Προς το περιεχόμενο

giati toso exsartisi kai panikos ?

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@cvaix: Κοιτα, αν ειναι σε καθε ενα αλεξιπτωτιστη να ξεκινάμε ξανά-μανά την ανάλυση για οσα εχουν γραφτει στις προηγούμενες σελίδες, κλάφτα Χαραλαμπε... Ριξε μια ματια πίσω να δεις οτι η κριτική γινεται στους εθισμένους , στους πουλ-μουρηδες, σ'αυτους γενικά που τα αγοράζουν & τα αλλάζουν σαν σωβρακα χωρις να ξέρουν καν τι δυνατότητες εχουν... Εδω γράφεις για συνδεση με PDA κτλ αρα ξέρεις τι θέλεις απο το κινητό σου, τι ασχολείσαι να παίρνεις το μέρος των βλαμμένων κοριτσόπουλων (& αγορόπουλων) δεν καταλαβαίνω, αλλα γενικά σαν άποψη συμφωνώ μ'αυτα που γράφεις. Ξαναδιάβασε τι γράφτηκε πριν απο 2-3 σελίδες, το εχεις καταλάβει λάθος ;)

@gassim: Συγνωμη που στο λέω (γράφω) αλλα αν και 30αρίζεις εισαι πολυ μικρός στη σκέψη ακόμα... Δεν το ειχα καταλάβει αρχικά αλλα με πείθεις συνεχώς με τις απαντήσεις σου :) ΔΗΛΑΔΗ, ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ: ολοι και ολες στο ΚΕΠΥΟ που εχουν τα κινητα κρεμασμένα στη ζώνη , που καλουν ως ντριγκι-ντριγκι-παπαρίζου και πουλάνε μουρη ο εις στον ετερο νομιζεις οτι μπορουν ΚΑΝ να καταλάβουν τι γράφει το αρθρο του eone???? Γι'αυτο νομιζεις οτι πήραν το γυαλιστερο κινητό ; Για να προοδευσει η κοινωνία και η τεχνολογική ανάπτυξη; Συγνώμη δηλαδη αλλα... ΠΟΥ ΖΕΙΣ ;; Λοιπον, για να ξεκαθαρίσουμε τις ασάφειες: το internet ειναι η μεγάλη δυναμη και εχει μπει παντού, το κινητό ειναι το όχημα οπως θα ειναι σε λίγο και το ψυγειο (βλ. LG), το αυτοκίνητο κτλ.

@DreamStorm: ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ..εε Dreamstorm!! Οι τελευταίες 2-3 σειρες ειναι "ολα τα λεφτα" ;) My compliments! ;)

@Hexstatic : ...και η συμπληρωματική <βολή> σου για τους χωρις ενδιαφέροντα συνανθρώπους μας, εγραψε! ;)

@All: Μακάρι να μπορούσα να μάθω το προφιλ του καθενός που μου την "επεσε".. Ειμαι σίγουρος οτι κάποιοι θίχτηκαν για την "οξεία πουλμουρίαση δημοσιουπαλληλου" που ..διέγνωσα, αλλοι για τα πλουταρχο-ringtones που μολις αγοράσανε... Τι να κάνουμε ομως, υπάρχουν και αυτοι που θα σας "τη λένε" πάντα οσο υπάρχουν forum και θα βγαινετε απο τις φωλίτσες σας, κι εγω ειμαι ενας εξ αυτων! Αντε για ψαράκι στη Ραφήνα τώρα, και το πρωι ξανα πουλ-μουρ με υγεια και χαρα! Με τις υγειες σας ;)

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@All: Μακάρι να μπορούσα να μάθω το προφιλ του καθενός που μου την "επεσε".. Ειμαι σίγουρος οτι κάποιοι θίχτηκαν για την "οξεία πουλμουρίαση δημοσιουπαλληλου" που ..διέγνωσα, αλλοι για τα πλουταρχο-ringtones που μολις αγοράσανε... Τι να κάνουμε ομως, υπάρχουν και αυτοι που θα σας "τη λένε" πάντα οσο υπάρχουν forum και θα βγαινετε απο τις φωλίτσες σας, κι εγω ειμαι ενας εξ αυτων! Αντε για ψαράκι στη Ραφήνα τώρα, και το πρωι ξανα πουλ-μουρ με υγεια και χαρα! Με τις υγειες σας ;)

Υπάρχουν μεταξύ άλλων 2 κατηγορίες ανθρώπων:

Αυτοί που είναι μάγκες και έξυπνοι, ασκούν την κριτική τους και όπου πιάσει τόπο έπιασε (έχουν και τη ζωή τους να κάνουν),

Και οι κακομοίρηδες που νομίζουν ότι είναι μάγκες και την έχουν δεί τέλιοι κριτές όλων, που τα βάζουν με τους άλλους της κατηγορίας τους για να δείξουν ότι είναι κάποιοι (αφού δεν τους παίρνει πουθενά αλλού). Στην ουσία κακομοίρηδες είναι και αυτοί απλά δεν το ξέρουν. Επίσης, με τη λογική, "να την πω σε όλους" που έχουν δεν ωφελούν σε τίποτα στους κακομοίρηδες που χρειάζονται μια αφύπνιση, γιατί μονο κατακρίνουν και δεν μπορούν να πουν κάτι που θα πιάσει τόπο.

Χαίρομαι που μας ξεκαθάρισες σε ποιά κατηγορία ανήκεις,

Καλή συνέχεια

Δημοσ.
Υπάρχουν μεταξύ άλλων 2 κατηγορίες ανθρώπων:

Αυτοί που είναι μάγκες και έξυπνοι' date=' ασκούν την κριτική τους και όπου πιάσει τόπο έπιασε (έχουν και τη ζωή τους να κάνουν), Και οι κακομοίρηδες που νομίζουν ότι είναι μάγκες και την έχουν δεί τέλιοι κριτές όλων, που τα βάζουν με τους άλλους της κατηγορίας τους για να δείξουν ότι είναι κάποιοι (αφού δεν τους παίρνει πουθενά αλλού). Στην ουσία κακομοίρηδες είναι και αυτοί απλά δεν το ξέρουν. Επίσης, με τη λογική, "να την πω σε όλους" που έχουν δεν ωφελούν σε τίποτα στους κακομοίρηδες που χρειάζονται μια αφύπνιση, γιατί μονο κατακρίνουν και δεν μπορούν να πουν κάτι που θα πιάσει τόπο.

Χαίρομαι που μας ξεκαθάρισες σε ποιά κατηγορία ανήκεις, Καλή συνέχεια[/quote']

τσοοοοούζει, μολις μου μπει στον κ*λο το καρποοοοοοούζι ,

μα οσο και λεω δεν πειρααααάζει, κάποιος να βρεθεί να το φωνάαααζει

Τα βραδια που θα παίζω java-πακμαν, θα εχω βάλει και το radio-blackman

τα τσιφτετέλια μολις θα αρχίσω, με τ' ακριβό το mob μου θα τα "τραβήξω"

Φωτογραφία θα σου στείλω και εΜεΜέΣι , να μη νομίζεις οτι μου 'χει πέσει

θα ειναι οπως πάντα σαν κατάρτι και ενίοτε θα πιτσιλώ το χάρτη

γιατι η μαγκιά μου έγινε μεγάλη σαν τότε στην κολοφαρδία του Γκάλη

Που έβλεπα τα τριποντα ΘριΤζι κι η εικονα έπιανε τζιτζι

τσοοοοούζει, (κτλ κτλ.... )

Η καινούργια επιτυχία του φιλου σου του πλουταρχου-παυλα-ringtone!

Μη χαλιέσαι κατ' αρχην και καλη συνέχεια με τις προσωπικές επιθέσεις. Μολις βγάλεις το γυναικωτό μπορεις να απαντήσεις στα πολλα & διάφορα που γράφτηκαν πριν απο το παραλήρημα σου. :P

Δημοσ.

Να προσθέσω και κάτι ακόμα, άτομα της δεύτερης κατηγορίας που ανέφερα παραπάνω τα γράφω στα @@ μου. Το προτείνω και σε όλους τους άλλους.

Δημοσ.
η συντρηπτικη πλειοψηφια κανει κλησεις και στελνει απλα sms με κινητα των 350 ευρω!ειναι για γελια...

Ο deepdish τα είπε όλα με 17 λεξούλες... το μόνο για το οποίο δεν είμαι σίγουρος είναι για το αν η φάση είναι για γέλια ή για κλάματα...

Τέλος πάντων, ένα κινητό είναι χρήσιμο, αλλά από αυτό μέχρι του σημείου να αγοράζεις ένα σουπερ - ντούπερ high tech κινητό με κάμερες, παρακάμερες, μικρόφωνα, και λοιπές αρλούμπες μου φαίνεται λίγο ανόητο... εκτός αν έχεις κάποια τρέλα με αυτά και γουστάρεις, οπότε πάσο...

Δημοσ.

Κωστα τα ιδια με σένα λέμε οι περισσότεροι και πανω-κάτω συμφωνούμε, εκτος ελαχίστων -διασκεδαστικών- περιπτώσεων δηλαδη ;)

[offtopic] χρόνια πολλα για τη γιορτή σου :) [/offtopic]

Δημοσ.
Να προσθέσω και κάτι ακόμα, άτομα της δεύτερης κατηγορίας που ανέφερα παραπάνω τα γράφω στα @@ μου. Το προτείνω και σε όλους τους άλλους.

ρε λεμε... τσοοοοοούζει!!! οταν θα πιάσει πάτο το καρπούζι!!

Δημοσ.

Παρακαλώ ηρεμήστε λίγο και κόψτε το flame και τις προσωπικές επιθέσεις πριν κλειδωθεί το topic και αρχίσουν τα ban. Πολιτισμένη συζήτηση -τουλάχιστον προσπαθούμε να- κάνουμε....

Δημοσ.

Εγω δεν το κόβω....

θέλω να μιλάω... να μιλάω....

Θελω να πάρω το Γιαννη και να μη το κλείσω ποτε! :D

@blackrider: λιγη πλακα γινεται για να χαλαρώσουμε, μην αγχώνεσαι ;)

@getty: δικιο εχει ο blackrider ας σοβαρευτούμε, εχεις να γράψεις τιποτε σχετικό για το θέμα κι οχι προσωπική αντιπαράθεση; Αν οχι σε παρακαλω αποχώρησε και μην ασχοληθείς μαζι μου γιατι *σιγουρα* θα πάρεις απάντηση! Υποχωρήσεις δεν κάνω , δυστυχως ...

Δημοσ.

red30@ το άρθρο του eone το παρέθεσα για να το διαβάσεις εσυ και οχι κάποιος υπάλληλος του ΚΕΠΥΟ.

Εσυ ήσουν αυτός που είπε οτι το ιντερνετ δεν εχει καμία σχέση με τα κινητά σε προηγούμενο πόστ και πολύ χαίρομαι που άλλαξες γνώμη (διαβάζοντας το άρθρο που παρέθεσα προφανώς)

Δεν με ενδιαφέρει που χαλάει τα χρήματα που κερδίζει κανένας υπάλληλος , ούτε είμαι καλύτερος απο κανέναν για να κρίνω αφ΄υψηλού τις γνώσεις του και τις δεξιότητες του.

Δημοσ.
E... den to katalaba auto... Diladi kapoios pou exei ena kinito pou apla stelnei minimata kai pernei tilefona' date=' h kapios pou den exei kan kinito den exei poiothta zwhs? Ti eidous "poiothta" mporei na prosferei ena kinito tilefono?

E min trelathoume......[/quote']

ποιότητα σε καρκίνο..

Δημοσ.
red30@ το άρθρο του eone το παρέθεσα για να το διαβάσεις εσυ και οχι κάποιος υπάλληλος του ΚΕΠΥΟ.

Εσυ ήσουν αυτός που είπε οτι το ιντερνετ δεν εχει καμία σχέση με τα κινητά σε προηγούμενο πόστ και πολύ χαίρομαι που άλλαξες γνώμη (διαβάζοντας το άρθρο που παρέθεσα προφανώς)

Παληκάρι μου παίζω με τα modem πριν '90 ' date=' απο εποχής 2400, μέλος σε γνωστά BBS μάλιστα ειχα για χομπι ενα BBS με 6 γραμμές τότε για 1 χρόνο... Εχω internet και συμμετοχή σε newsfeeds απο το 95. Λες να είδα χθες τι σημαίνει internet ή να διάβασα το ποστ του eone για να "πιστέψω" στο internet; Οσο για κινητό, απο το 1996... Γι'αυτο σου λεω , διάβασε πιο προσεχτικα τι γράφω γιατι εχεις καταλάβει λάθος για μενα και τις απόψεις μου περι τεχνολογίας, αλλιως θα ξαναλέμε τα ιδια και τα ιδια κουράζοντας τους υπόλοιπους. ;)

Δεν με ενδιαφέρει που χαλάει τα χρήματα που κερδίζει κανένας υπάλληλος , ούτε είμαι καλύτερος απο κανέναν για να κρίνω αφ΄υψηλού τις γνώσεις του και τις δεξιότητες του.

Ας μη λεμε παλι τα ιδια. Δεν θέλω βοήθεια (ασε που ειναι ασχετο) να δω οτι ειμαι <καλυτερος> απο πολλούς αργόσχολους ή/και χωρις ενδιαφέροντα μοδάτους νεο-τυπάκους που "μετράνε" με το γυαλιστερό κινητο και το πόσο ακριβα ειναι αυτα που κουβαλάνε. Κι οσα αφορουν τα κινητά (αυτη ειναι η κουβέντα) ε! δεν χρειάζεται και PhD για να δεις οτι το 50% των γυρω μας το πάνε και το φέρνουν μόνο για επίδειξη. Τωρα αν αυτο σου αρέσει, τους υποστηρίζεις κι θελεις να γίνεσαι για χάρη της αντιλογίας ενα μ'αυτα τα ...κουράδια, τι να σου πω κριμα.... :P

Δημοσ.

"κουράδια"......οκ κατάλαβα, (καλά μοντς δεν έχει αυτό το φόρουμ; μπορεί κάποιος να θέλει να μιλήσει σοβαρα)

Δημοσ.

Ξεφύγατε πολύ όμως.Εδώ δεν είναι μέρος για προσωπικά ρε παίδες.

Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που αμφισβητεί ότι οι πλειοψηφία που αγοράζει υπερ-κινητά,δεν έχει ιδέα πως λειτουργούν και τι μπορούν να κάνουν ;

Μην ξεχνάτε οτι η Ελλάδα δεν ειναι το forum του insomnia.

Εδώ,ίσως όσοι έχουμε ακριβά κινητά να ξέρουμε να τα χρησιμοποιούμε.Και οι λίγοι να είναι όσοι δεν ξέρουν(αν και νομίζω οτι ακόμα και εδώ είμαστε 50-50).

Η πραγματικότητα είναι ότι το κινητό έχει γίνει είδος πολυτέλειας.Πώς είναι το ρολόι..ένα τέτοιο πράγμα.Άρα..Σκάει μύτη ο μπάρμαν ο γκοτζίλας με ένα 6630,στέλνει ένα mms και λέει : "Κοίτα μπάμπης!ΜΜS!Ξεσκίζει!" .

Δεν είναι κακό,κατά τη γνώμη μου..

Ποιος λέει ότι καλό κινητό πρέπει να έχει αυτός που ξέρει να το χρησιμοποιεί;

Δηλαδή υπολογιστή για να έχεις , πρέπει να ξέρεις C++ ?

Δημοσ.

gassim αυτό το thread έπρεπε να κλείσει από καιρό με την τροπή που πήρε αφού όπως λένε αρκετοί έγινε για να κατακρίνουν (να την πούνε δηλαδή) στα άτομα που το κινητό είναι όλη τους η ζωή κλπ.

Με τη λογική αυτή να ανοίξουμε και ακόμα μερικά threads για κάθε τελειωμένο, γιατί τελειωμένοι με αυτήν την έννοια υπάρχουν αρκετοί και σε πολλούς τομείς (άτομα που η ζωή τους είναι μόνο κινητό, μόνο το pc, το αμάξι, η ομάδα κλπ.) να μπαίνει ο κάθε κομπλεξικός ελληνάρας να τους την πει και να βγάλει τα απωθημένα του. Νομίζω δεν είναι αυτό ο σκοπός του forum.

Και για να το ελαφρύνω και λίγο όλοι αυτοί με τα κινητά, αν εξαιρέσεις τον ευατό τους δεν κάνουν πουθενά κακό (ίσα ίσα βοηθάν και την οικονομία ως δυνατοί καταναλωτές), και όσον αφορά το κοινωνικό φαινόμενο, υπάρχει ενήλικος που θα του πουν... "α φίλε χάλια κινητό , χάλιας είσαι", και θα τους πάρει στα σοβαρά? Αν ναι ας πρόσεχε.

Ελπίζω να κατάλαβες το νόημα, σε κάτι που χωράει συζήτηση να το συζητήσουμε, τώρα να κάθομαι να το παίζω έξυπνος "βρίζοντας" τους άλλους και προσπαθώντας να αποδείξω το αυτονόητο, ας το κάνουν άλλοι που το απολαμβάνουν κιόλας. Αυτά και τέρμα απο εμένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...