Προς το περιεχόμενο

Mporei Kaneis Na Mou Eksigisei Ti Einai Auto?

HexStatic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pic3rp.jpg

Exw Symantec Antivirus

Kai otan exw Enabled to Internet Auto Protect

To antivirus trelenetai kai mou bgazei sinexeia to above window.

Kai me parapempei se auth tin selida.

Stin siggekrimenh selida mou dinei ws solution na kanw disable to Email Auto Protect.

To thema einai oti egw den exw balei kanena email client (outlook) na stelnei emails tin wra pou petagontai auta ta messages. Auta ta messages petagontai se monimi basi otan to pc einai sto net kai otan to auto email protection einai on.

Exw balei to ad aware na kanei scan, to Antivirus na kanei scan alla kanena apo ta 2 den briskei virus h trojan, worm ktl ktl.

Ti mporei na fteei? Einai bug tou antivirus I exw kanena io o opoios den mporei na anixneutei?

Δημοσ.

To eixa kolisei kai egw prin kana mina.Efaga megali pikra.To Norton 2005 full update klp ekana 2 scan kai meta apo 2-3 wres den brike tpt.Ekana on-line scan me panda a/v kai brike 3-4 objects.Kai telos me Kaspersky brike 13 objects ta opoia katharise kai luthike to problima.

Δημοσ.

o nortonas exei katantisei psilo-geloios, krinontas apo auta pou akouo apo pollous teleutaia, mias kai prosopika den exo problima afou paizo me kaspersky kai teleionei i fasaria ekei :)

Δημοσ.

Japan exw ton corporate 9 .

Basika apla ekana delete to file kai katharisa to entry sti registry opws leei to link pou edwsa pio panw...

FIsherman 13 objects??? mipws den itane apo to siggekrimeno file?

Δημοσ.

Exei katantisei bareti auth h katastasi me tous ious.... theleis ena antivirus, ena firewall, ena ad aware, ena gia spyware, meta prepei na baleis ena reg cleaner... sto telos katanalwneis tin misi sou ram kai cpu se malakies....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...