Προς το περιεχόμενο

giati toso exsartisi kai panikos ?

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όχι, αυτό με την κάρτα γραφικών δεν ήταν πετυχημένο. Το Quake IV θα απαιτεί μια κάρτα που τώρα κοστίζει 500 ευρώ για να το παίξεις σαν άνθρωπος. Λέγεται εξέλιξη επιδόσεων/απαιτήσεων. Καμία εταιρεία κινητής όμως δεν θα σου πεί "α μα για να πάρεις τηλέφωνο την γκόμενά σου, πρέπει να έχεις κάμερα 8 τεραπίξελ, bluetooth και τα φρύδια του καράμπελα! upgrade!!!".

Kai giati na peksis quake 4 .Pekse to 3. Kai o allos an skeftete opos esi gia ta paixnidia ,theli na exei prosvasi se diktia 3g na stelni mms,na vlepi sto kinito tou ton allon pou milaei.Ara einai stin ousia to idio pragma.H tilefonia pleon exei ksefigi kai den prosferi mono ayta pou prosfere kapote.Ara gia na vlepo ego ton kolito mou sto kinito mou thelo kinito me 500 eyro.Gia na peksis esi to quake 4 thes mia karta me 500 eyro.Akrivos to idio pragma.

Δημοσ.

Παρότι δεν έχω πάρει πολλά κινητά, (siemens C10 και μετά το s45 για το gprs) , νομίζω ότι πλέον αξίζουν , γιατί είναι κάτι που κουβαλάς όλη μέρα μαζί σου, και μπορεί να έχει πολλές χρήσεις.

Εγώ ψάχνω κάποιο με ραδιόφωνο, mp3 , κάμερα , κανά παιχνιδάκι ,και φυσικά bluetooth, χωρίς να είναι τεράστιο, και ας κάνει και λίγο πάνω 300 ευρώ.

ΥΓ

To 3G και η videoκλήση ίσως είναι επιπλέον λόγος για νέο κινητό στο μέλλον .

Δημοσ.

h videoklhsh einai kati to opoio den prokeitai na ginei pote moda para mono an einai dwrean kai auto me epifylaxh to lew......

Egw pleon den apantaw klhseis me apokrypsh siga mhn balw kai videoklhsh......

Synhthizw na pairnw ena kalo epaggelmatikwn prodigrafwn kinhto kathe 4 xronia.....sthn arxh phra to 6210 to opoio akoma douleuei kai twra exw ena 6600 to opoio to phra epeidh exei symbian kai koubalaw merika programmata pou xrhsimopoiw syxna kai mou xoun lysei ta xeria.

Egw thelw ena kinhto to opoio na einai super poiothta kataskeuhs,na mhn exei camera kai loipes malakies pou tou megalwnoun to megethos kai thn timh.Alla den bgazoun :(

Δημοσ.
Νεοέλληνας= Ακριβό κινητό και αυτοκίνητο (με άπειρες δόσεις!!!!!!)

Έχεις ρωτήσει κανέναν νεοέλληνα, αν περιμένει να μαζέψει τα χρήματα για να πάρει αυτοκίνητο, πότε θα μπορέσει να το πάρει;

Δημοσ.
Παρότι δεν έχω πάρει πολλά κινητά' date=' (siemens C10 και μετά το s45 για το gprs) , νομίζω ότι πλέον αξίζουν , γιατί είναι κάτι που κουβαλάς όλη μέρα μαζί σου, και μπορεί να έχει πολλές χρήσεις.

Εγώ ψάχνω κάποιο με ραδιόφωνο, mp3 , κάμερα , κανά παιχνιδάκι ,και φυσικά bluetooth, χωρίς να είναι τεράστιο, και ας κάνει και λίγο πάνω 300 ευρώ.

ΥΓ

To 3G και η videoκλήση ίσως είναι επιπλέον λόγος για νέο κινητό στο μέλλον .[/quote']

tote thes to k700i

240 peripou euro!!!!!!!!! :wink:

Δημοσ.

Thanks φίλε... δεν το είχα προσέξει όταν έψαχνα.

(Αν δουλεύει τελικά και το bluetooth με το ραδιόφωνο, όπως είχες την καλοσύνη να μου πεις σε pm, θα είναι ιδανικό )

Δημοσ.

O neoellinas isws an mazevei ta xrimata anti na ta xalaei gia kinito (kai oxi mono) twn 400 eyro, isws kai na mporei na parei aytokinito, alla oxi, pairnei mistho 500eyro, alla thelei kai 400 eyro kinito, kai aytokinito me 700 aloga kai woofer kai othonitsa... kai fysika to tzin twn 30 eyro einai ntropi na to foresei kapoios, an den einai Dolce Cabana den kanei, i Dizel me 100 kai eyro... kai fysika kai kathe vrady stin paraliaki me mpoukalaki... FYSIKA kai den prokeite na mazepsei etsi pote leyta gia aytokinito... kai tha parei me 800 dwseis tin slk (paradigma apo gnosto mou)

Kai opoios filos leei gia ta kinita, as skeytei prwta posa leyta exei xalasei o idios se axrista pragmata, kai fysika den einai axristo to kinito twn 400 otan to exei kapoios pou to xrisimopoiei apodotika, einai omws poly axristo to idio kinito se enan pou pairnei til, kana sms kai deixnei stous filous tou oti psinei kai kafe...

Δημοσ.

Η εξάρτηση δεν είναι στις δυνατότητες των super κινητών αλλά σε ορισμένες αχρηστες ανάγκες που μας δημιουργούν οι εταιρίες και μας αναγκάζουν να πάρουμε τέτοια κινητά ,εκτός και αν η κάμερα των 8Mpixel είναι απαραίτητη για τον 16χρονο για βγάζει φωτογραφία το στρινγκάκι της συμμαθήτριας του από το μπροστινό θρανίο και να την στέλνει στους φίλους του.

Παραδείγματα υπάρχουν αρκετά και δεν χρειάζεται να τα αναφέρω, απλά πιστεύω ότι λίγοι αγοράζουν κινήτο αφού έχουν εκτιμήσει πρώτα τις ανάγκες τους.

ΥΓ. Δεν υποτιμώ τις εφαρμογές γραφείου και της ηλεκτρονικής ατζέντας που έχουν λύσει τα χέρια πολλών επαγγελματιών.

Δημοσ.

μαγκες,το κανουν για τη μουρη...

δεν λεω,να εχεις ενα καλο κινητο,μα οχι κι ετσι!

πολλοι δεν εχουν να φανε και χρεονονται για κινητα,diesel παντελονια και πανε στα μπουζουκια με 200 ευρω το μπουκαλι...κατα τα αλλα δεν εχουν να φανε!

ΕΛΕΟΣ!

Δημοσ.

εγώ λέω να χαλαρώσουμε....ο καθένας ας κάνει ότι θέλει ...εμείς είμαστε σωστοί για να κρίνουμε τους άλλους;

Δημοσ.

Με χαρα και εκπληξη θα συμφωνήσω με τους περισσότερους εδω, ας μη μπερδευουν κάποιοι φιλοι τους "γκατζετάκηδες" και τους "κινητάκηδες" που καλα κανουν κι εχουν την <τρέλα> τους , μ'αυτη την ηλιθιότητα που μας τριγυρίζει και ολοι σχολιάζουμε: ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ η χαζογκόμενα ή ο βλακογραβατάκιας το πουλ-μουρ κινητο;

Κι ομως αν το δειτε προσεκτικα, το πανάκριβο παντελόνι/τσάντα/πουκάμισο ή με το glamour κινητό ειτε τους το πήραν δώρο ειτε το επελεξαν (απο τις διαφημίσεις) γιατι δεν ήξεραν τι αλλο να αγοράσουν! Και τις μάρκες παντελόνια γι'αυτο τις αγοράζουν, δεν ειναι θέμα επιλογης ειναι αποδειξη αγνοιας! ΣΙΓΑ κιολας μην μπορουν να κάνουν ερευνα αγοράς, να δουνε τι τους εξυπηρετει και τι δυνατότητες εχει το κάθε κινητό! η μ*****α ειναι τρόπος ζωής κι αυτο νομίζω τα εξηγεί ολα.. ;)

Δημοσ.

Μερικές απόψεις που ακούγονται σε αυτό το τόπικ θα περίμενα να τις ακούσω σε καφενείο απο συνταξιούχους, σε κάποιο τοπικό καπύ και σε καμιά περίπτωση σε φόρουμ με αντικείμενο την τεχνολογία.

Θα διαφωνήσω αρχικά με την διαπίστωση οτι άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε και να ντυθούν πάνε και δίνουν πολλά λεφτά για κινητά. Εγώ προσωπικά δεν έχω δει κανέναν να κυκλοφορεί στην αθήνα γυμνός. Κόσμο να πεινάει, κυριολεκτικά, εχω δεί αλλά κανένας απο αυτούς δεν κρατούσε κινητό, οι περισότεροι κρατάνε ενα ταπεράκι και ζητάνε ελεημοσύνη.

Μετά βλέπω πολλούς αφορισμούς του στύλ: "εγω είμαι γνώστης και ξέρω τι θέλω, ολοι οι άλλοι είναι θύματα των εταιρειών και πέρνουν κινητά χωρίς να τους χρειάζονται".....ξεπεζέψτε λίγο απο το άτι σας, δεν χρειάζεται να είσαι γκουρού της πληροφορικής για να τραβήξεις μια φωτό με το κινητό σου και να την στείλεις με mms στους φίλους σου, ούτε χρειάζεται να έχεις βγάλει ΑΕΙ για να χρησιμοποιήσεις gprs και να δεις καμμιά σελίδα όσο ταξιδεύεις με το τρένο.

Ασε δε που είναι πολύ πιο πρακτικό στις καφετέριες να δείχνεις τις φωτογραφίες απο τις καλοκαιρινές σου διακοπές στους φίλους σου χρησιμοποιόντας κινητό απο το να κουβαλάς το άλμπουμ και οταν είσαι στο λεωφορείο να ακούς μουσική απο το mp3 του κινητού απο το να κουβαλάς diskman, τώρα γιατί αυτό σε καθιστά ψωνάρα και "θύμα των πολυεθνικών που δημιουργούν πλαστές ανάγκες" δεν θα το καταλάβω ποτέ.

Η τεχνολογία είναι αποτέλεσμα της ανθρώπινης διανόησης και όσο περνούν τα χρόνια γίνεται ολοένα και πιο φτηνή και προσιτή στις μάζες, το γεγονός αυτό θα έπρεπε να μας χαροποιεί και όχι να μας προβληματίζει.

Από εκεί και πέρα οι εταιρείες που πουλούν την τεχνολογία κάνουν την δουλειά τους και προσπαθούν να κάνουν το προϊόν τους ελκυστικό, στο χέρι του καθενός είναι να σταθμίσει τις ανάγκες του και τα οικονομικά του και να κάνει τις επιλογές του και τις αγορές του.

Δημοσ.

Αν απαντάς σε μένα.... κουνια που σε κούναγε και είχε και φεγγάρι!

Εσυ εισαι αυτος που ξέρει να αγοράσει ενα κινητο για να συνδυάσει και να αξιοποιήσει τις δυνατότητες των λειτουργιών mp3, gprs, mms, sms, κάμερα, 3G, κλησεις, βιντεο κτλ. Θα έπρεπε να ξέρεις οτι εισαι το λιγότερο, μειοψηφία, ανάμεσα σε πολλους. Απο την άλλη απορώ γιατι δεν θέλεις να παραδεχθεις:

α) οτι κυκλοφορούν γυρω σου πολλοι ηλίθιοι κι εχουν κι απο ενα μαντζαφλάρι που δεν εχουν κανει ΠΟΤΕ ουτε μια βόλτα το μενου του,

β) οτι οι ιδιοι, οπως αγοράζουν κινητό με τον ιδιο τρόπο ζούνε και αναπνέουν, πουλάνε μούρη με κάθετι μουράτο, τρέχουν σαν παλαβοι με το πολυχρεωμένο κουβαδάκι τους στις παραλιακές και σκοτώνονται,

γ) οτι τελικα, χρεώνονται (βλ.δάνεια), γλυφουν (βλ.δημόσιο) και κλέβουν (βλ.μίζες/απάτες) για να ικανοποιήσουν την ηλίθια ανάγκη τους να πουλάνε μούρη!

Για ολα τα παραπάνω και για να μη πλατιάσω απο το θέμα που ειναι τα κινητά, λυπάμαι που ενω βρίσκεσαι σε πλεονεκτική θέση να γνωρίζεις πως μπορεις να χρησιμοποιήσεις απολυτα ενα κινητό, παρ'ολα αυτα, προσπαθεις να ταυτιστείς με μια ηλίθια μάζα πουλ-μουρηδων loosers & τεμπελχανάδων.

Κανεις εδω δεν είπε ΟΧΙ στην τεχνολογική ανάπτυξη, τουλάχιστον ετσι κατάλαβα με οσα διάβασα. Το ιδιο θα πούμε για τον πιτσιρίκο των 13-15 ετων που θα του αγοράσει ο μπαμπάς του την ακριβότερη συνθεση PC της αγοράς, για να γίνει ΤΑΧΑ ΜΟΥ ο καλύτερος "προγραμματιστής" !! (ποιος χεστηκε για δουλειά, αφου εχει ετοιμάσει τις γνωριμίες για τη θέση στο δημόσιο!). Πουλ-μουρ ειναι ολα φιλε μου.... πουλ-μουρ!! ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...