Προς το περιεχόμενο

.NET FRAMEWORK v1.1

tsikoman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την έκδοση 1.0 στο CD με τα Windows XP και θέλω να κατεβάσω απο το ίντερνετ τα updates για να φτάσω στην έκδοση 1.1

Πως μπορώ να το κάνω αυτό χωρίς να κατεβάσω ολόκληρη την έκδοση 1.1?

Ο λόγος είναι πως δεν έχω internet στο σπίτι και θέλω να μεταφέρω τα updates με δισκέτα. Η 1.1 είναι είκοσι δισκέτες οπότε καταλαβένεται...

Δημοσ.

Πιο πρακτικό θα ήταν να τα έβαζες σε ένα cd/usb flash/hd έστω κ σε ψηφιακή φωτογραφική, αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για αυτό.

Αλλά έχω μια απορία: αν δεν έχεις καθόλου πρόσβαση internet στο pc που θες να το εγκαταστήσεις, σε τί θα σου χρησιμέψει;

p.s. Σε ποιά περιοχή είσαι;

/sc

Δημοσ.

το NET FRAMEWORK δεν ειναι για το ιντερνετ. Mallon ο tsikoman θελει να τρεξει ενα προγραμμα γραμενο σε .net

απο το 1.0 στο 1.1 δεν ειναι ενα απλο update. Ειναι εντελως καινουρια εκδοση.

Αν εχεις ηδη το 1.0 και βαλεις απο πανω το 1.1 θα βρεθεις και με τις 2 εκδοσεις. Δεν θα ενημερωθει απλα η 1.0

Δες στο C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework εχω τα φολντερ v1.0.3705 (1.0) και v1.1.4322 (1.1)

γι αυτο δεν πιστευω να υπαρχει "μικρο update"

ειναι 23 Mb.

μπορεις να δανειστεις ενα usb flash και να το κατεβασεις σε net cafe, h na sto kapsei paoios se cd. ή να ψαξεις στα cd/dvd προσφατων περιοδικών -αν παιρνεις.

Ειχε βγει προσφατα ενα δωρεαν προγραμμα επεξεργασιας εικονας, το Paint.net και το ειχαν μερικα περιοδικα. αν το βρεις θα εχουν μεσα και το framework που απαιτει για να δουλεψει. http://www.eecs.wsu.edu/paint.net/

Δημοσ.

Για αυτό ρώτησα τι το θέλει αν υπάρχει workaround.

Πολλές εφαρμογές που το ζητάν έχουν λόγο ύπαρξης μόνο με σύνδεση internet.

Κάποιον από "εμάς" θα βρείς κοντά σου να σε βοηθήσει πάντος για τόσο μικρό νόμιμο download αν δεν βρεις άκρη.

/sc

Δημοσ.
Πολλές εφαρμογές που το ζητάν έχουν λόγο ύπαρξης μόνο με σύνδεση internet.

Nai alla oxi mono. To Catalyst Contol Center tis ATI (mia vlakia gia na rithmizeis tous drivers gia osous den exoun ATI) thelei .NET 1.1.

Δημοσ.

Επίσης και ένα Media Center το απαιτεί. αυτό είναι που θέλω να εγκαταστήσω σε ένα δίσκο μου, έτσι για να δω τι παίζει, πόσο εύχρηστο είναι κτλ.

Μάλλον πρέπει να αφήσω πια την "απαραίτητη αρχαιολογία" (δισκέτες) και να περάσω σε ένα usb flash.

::έστω κ σε ψηφιακή φωτογραφική::

αυτό μου άρεσε γιατί μπορώ να δανειστώ μια μηχανή. πωσ γίνεται η διαδικασία madsc?

Δημοσ.

Προτείνω να κατεβάσεις το silent πακέτο του RyanVM από εδώ:

http://ryanvm.msfn.org/

που έχει integrated .Net sp1 (23.5MB) + το 886903 (1.5MB), αλλά είναι μόνο 11MB ;) .

Κατόπιν συνδέεις μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή/ MP3 Player -με τον απαραίτητο χώρο στην κάρτα/μνήμη- στον υπολογιστή που το κατέβασες κ ανοίγεις το My Computer. Θα τη δει σαν removable device κ της φέρεσαι κανονικά όπως ένα usb flash disk. Συνήθως κάνεις browse 1-2 φακέλους πιο κάτω από το root κ όπου δεις φωτογραφίες/τραγούδια εκεί αντιγράφεις με cp (copy-paste) το αρχείο σου. Το ίδιο κάνεις μόλις πας την συσκευή στο pc σου κ τη συνδέσεις με το usb καλώδιο της εκεί.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...