Προς το περιεχόμενο

giati toso exsartisi kai panikos ?

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν από κάποια χρόνια είχα επαγγελματική συνάντηση με πρόεδρο εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. έβγαζαν όλοι τα κινητά τους και τα ακούμπαγαν στο τραπέζι, αυτός είχε το "χειρότερο". όταν τον ρώτησαν κάποιοι με τρόπο, αυτός είπε ότι καλά-καλά δεν κουβαλούσε μαζί του το κινητό, το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να έχει καπάκι να κλείνει...

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αλλη μια συζητηση που με μαθηματικη ακριβεια δεν προκειται να οδηγησει πουθενα...

Ενταξει δε σκοπευουμε να δωσουμε ψηφισμα στις εταιριες να μειωσουν τις διαφημισεις τους, κουβεντα κανουμε :)

Παντως εγω πιστευω πως χαλαρα ειναι για "μουρη" τα κινητα που κοστιζουν πανω απο 250-300 euro. Πιστευω πως πρεπει να περισσευουν τα χρηματα απο καποιον για να δωσει 300 euro για κινητο, με δεδομενο οτι οι τιμες πεφτουν συνεχεια και με μεγαλο ρυθμο. Φυσικα ξερω μερικους που δεν τους περισσευουν τα χρηματα, αλλα το θεωρουν απαραιτητο να αγορασουν ακριβο-καινουριο κινητο, πραγμα που θεωρω ανευθυνο και ηλιθιο :)

Φυσικα αυτους τους κατατασσω στην ιδια κατηγορια με οσους-οσες αγοραζουν καθε εξαμηνο καινουρια -πχ- ρουχα επειδη "ετσι ειναι η μοδα τωρα"....

Δημοσ.

Egw pados pistevw pos oloi ginomaste thimata twn diafimisewn kai ths kathe etairias pou thelei na lansarei sthn agora ta dika ths proioda...Kai me ena kinhto palaio...2-3 xronwn ennow mporeis na kaneis kliseis,na stileis sms,na mpeis net mesw wap h gprs...opios apo mas to kanei dhladh logo kostous....Opote mas kanoun na pistevoume pos prpei na paroume neo kinhto me egxromh othonh,fotografikh mixanh ,,kai ola ta kaloudia ths agoras mono kai mono...gia na mas armeksoun,,,kai telika na karpothoun ta xrhmata tou kosmakh....estw kai se 12 atokes doseis....

Δημοσ.

Μην ξεχνάτε πως οι πιο πολλοί που αγοράζουν τέτοια κινητά δεν ξέρουν πως να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες τους και τα βαριούνται γρήγορα...

Δημοσ.

Επίσης εχω παρατηρησει πως αυτη η μανια τους κραταει 1-2(αντε 3χρονια) και μερικες συσκευες μαζι.. Μετα καταλαβαινουν την βλακεια τους και επανερχονται σε πιο συμβατικες συσκευες...

Δημοσ.

εγώ δε νομίζω ότι είναι μόνο θέμα επίδειξης. Πολλοί είναι gadgetάκηδες.

Και γιατί κατακρίνουμε μόνο έναν που αγοράζει κινητό 350 euro και όχι έναν που δίνει 500euro για μια κάρτα γραφικών? Εκτός αν κι αυτός το κάνει για να πουλήσει μούρη στην γκόμενα!...

Εγώ πιστεύω ότι ο καθένας άσχετα αν είναι πλούσιος ή όχι αγοράζει κάτι ακριβό ανάλογα με τα γούστα του. Η άλλη ξοδεύει όλο το μισθο της σε φρου-φρου και αρώματα. Ο άλλος σε υπολογιστές, ο άλλος στoν τζόγο, ο άλλος στα ταξίδια κλπ.

Αν οι μικροχαρές της ζωής είναι εξάρτηση, ε τότε όλοι είμαστε λίγο ή πολύ εξαρτημένοι...

Δημοσ.
εγώ δε νομίζω ότι είναι μόνο θέμα επίδειξης. Πολλοί είναι gadgetάκηδες.

Και γιατί κατακρίνουμε μόνο έναν που αγοράζει κινητό 350 euro και όχι έναν που δίνει 500euro για μια κάρτα γραφικών? Εκτός αν κι αυτός το κάνει για να πουλήσει μούρη στην γκόμενα!...

Εγώ πιστεύω ότι ο καθένας άσχετα αν είναι πλούσιος ή όχι αγοράζει κάτι ακριβό ανάλογα με τα γούστα του. Η άλλη ξοδεύει όλο το μισθο της σε φρου-φρου και αρώματα. Ο άλλος σε υπολογιστές' date=' ο άλλος στoν τζόγο, ο άλλος στα ταξίδια κλπ.

Αν οι μικροχαρές της ζωής είναι εξάρτηση, ε τότε όλοι είμαστε λίγο ή πολύ εξαρτημένοι...[/quote']

sostos...... :razz: :razz: :razz:

Δημοσ.

Πράγματι αυτό με την κάρτα γραφικών ήταν πολύ πετυχημένο!!!

Γενικά μπορείς άνετα να παρομοιάσεις την αγορά ενός ακριβού κινητού με την αγορά ενός ακριβού υπολογιστή, και δεν είναι λίγοι αυτοί που αγοράζουν ακριβούς υπολογιστές/εξαρτήματα για να λένε οτι τα έχουν, (ή φυσικά και γιατι τους αρέσει η εξέλιξη της τεχνολογίας..)

Δημοσ.

Όχι, αυτό με την κάρτα γραφικών δεν ήταν πετυχημένο. Το Quake IV θα απαιτεί μια κάρτα που τώρα κοστίζει 500 ευρώ για να το παίξεις σαν άνθρωπος. Λέγεται εξέλιξη επιδόσεων/απαιτήσεων. Καμία εταιρεία κινητής όμως δεν θα σου πεί "α μα για να πάρεις τηλέφωνο την γκόμενά σου, πρέπει να έχεις κάμερα 8 τεραπίξελ, bluetooth και τα φρύδια του καράμπελα! upgrade!!!".

Δημοσ.

nta3ei apla den exoume ma8ei na symvadizoume me tis anages mas. 8eloume to kati parapanw akoma kai san 8ema asfaleias. sou leei, 8a dwsw kati parapanw alla 8a doulevei swsta, den 8a exei provlimata, 8a exei oles tis pi8anes leitourgies ktl ktl.

poses fores den metaniwsate epeidh peirate kati fthno, enw me liga parapanw xrhmata pernate kati kalytero, h estw epeidh htan fthno sas vghke mapa? :/

Δημοσ.
Όχι, αυτό με την κάρτα γραφικών δεν ήταν πετυχημένο. Το Quake IV θα απαιτεί μια κάρτα που τώρα κοστίζει 500 ευρώ για να το παίξεις σαν άνθρωπος. Λέγεται εξέλιξη επιδόσεων/απαιτήσεων. Καμία εταιρεία κινητής όμως δεν θα σου πεί "α μα για να πάρεις τηλέφωνο την γκόμενά σου, πρέπει να έχεις κάμερα 8 τεραπίξελ, bluetooth και τα φρύδια του καράμπελα! upgrade!!!".

E όχι ότι μας ταιριάζει είναι καλό και δικαιολογημένο και ό,τι όχι είναι παράλογο!

Όπως εσένα σου φαίνεται παράλογο να αγοράσει ο άλλος κινητό 300 euro για να πάρει τηλέφωνο την γκόμενα, άλλο τόσο παράλογο θεωρεί ο άλλος την αγορά μιας κάρτας γραφικών 500euro μόνο και μόνο για να παίξει το Quake.

Και μη μου πείτε για άλλα games γιατί ακόμα και με μια 9600 των 70 euro μια χαρά παιζεις ακόμα και Halflife2.

Όσο για την εξέλιξη επιδόσεων/απαιτήσεων και στα κινητά αμα θες να ακολουθήσεις τις εξελίξεις πρέπει επίσης να αγοράσεις το video-κινητό τηλεφ.

Tech freak εσύ με την 6800GT και το Quake, tech freak και ο άλλος με το κινητό με τα organizers και τις καμερες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...