Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

sachem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια προσοχη μεγαλη για αγορα hardware απο τα e-shops τυπου Πλαισιου.

Πριν αγορασετε οτιδηποτε να τσεκαρετε αν υπαρχει πρωτα στην επισημη εταιρια.Ο λογος γινεται διοτι προσφατα αγορασα ενα dvdr pioneer για laptop toshiba.Το συγκεκριμενο μοντελο δεν ηταν αναγνωρισιμο απο τον φορητο και δευτερον δεν υπηρχε στους επισημους καταλογους της pioneer.Σε email που εστειλα στην εταιρια μου απαντησαν οτι το συγκεκριμενο μοντελο διαγραφηκε απο την εταιρια σαν προβληματικη παρτιδα και μαλλον ξεπεσε σε επιτυδιους κερδοσκοπους.Γι'αυτο λοιπον ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΙΣΤΗ!!!!

Υ/Σ

Βεβαια το Πλαισιο δεν αρνηθηκε την επιστροφη του χωρις ομως την επιστροφη χρηματων αλλα με καποια αλλη αγορα απο το καταστημα.

Δημοσ.
ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!! Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές.....

NAI MHN αγοράζεται ΤΙΠΟΤΑ ΓΕΝΙΚΑ από ΠΑΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ:grin:

• Super Moderators
Δημοσ.
ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!! Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές.....

Σοβαρευτείτε έστω και λίγο...

Δημοσ.

xalaroste re paidia. Ego exo allaksei polla pragamta sto plaisio xoris na ipaksei problima...

Entaksei o sachem epese se periptosi...

Δημοσ.

Υ/Σ

Βεβαια το Πλαισιο δεν αρνηθηκε την επιστροφη του χωρις ομως την επιστροφη χρηματων αλλα με καποια αλλη αγορα απο το καταστημα.

na zitiseis ta lefta sou einai upoxreomeni .!!!!!!!

Δημοσ.

ναι, αλλα τα εχεις πλιρωσει και κατα πολυ ακριβοτερα. Προσωπικη αποψη για το πλαισιο, ειναι ΜΟΝΟ για τους αρχαριους στο θεμα Hardware, οχι για αυτον που εχει μαθει 5 πραγματα παραπανω... Ειναι απο τα ακριβοτερα καταστιματα, εχει πολυ συγκεκριμενα πραγματα απο τις εταιριες που προωθει (εχει πηξει στα albatron) ακι γενικα σαν εξυπηρετηση δεν ειναι και οτι καλυτερο, περα απο πολυ λιγους εκει μεσα (ενα παλικαρι που ηταν στη γλυφαδα ηξερε πραγματικα τι του γινοταν και ηταν ο μοναδικος που ειχα βρει)...

Δημοσ.

εμένα δύο πράγματα μου την σπάνε στο Πλαίσιο:

Η προώθηση sony και καλά 5 εταιριών, η έλλειψη ποικιλίας ( sony και καλά να πάρουμε mobo Asus ή Chaintech ή Albatron ) κλπ.

Οι κουφιοκέφαλοι και με ύφος Bill Gates τεχνικοί.

Τελευταία μου αγορά από Πλαίσιο ήταν όταν είχε πρωτοέρθει η Radeon 9800PRO, που είχα τσιμπήσει μια από τις πρώτες PowerColor ( για κάποιους λόγους ήθελα PowerColor ), και είχε μόνο το Πλαίσιο.

Μέσα στην χαρά με την κάρτα στο χέρι πρωί πρωί, λέω ώρα να την βάλουμε στο system και να την "στρώσουμε" :D

Βάζω κάρτα...τσούπ Black Screen, no beeps @ all...

Ok λέω, μπορεί να μην έκατσε καλά...

Replace, power on...τα ίδια πάλι.

Δοκιμάζω στο άλλο mobo που είχα χύμα στο γραφείο.

Και εκεί τα ίδια...

Ε λέω, 2 μητρικές και δεν έπαιξε...ποτέ δε ξέρεις...

Ας δοκιμάσουμε και μια 3η να βεβαιωθούμε.

Βάζω την καρτούλα στο παλιό P4 2GHz με AGP 4x θύρα :D

Τσούπ ανάβει και όλα καλά...

Τελικά υπήρχε πρόβλημα με την λειτουργία σε AGP 8x... :D

Πάμε για αλλαγή στο κατάστημα...αφού έχω ήδη τηλεφωνήσει και μιλήσει με κάποιο ***** στέλεχος της εταιρίας :)

Πάω μέσα, λέω το και το, έχω μιλήσει με την ******* από τα κεντρικά, και μου είπε να έρθω να σας δώσω την κάρτα, και επειδή βιάζομαι ( την επόμενη μέρα έφευγα για vacations :D ) να μου δώσετε μια καινούργια επιτόπου.

Ωραία λέει, μισό να πάρω τηλ την κ ******* και να δω αν ισχύει αυτό που λέτε...

Παίρνει, μου λέει ok, πέρνα στο βάθος στον τεχνικό και πες του να κάνει αυτό που ζητήσατε.

Ο τυπάς sony και καλά να την ελέγξει, και να μου δειχθεί.

Ρε μια, ρε δύο.

Του κάνω έτσι είσαι? Για να ρίξω ένα τηλ. στην κ *******.

Μόλις το ακούει αυτό... τσάπ, ε συγγνώμη κύριε αφού βιάζεστε, να πάρτε την κάρτα και ευχαριστούμε πολύ.

Καλή σας μέρα.

Αυτά είναι τα του πλαισιού καμώματα...έκτοτε? Μην τον Bill είδατε.

Δημοσ.

Εγω νομίζω ότι επικρατει γενικά ενας πανικός στα ηλεκτρονικά μαγαζια και κανουν διαφορες αρπαχτες για να τραβηξουν κόσμο...

Το πλαισιο ποτε δε το συμπαθησα γιατι δεν ειχε ποικιλία.Και φυσικά πλυν ελαχίστων εξεραισεων δε μπορεις να βγαλεις συνεννοηση με τους πωλητές...Αλλά ενα raptor που χτυπησε μου τον άλλαξαν επι τόπου...Σε αντίθεση με το e-shop που ακομα περιμενω ενα fan controller που καηκε!Περασε ενας μηνας και ακομα ουτε φωνή ουτε ακρόαση...

Παντως για όποιον δε το εχει δει, το πλαισιο εχει φερει το gatewatch στα 30ευρω τελική!

Δημοσ.

Ego pira mia mitriki, mou bghke kammeni kai se mia ora tin piga kai mou thn allaxan. An den xereis ti na pareis kala na patheis. Kano panta ereuna agoras kai simbatotitas. Prosexte ligo prin agorasete. den ftaiei to plaisio h opoidipote e-shop an esi den psaxneis ti tha pareis...

Filika

Δημοσ.

Δηλαδή ρε παιδιά δεν ήξεραν στο Πλαίσιο τι πουλάγαν στο παιδί;;

Άλλοι πρέπει να σοβαρευτούν...

Δημοσ.
εμένα δύο πράγματα μου την σπάνε στο Πλαίσιο...

Κι εμένα δύο πράγματα με φτιάχνουν στο Πλαίσιο:

1. Στυλ, σουπερ μαρκετ (χωρις τις ασχετοσυνες καρφουρ, πρακτικερ). Μπαινεις μεσα, χαζευεις, διαβαζεις συσκευασίες. δε γουσταρεις τιποτα, την κανεις.

Ολα τ αλλα μαγαζάκια.. με το που μπαινεις, σε 15'' σ'εχει πιάσει το ρανταρ του "πωλητή" (εντος 150 εισαγωγικών), που φυσικα ειναι παντα στην εμβελεια του ρανταρ του προισταμενου και θελει να δειξει "οτι κατι κανει" (εκτος απο Χριστούγεννα που πνιγονται ολοι) :

Παρακαλω.... (5'')... να σας βοηθησω σε κατι; (5'')... τι θα θελατε...

σπάσιμοοοοοο!!!!

καλα δεν ειπαμε να μη βοηθάνε, αλλα τον βλέπεις τον πελάτη που θελει βοήθεια. Αν εισαι ασχετος, πας γραμμή σ εναν υπάλληλο και ρωτάς.

Οταν βλέπεις τον άλλο να πηγαινει γραμμή στα ράφια με τις VGA ή τα μοντεμ, και να διαβαζει τα speqs.. ασε με στην ησυχία μου!!! ειναι φανερό οτι δεν ψάχνω για κινητό!

Την επόμενη φορά που θα με ρωτήσουν τι θέλω, εχω ετοιμη απάντηση:

"τι' ναι 'δώ? κομπιούτορες πουλάτε?

θελώ εναν καλό, να βλέπει ΧΑΑ, αλλα να ταιριάζει και με το γραφείο. Σε κερασί έχετε? βάλε μου εναν, οχι πολυ βαρύ, 5-6 κιλά κανε, να το σηκώνει η Φιλιπινέζα οταν καθαρίζει. Γραμμάτια δέχεστε?"

-------------------------------------------------------

2. απο τις μαρτυρίες ινσομνιακς, το συμπέρασμα μου ειναι οτι ειναι οι πιο εύκολοι στις αλλαγες ελλατωματικών εξαρτημάτων.

κι απ μένα, εχω αγοράσει κάμποσα (10 χρόνια που ασχολουμαι με pc), και μου ετοιχε μονο 1 προβληματικη μνημη που αλλάχτηκε αμεσως χωρις καμια ανακριση "τι και πως".

------------------------------------------------------

Δημοσ.

Αγοράζουμε από παντού ...

Εγώ αγοράζω όταν καταλήξω από τον φτηνότερο.

Επίσης δεν δίνω σημασία στο τι λένε ή τι κάνουν οι πωλητές.

Επίσης δεν μπορώ να περιμένω - αν δεν το εχουν ετοιμοπαράδοτο πάω στον επόμενο -αμέσως φθηνότερο.

Επίσης είμαι τυχερός στις αγορές μου - Εκτός από κάτι μνήμες[επέκταση από 256 στα 512 με άλλα 256] όπου υπήρχε ασυμβατότητα[μάλλον] δεν χρειάστηκε να επιστρέψω τίποτε άλλο μέχρι στιγμής.

Δημοσ.
Wolfidis ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!! Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές.....
Σοβαρευτείτε έστω και λίγο...

billdanos Σου έυχομαι να αγοράζεις μόνο από το Πλαίσιο αφού το θες τόσο πολύ. Εσύ λοιπόν να πηγαίνεις εκεί και να σου πουλάνε, να τα σκάς καλά καλά και να τους λες και ευχαριστώ!!!!

Τα παιδιά παραπάνω με κάλυψαν. Εκτός και αν πρέπει να σοβαρευτούνε και αυτά που τόλμησαν να θίξουν το Πλαίσιο...

Και για να γελάσει το χειλάκι σας και λιγάκι --> http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=12514&highlight=%EC%F0%E1%F7%E1%EB%EFsite

Άντε γερά

και μακριά από το Μπαχαλοκατάστημα - Μπακαλοκατάστημα Πλάισιο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...