firewalker Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Έγινα πρόσφατα κάτοχος μίας Skystar 2. Επειδή όμως είναι πολύ βαριά για τον υπολογιστή που δουλεύω και άλλα προγράμματα θα ήθελα να κάνω το εξής. Να την βάλω σε έναν υπολογιστή που είναι σε ένα μικρό τοπικό δίκτυο (3 pcs με 100αρι switch) και μέσω video streaming να βλέπω όποτε θέλω και εγώ και ο άλλος χωρίς να κουράζεται ο υπολογιστής μου. Έχω δοκιμάσει με το VLC (version 0.8.1) αλλά στο steaming wizard στην καρτέλα DirectShow δεν βλέπει την κάρτα. Επίσης έχω δoκιμάσει και με το ProgDVB (version 4.51.3) και ένα plugin που βρήκα (video server 1.1) αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έχει κανείς κατορθώσει κάτι τέτοιο με την Skystar 2 ή με κάποια άλλη συσκευή? Με ποιο πρόγραμμα? Καμιά ιδέα? Το σύστημα είναι WinXp και οι drivers της κάρτας 4.3.0. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
xaotikos Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Βάλε τον windows media encoder. Πολύ απλός με καλό help και κάνει την δουλειά που θέλεις. Φυσικά θα βλέπετε το ίδιο κανάλι,ταινία ή ότι άλλο κάνετε stream.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.