lalanis Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Στις 5 Μαρτίου αποφάσισα κι εγώ να γίνω καλό παιδί, και πήγα και πήρα αυθεντικά Win XP Pro Ελληνικά, για να κάνω τη δουλειά μου. Όλα καλά και ωραία, κάνω την ενεργοποιησή μου και είμαι έτοιμος. Πάω λοιπόν σήμερα το πρωί να περάσω τους τελευταίους drivers της nvidia...Unistall τους παλιούς, και όταν κάνω reboot με τους καινούργιους μου γράφει ότι υο υλικό έχει αλλάξει από την πρώτη ενεργοποίηση και θα πρέπει να ξαναενεργοποιήσω τα win...Περίεργο λέω, ίσως να το βγάζει επειδή έβαλα 512 RAM έξτρα χτες, αλλά και πάλι γιατί το βγάζει σήμερα και όχι χτες....Τέλος πάντων πάω να κάνω ενεργοποίηση μέσω net...Μου βγάζει ότι έχω υπερβεί τον αριθμό των ενεργοποιήσεων (....!!!!!!!!!!!!!!) και να βάλω καινούργιο key ή να τους τηλ. Φυσικά σήμερα δεν βρήκα κανένα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.....αλλά το γεγονός αυτό είναι απαράδεκτο...Μόνο μία ενεργοποίηση επιτρέπεται δηλαδή....Και αν κόλλαγα κάποιον ιο και ήθελα φορμάτ τι θα έπρεπε να κάνω...; Ελπίζω να λυθεί το θέμα αύριο γιατί θα πέσει πολύ γέλιο...
Z3R@tuL Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 η microsoft έχει απενεργοποιήσει περισσότερες από μία ενεργοποιήσεις. τώρα θα γίνονται μέσω τηλεφώνου. θα σου κάνουν κάποιες ερωτήσεις για να δουν αν τα έχεις original ή cracked. εφόσον τα έχεις orginal μην ανησυχείς πάρτους τηλ.
nk_surfer Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Prin merikous mhnes o 3adelfos mou eixe dei to windvd 6 kai tou arese opote erxetai mia mera kai mou leei oti to agorase au8enthko me to key tou, me to support tou kai me ola tou, giati a3ize ta xrhmata.... Kyrile loipon me to original software gia 1-2 meres... Thn 3h mera mou rxetai pali kai mou leei: "Ase re sy, to ekana uninstall kai to 3anavala kai den mou dexetai to key, tous esteila k mail alla den apantoun." Bravo m@l@k@ tou lew, kala pou to phres k original...Kai twra ti 8a kaneis??? Kai mou leei: "E gia auto hr8a...na doume an mporoume na vroume kana key!!!". Kai mexri shmera to xei me to "peiragmeno" key.....Mia fora eipe o xristianos na parei kati original alla pali sthn paranomia anagkasthke na pesei.. !!!
firewalker Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Πάντος για τα Windows Xp original υπάρχει ένα αρχείο που αν το κρατήσεις και το κάνεις μέτά επικόληση δεν χρειάζεται να κάνεις ενεργοποίηση πάλι. Το είχα διαβάσει στο RAM ή στο Chip σε κάτι άθρα για Windows Xp tuning. Δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα του αρχείου.
billpeppas Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 wpa.dbl πρέπει να είναι το αρχείο που λες firewalker. Αν δεν είναι αυτό, είναι σίγουρα κάποιο/α που αρχίζουν από wp. ( λόγω και του executable wpabaln.exe ) [ Windows Product Activation ]
Vrettos Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Από ότι θυμάμαι δεν χρειάζονται ερωτήσεις και τέτοια ούτε τηλεφωνήτριες σου κάνουν ερωτήσεις υπάρχει ένα τηλέφωνο με αυτόματο σύστημα που πατώντας του εσύ των κωδικό σου από το τηλέφωνο σου λέει τον αριθμό που πρέπει να πατήσεις στα Windows. Και βέβαια λειτουργεί και αργίες και όλες τις μέρες.
madboy Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Πάντος για τα Windows Xp original υπάρχει ένα αρχείο που αν το κρατήσεις και το κάνεις μέτά επικόληση δεν χρειάζεται να κάνεις ενεργοποίηση πάλι. Το είχα διαβάσει στο RAM ή στο Chip σε κάτι άθρα για Windows Xp tuning. Δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα του αρχείου. Το αρχείο που αναφέρεις πρέπει να είναι το WPA.DBL
lalanis Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Από ότι θυμάμαι δεν χρειάζονται ερωτήσεις και τέτοια ούτε τηλεφωνήτριες σου κάνουν ερωτήσεις υπάρχει ένα τηλέφωνο με αυτόματο σύστημα που πατώντας του εσύ των κωδικό σου από το τηλέφωνο σου λέει τον αριθμό που πρέπει να πατήσεις στα Windows. Και βέβαια λειτουργεί και αργίες και όλες τις μέρες. Μπορείς να μου δώσεις αυτό το τηλέφωνπ γιατί παίρνω σε ένα 211-... και είναι κατεβασμένο...
Highlander Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Καλέστε 8001143100 Microsoft Products Activation Αν έχουν περάσει 8 μήνες χωρίς καμία αλλαγή, το activation γίνεται κατ'ευθείαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν σε λιγότερο από 8 μήνες γίνουν αλλαγές, τότε ζητά να πάρεις τηλέφωνο. Δεν θα σου αρνηθούν την ενεργοποίηση, εκτός κι αν υπάρχει κάπου πρόβλημα. Να έχετε στο νού σας το εξής: Όταν στήνετε ένα PC, κάντε ότι αλλαγές έχετε μέσα σε 30 ημέρες και μετά κάντε την ενεργοποίηση. Μας τραγικοποιείτε τα γεγονότα.
Z3R@tuL Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Eυτυχώς που έχω winxp pro sp2 en και δεν έχω πρόβλημα με κάθε hardware που του αλλάζω...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 @lalanis : Pantws file bravo pou skeftesai etsi, kai gw mazi sou.
sa1901 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Να έχετε στο νού σας το εξής:Όταν στήνετε ένα PC, κάντε ότι αλλαγές έχετε μέσα σε 30 ημέρες και μετά κάντε την ενεργοποίηση. Πολύ δεσμευτικό αυτό. Γι' αυτό (activation) δεν έχω βάλει ποτέ,ούτε πρόκειται, Win XP. Μόνο Win2000 μέχρι τώρα.
red30 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Το θεμα ειναι απλο κατα τη γνώμη μου: Οταν πληρώνεις κάτι εχεις και την απαίτηση: 1ον) να μη σε ψάχνουν καθε τρεις και λιγο αν το έκλεψες και 2ον) να μην κουράζουν περισσότερο εσενα που το αγόρασες απ'αυτον που ΔΕΝ το αγόρασε Γι'αυτο δεν αγοράζω. Δυστυχως οι επαγγελματίες , και οι χρήστες notebook δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά και το πληρώνουν το κερατιάτικο. Το πλήρωσα κι εγω στο notebook, δε βλέπω καμια ιδιαίτερη εξυπηρέτηση! Θέλω να αλλάξω σκληρό και το σκέφτομαι 3 μήνες τώρα "ποιος κάνει activation;" Ορισμένα μικρά προγράμματα που ειναι ιδιαίτερα χρήσιμα & αξιόλογα, κοστίζουν 15ε-30ε το πολυ και ενημερώνονται τακτικά. Θα προτιμούσα να πριμοδοτήσω κάποιο μικρό προγραμματιστή αγοράζοντας το προιόν του παρα τη Microsoft που βγάζει κι απο τον αέρα που αναπνέουμε. Αλλωστε την εχω πληρώσει αρκετα: βλ. mouse + keyboard αξιζαν περισσότερο απο τα original windows και δεν της κοστίζουν περισσότερο απο μερικά ...ντολαρς.
wizzy Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 To tilefwno gia Product Activation tis Microsoft allakse !!! Twra isxiei to 801 500 3000 kai apo kinito to 211 1206500.
Mandragoras Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Κάποτε πήγα να βάλω στο καινούριο μου pc WIN98 SE από αυθεντικό cd που είχα...Η εγκατάσταση δεν γινόταν με τίποτα και αποφάσισα να πάρω τηλέφωνο την M$. Αφού με ρώτησαν κάποιες φορές αν ιριδίζει η πάνω επιφάνεια του δίσκου (αν είνα αυθεντικό δηλαδή με έμμεσο τρόπο) και αφού τους εξηγούσα ότι είναι αυθεντικό , μου έδωσαν οδηγίες την πλάκας....δηλαδή να βάλω το cd στο drive που είναι αυτό που όταν πατάς το κουμπί βγαίνει έξω και τέτοια...Λύση δεν βρέθηκε και μου πρότειναν να έρθει τεχνικός της M$ στο σπίτι να το φτιάξει , με 15 χιλιάρικα την ώρα (μιλάμε για 4-5 χρόνια περίπου πριν). Ε , το κλεισα και έβαλα κάτι άλλο.... Γιώργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.