Sebu Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Καλημεριζω ολους τους insomniac.Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα UPS στα 800 VA και να ειναι line interactive και να συνδεεται μεσω usb με το pc.H τιμη παιζει βασικο ρολο.Επισης με ενδιαφερει οι υποδοχες για τις πριζες να ειναι σουκο και οχι η 3pin εκδοση καλωδιων για pc.Απο τα φθηνα ειχα δει το Mustek 800 VA αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο. Ευχαριστω για την βοηθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Τιποτα κανεις??Καμια γνωμη.Καμια ιδεα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Το έχω πάνω από χρόνο. Αντέχει τουλάχιστον γιά 15' (φορτίο 35-40%) και μέχρι στιγμής αντιμετώπισε με επιτυχία όσες ανωμαλίες παρουσιάστηκαν στην τάση λόγω κακοκαιρίας. Οι πρίζες δεν είναι σούκο, αλλά αυτές που έχουν οι υπολογιστές (δεν ξέρω πως λέγονται ), ενώ η επικοινωνία με τον υπολογιστή γίνεται με σειριακό καλώδιο και όχι με USB όπως λέει το eshop. Ίσως να έχει ανανεωθεί το μοντέλο και να έχουν προσθέσει το USB, αλλά αμφιβάλω γιατί αυτό που βλέπω στην φωτογραφία είναι ίδιο με το δικό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Ναι για τις πριζες το ξερω.Το θεμα ειναι οτι σε οσα e-shops εχω κοιταξει το εχουν serial και usb συνδεση αλλα η Mustek στο site της δεν αναφερει πουθενα οτι εχει και ups.Αυτο με ψιλοανησυχει λιγο.Δηλαδη η "μαμα" εταιρεια δεν αναγνωριζει τα προϊοντα της?Απο την αλλη παλι 250 και 300 ευρω ειναι πολλα για επωνυμο ups τυπου APC ή Merlin.Βεβαια οτι πληρωσεις παιρνεις αλλα με αυτα τα λεφτα κανεις μια μινι αναβαθμιση στο pc σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Πάντως γιά τη δουλειά που το ήθελα εγώ (δηλαδή προστασία από αυξομειώσεις της τάσης, στιγμιαίες διακοπές και shutdown του υπολογιστή σε περίπτωση διακοπής μεγαλύτερης διάρκειας) δε με έχει απογοητεύσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodraven Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Το mustek ειναι αξιόπηστο (το εχω αγοράσει και με εχει σώσει) αλλα δεν εχει μπρίζες σουκο, εχω δει και καποιο με μπρίζες σουκο αλλα ηταν λιγο τσιμπιμένη η τιμή του! κοιτα και για Trust (οτι εχω παρει δεν με εχει απογοητεύσει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Μια χαρα ειναι το mustek! Για τις πριζες κανε την ιδια πατεντα που εκανα εγω: α)παρε ενα πολυπριζο που ανοιγει απο κατω β) παρε ενα καλωδιο επεκτασης τροφοδοσιας Η/Υ (αρσενικο θηλυκο) σαν αυτο που συνδεουμε οθονη πανω στο τροφοδοτικο του pc γ)Ανοιξε το πολυπριζο και στην θεση του καλωδιουκοψε και βαλε το καλωδιο(β) ετσι εχεις πανω στο ups οσες shuko θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bomberb17 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Εγώ έχω το APC 750VA line interactive. Αντέχει γύρω στα 25 λεπτά!! Ούτε αυτό έχει σούκο αλλά αν κάνεις αυτά που είπαν προηγουμένως δε θα έχεις πρόβλημα. Από διακοπές ρεύματος δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρει "μπροστά" εγκαίρως αλλά δε μου φαίνεται τόσο ανεκτικό στις πολύ μικρές αυξομειώσεις τάσεως (έχω συνδεδεμένο έναν ενισχυτή home cinema και όταν ανοιγοκλείνω το φως ο ενισχυτής "κόβει" στιγμιαία!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Ok guys thanks.Mallon tha paw gia to mustek. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Το Πλαίσιο έφερε έτοιμα πολύμπριζα των 3 και 4 θέσεων για ups με 6,5-7 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Molis eida sto plaisio auta kai mperdeutika ligo.Tha ithela ti gnwmi sas a) MERLIN GERIN 1100VA SERIAL NOVA Ισχύς : 1100VA Τύπος : LINE INTERACTIVE Σταθεροποιητής Τάσης : NAI Σύνδεση με PC : Serial Εγγύηση : 2 έτη ΤΙΜΗ : € 115.50 ACCUPOWER BL-1000 1000VA Ισχύς : 1000VA Τύπος : LINE INTERACTIVE Σταθεροποιητής Τάσης : ΝΑΙ Εγγύηση : 2 έτη 4 έξοδοι (σούκο) για τροφοδότηση φορτίων ΤΙΜΗ : € 115.00 c) ACCUPOWER MC-800 800VA Ισχύς : 800VA Τύπος : LINE INTERACTIVE Σταθεροποιητής Τάσης : ΝΑΙ Εγγύηση : 2 έτη 3 έξοδοι για τροφοδότηση φορτίων ΤΙΜΗ : € 83.00 Genikws ti einai protimotero,syndesi ups-pc me seiriaki h me usb thira??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Το Πλαίσιο έφερε έτοιμα πολύμπριζα των 3 και 4 θέσεων για ups με 6,5-7 ευρώ. Αν είναι εύκολο και υπάρχει και στο site μπορείς να δώσεις ένα link γιατί ενδιαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Αν είναι εύκολο και υπάρχει και στο site μπορείς να δώσεις ένα link γιατί ενδιαφέρει. Δεν τα βρήκα στο site. Ίσως δεν τα έχουν βάλει ακόμα. Αν σε ενδιαφέρουν οι κωδίκοι πάντως, είναι: 697060 ... ΠΟΛΥΜΠΡΙΖΟ ΓΙΑ UPS 4 ΘΕΣΕΩΝ ... 7,08? 665916 ... ΠΟΛΥΜΠΡΙΖΟ ΓΙΑ UPS 3 ΘΕΣΕΩΝ ... 6,49? οι τιμές είναι με το ΦΠΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkatsis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Ο συνδιασμός πολύμπριζου και UPS Protection center 675VA USB σε σχέσει με τα αντίστοιχα UPS τι λέει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.