Προς το περιεχόμενο

γιατί ξεφτιλίστηκαν οι τιμές των μνημών?

predator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλα τα DIMM του GB σου δινουν το πλεονεκτημα οτι σου μενει ενα slot ελευθερο στην μητρικη για μελλοντικη αναβαθμιση!:wink:

Δημοσ.

Ah γράψε λάθος billpeppas. Εγώ μιλούσα για Value select style μνήμες όπως της Corsair/Kingston. Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και Value ram κατώτερης κατηγορίας.

Δημοσ.
Παιδία αν δεν κάνω λάθος και δεν με απατά η μνήμη μου κάπου είχα διαβάσει οτι εαν έχεις 2 dim των 512 και τα δουλέυεις σε dual channel και μετά προσθέσεις άλλο ενα dim του 1GB με τις ίδιες προδιαγραφές τότε συνεχίζεις να τις δουλεύεις σε dual channel.

Όποιος γνωρίζει κάτι ας ποστάρει να το επιβεβαιώσει.

Κάτι τέτοιο μου είχε πει και ένας γνωστός μου για την MSI K7N2 Delta-L που έχω. Συγκεκριμένα έχει 3 υποδοχές για μνήμες και μου είχε πει (αν και δεν ήταν σίγουρος) ότι υπήρχε η δυνατότητα να βάλω πχ 2X256 που θα δουλέουν σε DUAL CHANNEL και άργότερα στη 3η 1x512 που θα δουλευε σε dual channel με τα 2x256 (ως να ήταν 1 τσιπάκι). Ισχύει κάτι τέτοιο ?

Δημοσ.

@bend

Θα πρέπει να είναι single sided το stick το 3ο [ ολίγον τι δύσκολο πράγμα για 1GB stick ] { εδώ είναι δύσκολο για 512MB :D }

@salig

Πάρε δύο ValueRAM "ποιοτικές", π.χ. Kingston φτηνές με Cas 3, ή Samsung ( θα κάτσουν τίποτα TCCC ), και είσαι μια χαρά για αυτά που ζητάς.

2x512MB θα σου είναι μια χαρά.

Δημοσ.
@bend

Θα πρέπει να είναι single sided το stick το 3ο [ ολίγον τι δύσκολο πράγμα για 1GB stick ] { εδώ είναι δύσκολο για 512MB :D }

Εξηγησέ μου λίγο γιατί μπριζώθηκα να πάρω 1GB για να ανεβάσω το σύστημα στα 2GB. Εγώ τώρα εχώ 2χ512 twinmos 3200 από multirama. Αν πάρω την twinmos 1GB 3200 που δίνει το multirama δεν κανω δουλεία; την πάτησα; Δεν έχω ιδέα τι είναι το single sided, πως το καταλαβένεις;

Δημοσ.

To dual channel με 3 dimm είναι παραξενιά του nforce2 και δουλεύει μόνο εκεί.

Αλλά , απ'ότι διαβάζω , μάλλον δουλεύει μόνο με 2 single-sided + 1 double sided dimm.

Όσοι το έχουν πετύχει , το έχουν κάνει με 2x256 + 1x512 , που ικανοποιούν τον παραπάνω περιορισμό.

Δημοσ.
Δεν έχω ιδέα τι είναι το single sided, πως το καταλαβένεις;

Έχουν τσιπάκια οι μνήμες μόνο από την μία πλευρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...