Προς το περιεχόμενο

Κι ύστερα τους φταίει η πειρατεία...

lalanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γι'αυτο δεν αγοράζω. Δυστυχως οι επαγγελματίες ' date=' και οι χρήστες notebook δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά και το πληρώνουν το κερατιάτικο. Το πλήρωσα κι εγω στο notebook, δε βλέπω καμια ιδιαίτερη εξυπηρέτηση! Θέλω να αλλάξω σκληρό και το σκέφτομαι 3 μήνες τώρα "ποιος κάνει activation;"

[/quote']

Και ομως... με φορητο Toshiba εδω και 2 χρονια, ουδεποτε με απασχολησε με activations, ουτε οταν αλλαξα μνημη, σκληρο, εβαλα Bluetοoth και ασυρματο δικτυο.

Το installation της Toshiba poy exei to recovery cd μαλλον ειναι πειραγμενο σε αυτο τον τομεα και ετσι δεν ενοχλει τον χρηστη με χαζομαρες. Εξαρταται τι παιρνεις λοιπον... τουλαχιστον για τους φορητους.

Δημοσ.

Mandragoras έγραψε! Η πλάκα θα ήταν αν φωναζες τον τεχνικό και του ζήταγες να βάλει κάποια κόπια με το αυθεντικό cd δίπλα, ή να του έλεγες να σου βάλει άλλη έκδοση windows... Παίζει και να μην ήξερε καθόλου :P

Δημοσ.
Γι'αυτο δεν αγοράζω. Δυστυχως οι επαγγελματίες ' date=' και οι χρήστες notebook δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά και το πληρώνουν το κερατιάτικο. Το πλήρωσα κι εγω στο notebook, δε βλέπω καμια ιδιαίτερη εξυπηρέτηση! Θέλω να αλλάξω σκληρό και το σκέφτομαι 3 μήνες τώρα "ποιος κάνει activation;"

.[/quote']

Κανεις ενα ghost τον παλιο δισκο στο καινουργιο και ξεμπερδέβεις

Δημοσ.

egw pali skeftomai tis 3-4 wres tou format (gia na mhn pw tis 10 wres gia to 3exwristo setarisma ka8e programmatos).. den 8a skeftomouna thn diadikasia ths energopoihshs.

pantws einai 3eftila na skas toso xrhma kai se ka8e energopoihsh na se pernane gia klefth. epishs ayto me tis nees syskeyes ti koufo einai? ontws isxyei?

Δημοσ.
Και ομως... με φορητο Toshiba εδω και 2 χρονια' date=' ουδεποτε με απασχολησε με activations, ουτε οταν αλλαξα μνημη, σκληρο, εβαλα Bluetοoth και ασυρματο δικτυο.

Το installation της Toshiba poy exei to recovery cd μαλλον ειναι πειραγμενο σε αυτο τον τομεα και ετσι δεν ενοχλει τον χρηστη με χαζομαρες. Εξαρταται τι παιρνεις λοιπον... τουλαχιστον για τους φορητους.[/quote']

HP/Compaq NC6000c business :) δεν ειναι και της σειρας ;)

Θα το κοιτάξω κιολας στα χαρτιά του, τωρα με βάζεις σε σκέψεις δηλαδη αν ειναι και στο δικό μου ετσι οπως λες να το "ετοιμάσω" οπως θελω (να του βάλω και μια καρτούλα wireless εσωτερική :P )

Δημοσ.
Κανεις ενα ghost τον παλιο δισκο στο καινουργιο και ξεμπερδέβεις

ωπ, τωρα το ειδα. Που λες, εχω ηδη ετοιμο το ghost image ,αυτο θα εκανα ουτως η αλλως. Λες δηλαδη πως δουλευει χωρις μετα να χρειάζεται activation? Γιατι τέτοιες δουλειες γίνονται συνήθως σε αργίες , βράδια, που να ψάχνεις τα τηλέφωνα και τις ενεργοποιήσεις....

Δημοσ.

EGO MAGKES THA SAS PROTINA NA KANETE THN ENERGOPIISI STA PARAKATO SITE KAI TA LINK TOUS,

[...]

EGO 3 XRONIA TORA ME TA XP DEN EIXA KANENA PROBLIMA!!!!OLA KALA,POLI KALI ENERGOPIISI

RTFM!

edited by madsc

Δημοσ.

i aksia ton windows xp oloklirou tou paketou einai san yliko 0,09 lepta,to diabasa se site,diladi ena cd kai 20 selides biblio!!!! kai to poulane 150$me ta win asxolountai 1400 programatistes,o pio ftoxos apo aytous pernei pososta peripou 8.000.000$ gia kathe neo leitourgiko!!!min rotate pou ta ksero apla pistepste me,sto ram to eixa diabasei,kai o bill gates exei periousia 44 trisekatomiria draxmes,otan o abramobits exei mono 18!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...