gio@ Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ CMR 2005 ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΑΣ! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Γ@μώ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΙΣΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ.ΤΟ ΜΟΝΟ - ΠΙΣΤΕΥΩ
godlike Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Sorry alla gia mena einai mia m@l@ki@. Den pinanei mia mprosta ston eksomoioti rally Richard Berns (i opos alios grafetai).
Voodooman Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Kalo einai gia havale, alla mexri ekei. To pira mono kai mono giati exei epitelous OLA ta aftokinita thrilous ton rally. Kata ta alla, mia apo ta idia, para poli kala grafika kai ixos, metria fisiki kai xalia aisthisi autokinitou. Ontos o vasilias einai to Richard Burns rally...
gio@ Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Richard Burns???DEN TO EXW AKOYSTA..8A TO DOKIMASW K 8A SAS PW...
Daredevil Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 hahah gia ps2 einai folaaaaaaaaaaaaaa apo kei kai pera den 3erw den to xw pai3ei
Voodooman Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 To CMR 2005 το προτιμώ από το 2004 μόνο για τους λόγους που είπα, επειδή έχει πραγματικά ΟΛΑ τα αυτοκίνητα, μέχρι και το sierra cosworth. Κατά τα άλλα, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μία μεγάλη εταιρεία σαν την codemasters δεν βάζει και ένα simulation mode μαζί με το arcade. Πόσο πια παραπάνω θα της κοστίσει σε εξέλιξη και χρόνο κάτι τέτοιο; Δεν λέω ότι τα group B αυτοκίνητα του παιχνιδιού είναι ευκολοοδήγητα, απλά είναι μη ρεαλιστικός ο τρόπος που στρίβουν. Κακά τα ψέματα, έχοντας το CMR 2005 έχεις όλα τα αυτοκίνητα, είναι σαν μουσείο του ΠΠΡ. Αν πρόσεχαν λίγο παραπάνω...
nk_surfer Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Sto XBOX to richard burns einai mia moufa k mish....To CMR 2004 einai koryfaio se ais8hsh odhghshs...To CMR 2005 exei pio kala grafika alla o elegxos den einai toso kalos. Exei pio polla autokinhta omws.... (panta gia XBOX milaw)....To Rallisport Challenge 2 einai 8ewrw pio kalo apo ta CMR...Auta...
Bigi444444 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Το cmr 2005 για pc πάντως, μου φάνηκε προσωπικά βεβύλωση του ονόματος!Το νοίκιασα για 3 μέρες και από το πρώτο πεντάλεπτο δεν ήξερα τι να το κάνω... Απαράδεκτο εκτός της γραφικής απόψεως...
gio@ Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Ενταξει και εγω στην αρχη ''καλα λεω πως στριβει ετσι'' αλλα τωρα το εχω συνηθισει και λεει πολλα.....
Voodooman Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Ρε παιδιά, δεν μπορώ να βρω διαφορά ανάμεσα στα CMR 3,4 και 5, μου φαίνονται το ίδιο παιχνίδι, με λίγο καλύτερα γραφικά κάθε φορά. Η οδήγηση είναι ολόιδια. Πάντως η codemasters τό'χει παρακάνει, όπως και με τα TOCA, άλλη απαράδεκτη σειρά της πλάκας. Αν μπορείτε, νοικιάστε το TOCA 2 και παίξτε τους αγώνες ράλλυ που έχει, θα σας σκάσετε στα γέλια από τον χειρισμό. Όχι βέβαια πως οι αγώνες πίστας είναι καλύτεροι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.