Προς το περιεχόμενο

Just another boring New Pc thread!

freakystyley

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδια! Ξερω πως κατανταει γραφικό καθέ φορά που κάποιος ζητάει τέτοιου είδους συμβουλη, αλλά επιτέλους μετά απο 4 χρόνια θα πάρω νέο pc!

Παρακάτω παραθέτω την σύνθεση μου και ζητάω την γνώμη σας και τις παρατηρήσεις σας. Πιστέυει κανεις οτι πρέπει να αντικαταστήσω καποιο part με καποιο άλλο? η m/b ειναι κάλη επιλογή??.. Thanks!

post-17739-129062921601_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν δε σ'ενδιαφερει το o/c μια χαρα ειναι οι επιλογες σου!

Τροφοδοτικό????Δε πιστευω να βαλεις κανενα no name 350W?

Γιατι δε βαζεις μια 1915S που ειναι και 19''??Μια χαρα οθονουλα ειναι!

Υ.Γ Ξεφτίλα εγιναν οι μνημες....90e/Gb

Δημοσ.

ego tha soy lega na ksodepsis liga parapano leuta gia mnimes .

giati apo ta 2.2 ghz poy einai to cpu me ligo kales mnimes mpori na to pas 2.5 me stock ola kai min exei kanena problima kai tha exeis idies epidosis me enan 3700+

Δημοσ.

Ωραία.. Και τι μνήμες να βάλω..αξίζουν την υπέρβαση του προυπολογισμου? Απο μητρικη είχα στον νου μου και την msi k8n neo sli, που ενδείκνυτε για o/c.. Πάντος δεν πιστεύω να κάνω o/c. Η 17" που θέλω έχει better looks και επιδόσεις απο την 19". Βασικά το case θα είναι αυτο(λογω $ πιο πολύ) http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=253081&Merchant_Id=1&sts_cid=3 το οποιο ειναι 420W

Δημοσ.

Με τέτοιο psu ξεχνα το o/c...Θες ενα επώνυμο τροφοδοτικό τουλάχιστων 400W

Καλες και φθηνες μνήμες εχει το multirama .Twinmos speed premium με 150ευρω το Gb

blender@ o athlon ειναι στα 2Ghz [Εχει κανει λάθος το e-shop στη περιγραφή!]

EDIT: Αν ειναι να παρει τις μνημες που εχεις στο link καλυτερα να μεινει σ'αυτες που εχει επιλεξει αρχικα....

Δημοσ.

de ksero ti poylaei to multirama :) epidi eida screenshot apo eshop gia auto linkaro apo eshop :)

osos gia ti mnimes :

epidi exo noname telios kai metria katastasi mnimi gia auto to leo .

bebea autes poy leei kanoun 45 autes poy leo ego 62 kai autes poy les esi 75

sigura kalitera autes poy les esi .

Δημοσ.

οι geil, corsair και kingston απο ποτε δεν ειναι καλες;

απο ποτε η twinmos φτιαχνει ποιοτικες μνημες;

επειδη ξεφτιλιστικαν οι τιμες δεν παει να πει πως δεν ειναι καλες μνημες!

πριν απο 3 μηνες για τις ιδιες μνημες θα σκαγατε τα διπλασια!

επισης οι μνημες που εχει επιλεξει στο screenshot ειναι cl3 ενω αυτες που προτεινει ο Blender ειναι cl2.5!!!

τεραστια διαφορα με πολυ μικρο επιλεον κοστος!

Δημοσ.

ρε pred δεν ειπε κανεις ότι οι corsair & kingston value δεν ειναι καλες μνημες για default.....Το παλικαρι ρώτησε αν υπαρχει μια καλη και φθηνη μνημη που να σηκωνει και o/c!!!

EDIT: Και μη μου πεις οτι οι twinmos με UTT ή BH5 δεν ειναι καλες μνημες.....

Δημοσ.

Paidia! Και o/c να κάνω δεν πρόκειται να γίνει σύντομα.. Οι δυνατότητες του μηχανήματος όπως είναι θα με καλύπτουν! Οπότε το psu θα είναι μια χαρα.. Πιο πολύ θα ήθελα κάποια παρατήρηση στο θέμα της mb.. Eυχαριστώ για τιςπαρατηρήσεις!

Δημοσ.

Αν ξεκινας "εν λευκώ", δηλ, δεν κρατάς τίποτα απο προηγούμενο pc,

καλη ειναι η σύνθεση. Τα εχει ολα και τα βασικα ειναι οκ

η cpu και η οθονη ειναι καθαρα θεμα χρηματων. αφου τοσα δινεις, καλα ειναι.

Η μητρικη SLI ειναι αυτη που δεχεται 2 VGA ετσι;

Εγω δε θα τη χρειαζομουν. οκ, ειναι δικο σου θεμα αν εισαι hard core παιχνιδάς, και υπολογίζεις να παρεις αρκετα συντομα αλλη μια GT6600 με 200, ή αρκετα αργότερα μια με 100 (αν δεν τη βρισκεις σε μαγαζια σε 1 χρόνο, θα υπαρχουν σιγουρα σε αγγελίες).

Εγω σκεφτομαι οτι σε 1-5 χρόνο ισως υπάρχουν πιο νέες κάρτες (φυσικα με 200 ή παραπάνω) που χωρις SLI, με μία θα ειναι ανωτερες απο 2 x GT6600. think about it.

εκτος αυτου, κανω μια σύγκριση value for money. Δηλ, αμα δινω 200 και παίρνω πολυ καλο cpu, και με 50 αρκετή μνήμη για το 95% των εφαρμογών, μου φαινεται υπερβολή να δινω 400 μονο για το συστημα γραφικών.

Δημοσ.

Σίγουρα μπορείς να βρεις 6600GT πολύ φτηνότερα , οι Prolink πάνε γύρω στα 170?.

Σε 6600GT τα 256MB πάνε χαράμι , χωρίς 12-16 pipelines και 256bit bus , δεν μπορεί να τα εκμεταλλευτεί , οπότε για μένα είναι πεταμένα λεφτά.

Γιατί ATA σκληρό;

Καλύτερα να έπαιρνες S-ATA , κατά προτίμηση με υποστήριξη NCQ.

Οι seagate με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι αρκετά δυσεύρετοι (πάντως τσίμπησα έναν τέτοιο 200άρη πριν μερικές μέρες).

Δημοσ.

Nai βασικα sata θέλω με NCQ.Το sli το σκέφτομαι διοτι σε ένα χρόνο θα βρίσκω αλλη μια τέτοια κάρτα σε εξευτελιστική τιμη..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...