora to vlepeis katholou; Me enan serial killer;
paschalia Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Εχω να το δω απο τοτε . Τοτε στον δαιμονισμο της Μαρλενα . Μετα κοπηκε και τωρα προσφατα που το ξαναβαλε το Νετ του αλλαξε γρηγορα μερα και ωρα και το εχασα ξανα . Βασικα δεν εχω και τοσο την ορεξη να το δω ξανα μιας και εχουν χαθει πολλες σεζον και ιστοριες κλπ .
HWOARANG Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Εχω να το δω απο τοτε .Τοτε στον δαιμονισμο της Μαρλενα . Μετα κοπηκε και τωρα προσφατα που το ξαναβαλε το Νετ του αλλαξε γρηγορα μερα και ωρα και το εχασα ξανα . Βασικα δεν εχω και τοσο την ορεξη να το δω ξανα μιας και εχουν χαθει πολλες σεζον και ιστοριες κλπ . Einai kathe Kyriaki stis 18:30 (2 epeisodia)...Na to vlepeis....Synexeia anaferei to parelthon...eidika otan to xanaefere stin TV.Exeis dei tis dolofonies mexri tora;
Lady_48 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Den To Exo Dei Katholou.peri Tinos Prokeite; PREPEI NA TO DEIS
Shadowthief Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Den To Exo Dei Katholou.peri Tinos Prokeite; PREPEI NA TO DEIS Γιάννης πίνει γιάννης κερνάει... Ρε τί εχουμε πάθει εδώ μέσα :-P :grin:
HWOARANG Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Γιάννης πίνει γιάννης κερνάει... Ρε τί εχουμε πάθει εδώ μέσα[/url'] :-P :grin: GIATI TO LES AYTO shadowthief;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.