Προς το περιεχόμενο

Laptop απ'το πλαισιο.Να τολμησω?

Greator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εκτος απο ποιοτητα κατασκευης, ενα αλλο προβληματικο σημειο ειναι η υποστηριξη σε drivers.

Αν αυριο βγει λειτουργικο win xx, τα μεν επωνυμα, για προσφατα μοντελα τους, θα προσφερουν drivers.

Ανωνυμα σαν το πλαισιο απλα θα προσκοληθουν στο λειτουργικο που κυκλοφορουσε στην αγορα οταν συναρμολογηθηκαν.

Δημοσ.
POTE laptop apo plaisio.MONO eponimo kai kata protimisi Acer.[/b']Milao ek peiras...

Τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας...θες να σου δώσω ένα θεματάκι στο myphone.gr για χρήστες Αcer που τους ράγιζε το πλαστικό κέλυφος της οθόνης...και παρότι το άλλαζαν (μετά κόπων κ βασάνων) πάλι τα ίδια...; :???:

Δημοσ.

Προσωπική μου γνώμη όσον αφορά το post σου είναι :

1. Το καλύτερο για αγορά φορητού απο πλευράς επεξεργαστή είναι οι Centrino, χαμηλές θερμοκρασίες λιγότερη κατανάλωση κλπ κλπ,

2. Τώρα θα πρέπει να κοιτάξεις αν σ' ενδιαφέρει ( που φαντάζομαι ότι θα σ' ενδιαφέρει ) για dvd-recorder. Αν θα έχει ή όχι.

3. Αφού μίλησες για εφαρμογές επεξεργασίας ήχου, θα χρειαστείς έναν μεγαλούτσικο δίσκο. Προσωπικά θα κάτω απο 80GB δεν θα έπεφτα. Αλλά υπάρχει και η άλλη λύση η οποία δεν είναι πρακτική και τόσο στις μεταφορές. Να βάλεις στο φορητό έναν μικρό δίσκο ( για να πέσει η τιμή του φορητού ) και παίρνεις μετά έναν εξωτερικό Usb2 μεγαλύτερης χωρητικότητας. Συγκεκριμένα δίσκος για το φορητό : 30 - 40 GB το πολύ και εξωτερικός 120 - 200 GB.

4. Για το θέμα της οθόνης δεν νομίζω ότι σ' ενδιαφέρει, άρα και μια 15" σου είναι αρκετή, μην ανέβεις παραπάνω.

Τελειώνοντας να σου πω ότι αρκετές εταιρίες έχουν σελίδες που μπορείς να κάνεις μια δική σου σύνθεση και να δεις την τελική τιμή.

Αν ήμουν στην θέση σου και αφού πρόκειται για επαγγελματική χρήση θα σου πρότεινα Dell με το expansion kit για + 2 ή 3 χρόνια εγγύηση.

Θα σου βγει περίπου 1700 - ~ 2000?, αλλά ξέρεις ότι για 4-5 χρόνια ότι και αν πάθει ( ακόμα και γρατζουνιά ) στο φτιάχνουν τζάμπα και το σημαντικό, παίρνεις επώνυμο πράγμα που είναι ποιο αξιόπιστο απο το οποιοδήποτε μοντάρισμα γίνεται απο τον οποιονδήποτε.

http://www1.us.dell.com/content/products/category.aspx/notebooks?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~ck=mn

Απο εδώ μπορείς να δεις τι προσφορές έχει σε φορητά και να επεξεργαστείς την σύνθεση τους ώστε να έρθει στα μέτρα σου.

Καλή επιτυχία και καλές αγορές :)

Δημοσ.
Καλη η Dell αλλα δεν ξερω τι λεει το service στην Ελλαδα.

Να σου πώ, δεν νομίζω ότι όταν έχει κανείς κάτι επώνυμο ( όχι για να λεει ότι έχει επώνυμο πράγμα, απλά για τις υπηρεσίες που παρέχει η εκάστοτε εταιρία ) δεν έχει σοβαρό πρόβλημα ούτε και με το service.

Τώρα επι του συγκεκριμένου το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι όλες οι παγκόσμιες απρόσωπες εταιρίες αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο τα προβλήματα τους. Κάποιος σ' ένα γραφείο σηκώνει τηλέφωνα και στέλνει couriers με τ' ανταλακτικά ( αν χρειάζονται ) στο σπίτι του πελάτη για να παραδώσει και να παραλάβει.

Το βασικό το οποίο θέλω να πω εγώ είναι ότι αν πάρεις κάτι επώνυμο δεν σ' ενδιαφέρουν προβλήματα του τύπου ασυμβατότητας, καθυστέρησης, αυξημένης θερμοκρασίας και άλλα που δεν είναι επι του παρόντος :)

Τα έχουν λύσει εκείνοι και απλά πληρώνουμε κάτι παραπάνω για να γλιτώνουμε χρονοχρηματική δαπάνη.

Απο εκεί και πέρα δεν είναι επώνυμη μόνο η Dell είναι και η HP, η Acer ( :) ) και άλλες.

Ψάξε, πάρε την απόφαση και υπέμεινε τ' αποτελέσματα των επιλογών σου :)

Δημοσ.

Καλησπεριζω και θα πω και εγω την γνωμμη μου μιας και ειμαι ευτυχης κατοχος 2 φορητων Αcer!

Eνος Travelmate και ενος Aspire!

Travelmate 529TXV/Pentium III 850MHz (αγορα 2001) και Αspire 2001WLCi/Centrino (αγορα τελη 2003)!

Και τα δυο ειναι καταπληκτικα μηχανακια,αξιοπιστα,χωρις κανενα προβλημα μεχρι αυτην την στιγμη που μιλαμε (φτου-φτου!!!) το καθενα βεβαια με τις δυνατοτητες του αλλα με αποδοσεις πολυ καλες!!

Ειδικα το Aspire2001WLCi με τον Centrino ειναι αθορυβο,οι ανεμιστηρες του σου θυμιζουν οτι..υπαρχουν πολυ σπανια και για ελαχιστο χρονικο διαστημα!!!

Το χρησιμοποιω ανελιπως για CD-DVD Recording (αναβαθμησα το Multi DVD-CD writer Matshita με DVD Writer Nec πριν κανενα χρονο) και βεβαια πολυ-πολυ MS Office αλλα και καποια games οταν βαριεμαι να τρεχω στο desktop!! (Halo CE-Brothers In Arms-Sims2-WWII Fighters-WWII Frontline Command-Football Manager 2005-κλπ)

Ακομα και με αυτην την καρτουλα (ΑΤΙ Μοbility Radeon 9200/64MB) τα καταφερνει μια χαρα,τουλαχιστον μεχρι εδω!!

Και η τιμη του ηταν το 2003 που το αγορασα €1300!!!

Οχι και ασχημα ετσι?? ;-)

Με ολα αυτα θελω να πω οτι διαφωνω με καποιους που εχουν αρνητικη αποψη για τα Acer, δηλωνω πολυ πολυ ευχαριστημενος και συμβουλευω να ριξετε μια ματια στα μοντελα της Acer γιατι περα απο αξιοπιστα και δυνατα εχουν και λογικες τιμες!!!

Στο μονο θεμα που δεν μπορω να παρω θεση ειναι της υποστηριξης γιατι δεν εχει χρειαστει δοξα Τον Θεο ακομα να απευθυνθω για service η οτιδηποτε αλλο και ετσι δεν μπορω να ξερω τι γινεται(ειναι σημαντικο θεμα και αυτο-μη το παραμελειτε)!!!!!

Δημοσ.
Καλησπεριζω και θα πω και εγω την γνωμμη μου μιας και ειμαι ευτυχης κατοχος 2 φορητων Αcer!

Eνος Travelmate και ενος Aspire!

Travelmate 529TXV/Pentium III 850MHz (αγορα 2001) και Αspire 2001WLCi/Centrino (αγορα τελη 2003)!

Και τα δυο ειναι καταπληκτικα μηχανακια' date='αξιοπιστα,χωρις κανενα προβλημα μεχρι αυτην την στιγμη που μιλαμε (φτου-φτου!!!) το καθενα βεβαια με τις δυνατοτητες του αλλα με αποδοσεις πολυ καλες!!

Ειδικα το Aspire2001WLCi με τον Centrino ειναι αθορυβο,οι ανεμιστηρες του σου θυμιζουν οτι..υπαρχουν πολυ σπανια και για ελαχιστο χρονικο διαστημα!!!

Το χρησιμοποιω ανελιπως για CD-DVD Recording (αναβαθμησα το Multi DVD-CD writer Matshita με DVD Writer Nec πριν κανενα χρονο) και βεβαια πολυ-πολυ MS Office αλλα και καποια games οταν βαριεμαι να τρεχω στο desktop!! (Halo CE-Brothers In Arms-Sims2-WWII Fighters-WWII Frontline Command-Football Manager 2005-κλπ)

Ακομα και με αυτην την καρτουλα (ΑΤΙ Μοbility Radeon 9200/64MB) τα καταφερνει μια χαρα,τουλαχιστον μεχρι εδω!!

Και η τιμη του ηταν το 2003 που το αγορασα €1300!!!

Οχι και ασχημα ετσι?? ;-)

Με ολα αυτα θελω να πω οτι διαφωνω με καποιους που εχουν αρνητικη αποψη για τα Acer, δηλωνω πολυ πολυ ευχαριστημενος και συμβουλευω να ριξετε μια ματια στα μοντελα της Acer γιατι περα απο αξιοπιστα και δυνατα εχουν και λογικες τιμες!!!

Στο μονο θεμα που δεν μπορω να παρω θεση ειναι της υποστηριξης γιατι δεν εχει χρειαστει δοξα Τον Θεο ακομα να απευθυνθω για service η οτιδηποτε αλλο και ετσι δεν μπορω να ξερω τι γινεται(ειναι σημαντικο θεμα και αυτο-μη το παραμελειτε)!!!!![/quote']

διάβασέ το όλο να κλάψεις...με τα παιδιά!

δεν είπα ότι όλα είναι χάλια αλλά...εάν δεις τι λένε για το σέρβις δεν θα θες να πάθεις κάτι...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=43411&highlight=Acer

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...