wgibson Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 πειτε την γνωμη σας για ηθοποιους που θα αξιζαν μια καλυτερη τυχη στο κινηματογραφικο στερεωμα μιλαω για ηθοποιους που καταδικστηκαν σε δευτερουσ ρολους η τυποποιηθηκαν.
Akujin Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 kevin bacon, benicio del toro, ray liotta, kiefer sutherland okay they have their moments, but man, these ones really deserve better
indian Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 O Liam Nelson kai o Kevin Bacon nomizw oti einai poly adikhmenoi
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Κωστας Τσακωνας . Αδικημένοι είναι όσοι τηλεθεατές τον έχουν δει. O Liam Nelson kai o Kevin Bacon[/b'] nomizw oti einai poly adikhmenoi Ναι, ο Kevin Bacon αξίζει πάρα πολύ. Είναι πραγματικά αδικημένος.
dim_b Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Γιά τον Benicio Del Toro δεν θα το έλεγα. Έχει αναγνωρισθεί η αξία του, έχει ήδη ένα oscar και άλλη μία υποψηφιότητα και με δεδομένο ότι κάνει πολύ καλές επιλογές, έχει πολύ μέλλον μπροστά του. Γιά τον Kiefer Sutherland δυστυχώς η αναγνώριση ήρθε μαζί με την τυποποίηση (όπως συνήθως συμβαίνει με τους επιτυχημένους ηθοποιούς στην τηλεόραση) και δεν ξέρω αν θα μπορέσει να ξεφύγει από τον χαρακτήρα 'Jack Bauer'. Το ελπίζω πάντως, γιατί το αξίζει.
Chi Chi Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Treat Williams, Brian Bosworth Sovara tora...Christopher Walken (parolo pou exei oscar), Robert Duvall, Mickey Rourke!!
Akujin Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 o benicio del toro einai o agapimenos mou, aptous sxetika neous. exeis dikio, einai anagnwrismenos, apla pisteyw oti to palikari mporei na kanei thaumata, kai tha thela na ton exw dei se perissoterous prwtagwnistikous rolous. o typos einai xamailewn, einai apolyta cool, kai pisteyw oti tha mporouse na ginei o epomenos de niro. (akougetai ligo vary e?) - isws den tairiaze poly na ton anaferw edw, okay... cheers!
Fozzy Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 ray liotta omws re akujin? emena pote de m'arese, oute kai oi tainies pou epaize...
me_robas Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Θα πώ για έναν που οι περισσότεροι τον υποτιμούν γιατί τον θεωρουν καραγκιόζη. Jim Carrey. Εγώ τον θεωρώ ΚΟΡΥΦΑΙΟ. Παίζει τα πάντα. Του άξιζαν σίγουρα 2 oscar (Truman Show, Eternal Sunsine....), αλλά τον σνομπάρουν!!!. Κρίμας.
Panahs Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Τον έχω ξανααναφέρει σε δικό μου topic, μιλάω για τον Gary Oldman. Άξιζε παραπάνω πράγματα, αλλά τον έφαγε το ποτό.
mindtrapper Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Exo kai ego merikous ma po alla i megalyteri adikia gia mena egine ston Brandon Lee. Oxi epeidi den pire rolous alla epeidi pethane. Diekrina pragmatiko talento se ayto to paidi. Ayto einai megalo krima...
Gary Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Τον έχω ξανααναφέρει σε δικό μου topic, μιλάω για τον Gary Oldman. Άξιζε παραπάνω πράγματα, αλλά τον έφαγε το ποτό. τον Gary τον παλιάνθρωπο ;;; για μένα μιλας ;;
wgibson Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 o walken ontos paidia exei kai gamo tis fatses kai einai kai karateristas(oxi karateka) megalos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.