Προς το περιεχόμενο

giati toso exsartisi kai panikos ?

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
"κουράδια"......οκ κατάλαβα, (καλά μοντς δεν έχει αυτό το φόρουμ; μπορεί κάποιος να θέλει να μιλήσει σοβαρα)

"κουράδια" σημαινει πρόβατα!, απαίδευτε gassim, πρόβατα γιατι κάνουν οτι τους πούνε χωρις να σκέφτονται... Αλλα βλέπω απο που ορμωμενος εχεις τόσο μίσος και προκατάληψη για μένα και τα ποστ μου: μουλτιράμα πειραιά κατα-καημένε;;;; http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=619861&postcount=127

Λοιπον για να τελειώνουμε με τα προσωπικά που με αναγκάζεις να "κυλάω", ξεκουβάλα απο πάνω μου γιατι "αν υπάρχουν mods" οπως προκλητικά ψάχνεσαι μάλλον θα τους ζητήσω την καθαίρεσή σου. Συνέχισε να προκαλείς με τα post σου και να εισαι σίγουρος πως θα τους εκνευρίσεις αργα ή γρήγορα. ΦΑΣΙΣΜΟ ομως και λογοκρισία στα post μου δεν θα επιβάλεις εσυ, ξεχασέ το!

gassim αυτό το thread έπρεπε να κλείσει από καιρό με την τροπή που πήρε αφού όπως λένε αρκετοί έγινε για να κατακρίνουν (να την πούνε δηλαδή) στα άτομα που το κινητό είναι όλη τους η ζωή κλπ.

Με τη λογική αυτή να ανοίξουμε και ακόμα μερικά threads για κάθε τελειωμένο' date=' γιατί τελειωμένοι με αυτήν την έννοια υπάρχουν αρκετοί και σε πολλούς τομείς (άτομα που η ζωή τους είναι μόνο κινητό, μόνο το pc, το αμάξι, η ομάδα κλπ.) να μπαίνει ο κάθε κομπλεξικός ελληνάρας να τους την πει και να βγάλει τα απωθημένα του. Νομίζω δεν είναι αυτό ο σκοπός του forum.[/quote']

ΦΑΣΙΣΜΟ και λογοκρισία στα post μου δεν θα επιβάλεις ΟΥΤΕ εσυ. ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να καθορίζεις τι θα συζητείται στο φόρουμ και τι οχι... Υπάρχει κάποιος "θεός των forum" που προσεύχεσαι σ'αυτον; Για να προσευχηθώ να στείλει "κατάρα" στους κομπλεξικούς να γλιτώσω και να μην απαντώ για κάθετι που γράφεται εναντίον μου! Παράτα τα post μου, ξεκουβάλα απο τη συζήτηση, εισαι αχρηστος στο θέμα. Στα 10 ποστ τα 9 τσακώνεσαι μαζί μου, τι το παίζεις υπερανω μετά;

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ξεφύγατε πολύ όμως.Εδώ δεν είναι μέρος για προσωπικά ρε παίδες.

ALR δεν ήθελα να σου απαντήσω μαζι με τους άλλους για ευνόητους λόγους, σορρυ που τρώω παραπάνω χώρο:

Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που αμφισβητεί ότι οι πλειοψηφία που αγοράζει υπερ-κινητά' date='δεν έχει ιδέα πως λειτουργούν και τι μπορούν να κάνουν ;

Μην ξεχνάτε οτι η Ελλάδα δεν ειναι το forum του insomnia.

Εδώ,ίσως όσοι έχουμε ακριβά κινητά να ξέρουμε να τα χρησιμοποιούμε.Και οι λίγοι να είναι όσοι δεν ξέρουν(αν και νομίζω οτι ακόμα και εδώ είμαστε 50-50).

Η πραγματικότητα είναι ότι το κινητό έχει γίνει είδος πολυτέλειας.Πώς είναι το ρολόι..ένα τέτοιο πράγμα.Άρα..Σκάει μύτη ο μπάρμαν ο γκοτζίλας με ένα 6630,στέλνει ένα mms και λέει : "Κοίτα μπάμπης!ΜΜS!Ξεσκίζει!" .

Δεν είναι κακό,κατά τη γνώμη μου..

[/quote']

Κατα τη γνώμη μου και αρκετών αλλων (οπως πχ. αυτου που άνοιξε το θέμα) ειναι κακό και κομπλεξικό, κατάντια! Αλλα δεν υπάρχει πρόβλημα να κρατήσεις εσυ τη γνώμη σου κι εγω τη δική μου! Τα επιχειρήματά μου μπορεις να τα βρεις πιο πίσω κι αν θέλεις σχολιάζουμε τις αντιρρήσεις σου. ;)

Ποιος λέει ότι καλό κινητό πρέπει να έχει αυτός που ξέρει να το χρησιμοποιεί;

Δηλαδή υπολογιστή για να έχεις ' date=' πρέπει να ξέρεις C++ ?[/quote']

Δικιο εχεις, αλλα.. πολυ τραβηγμένο το παράδειγμα σου! Ειναι ομως σαν να πάρει ενα Athlon64 με 1gb +300gb σκληρο επειδη "τα χώνει ο father", και τελικά με το ζόρι να ανοίγει κανα MAME να παίξει .. και πολυ σου λεω...! Κι εσυ θα τα πάρεις αμα δεις τέτοια κατάσταση, κατι δε θα σχολιάσεις;

Δημοσ.

Εδώ νομίζω είναι η διαφορά μας.

Δεν θα τα πάρω στο κρανίο γιατί βλέπω το όλο ζήτημα πιο χαλαρά και νομίζω του δίνω την σημασία που του αρμόζει.

Αφού τα έχει το παλικάρι και θέλει να κάνει το κομάτι του,έτσι δεν την βρίσκει ;Εμάς τι λόγος μας πέφτει ;

Τα επιχειρήματα σου τα διάβασα εννοείται πιο πριν :)

Βεβαίως και συμφωνώ οτί ο παραπάνω χίπης κάνει κακό στον εαυτό του και στην νοημοσύνη του!Και ώρες ώρες(καλή ώρα ετούτη), με την συμπεριφορά του δημιουργεί την δική σου στάση που είσαι γνώστης και δε μπορείς να βλέπεις τον κάθε μοδάτο με ένα κινητο 600 ευρώ που κάνει και καφέ,να κοκορεύεται ενώ το μόνο που κάνει μαζί του είναι να καταχωρεί αφυπνήσεις στο ημερολόγιο!

Μήπως όμως, θα πρέπει να αφήσουμε τον καθέναν και να μην κρίνουμε το πώς την βρίσκει ,εκτός βέβαια αν μας προκαλεί ;

Τώρα δεν βλέπω και μεγάλη πρόκληση στο συγκεκριμένο θέμα για να πώ την αλήθεια..

Και για να ξεκαθαρίσω κάτι, εγώ είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν οτί πρέπει να ξέρεις τι παίρνεις και πάντα να παίρνεις ότι σου χρειάζεται χωρίς υπερβολές αλλιώς..καταντάς το λιγότερο θύμα του καταναλωτισμού και της κινητομανίας που μας επιβάλλεται τα τελευταία χρόνια και..απλά,βλάκας.

Αφού όμως έτσι την βρίσκει ;

ΠΣ : Το τελευταίο παράδειγμα με τους υπολογιστές το συναντώ καθημερινά και στην ίδια συχνότητα,για να μην πώ μεγαλύτερη,από τα κινητά !

Έμενα η υπερβολή μου φαίνεται αστεία :)

Κακό του δικού του κεφαλιού.Εμένα τι με νιάζει ; :P

Δημοσ.

ΦΑΣΙΣΜΟ και λογοκρισία στα post μου δεν θα επιβάλεις ΟΥΤΕ εσυ. ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να καθορίζεις τι θα συζητείται στο φόρουμ και τι οχι... Υπάρχει κάποιος "θεός των forum" που προσεύχεσαι σ'αυτον; Για να προσευχηθώ να στείλει "κατάρα" στους κομπλεξικούς να γλιτώσω και να μην απαντώ για κάθετι που γράφεται εναντίον μου! Παράτα τα post μου' date=' ξεκουβάλα απο τη συζήτηση, εισαι αχρηστος στο θέμα. Στα 10 ποστ τα 9 τσακώνεσαι μαζί μου, τι το παίζεις υπερανω μετά;[/quote']

Έχεις δίκιο. Επειδή δε θα παρακαλουθώ το topic αυτό, την επόμενη φορά που θα σχολιάσεις κάτι που έγραψα (ιδιαίτερα όταν δε σε θίγει όπως το προηγούμενο, εκτος αν κάνεις συνδιασμούς που καλώς τους κάνεις), για να πάρεις την απάντηση μου διάβασε το προ-προηγουμενο post μου (Ξεκινά ως εξής :"Να προσθέσω ....).

Δημοσ.

@alr: κοιτα σε γενικές γραμμές ολοι συμφωνούμε οτι υπάρχει το φαινόμενο αυτο και σε πολλά πραγματα. Αλλωστε ο ανθρωπος που το ξεκίνησε το τοπικ γι'αυτο το θέμα ηθελε γνώμες οχι πχ. για την Eurovision!. Η γνώμη μου ειναι οτι πρεπει συνεχώς να κατακρίνεται η χαζομάρα και η προβατοποίηση για να κερδίζουμε σκεπτόμενους πολίτες. Αν τα post μας ειχαν το αποτέλεσμα εστω κι ενας χρήστης ακόμα να προβληματιστεί και να γίνει ενεργός απο απαθής, ειναι κέρδος!

Απο την άλλη, οφείλω να εξηγηθώ και θα "κλέψω" λιγο χώρο:

Υπάρχουν πολλοι και διάφοροι κομπλεξικοί τύποι που δεν θέλουν να "ανοίγουν τα μάτια" του κόσμου, τσιμπούρια τους λεω εγω! Ενας απ'αυτους ειναι o panasonic που συνεχως στα post που κάνει (και εδω και σε αλλα topics) ειναι κατα κόρον αγενής, απότομος & λακωνικός , προκαλει σε προσωπικές αντιπαραθέσεις ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ θεματος. Μονο εδω αν γυρίσει κανεις πίσω θα δει προκλήσεις οπως "...την υπεροψία του καθενός", "...την μαλακία του καθενός", "ο καθένας μπαίνει και ξεσπάει εδω" , "θα πάει κανα μήνα αυτη η θεματάρα!" κτλ... Τον αγνόησα οπως κάνουν κι αλλοι που τον κατάλαβανε δηλαδη. Μαλιστα παλιότερα σε κάποιο τοπικ ειχε την ιδια επιθετική τακτική απέναντί μου, του ειχα γράψει 2 πραγματα σε pm και δεν ειχε ουτε την ευγένεια να μου απαντήσει! Παρομοίως ο getty και (λιγοτερο, ομολογώ!) ο gassim χρησιμοποιούν τη μέθοδο καμικάζι: Μπαίνω-χτυπάω-φεύγω..

Γι'αυτο σου λέω απο εμπειρία πολλών ετών δεν ειναι η διάσταση απόψεων που προκαλεί τις παρεξηγήσεις αλλα οτι πολλοι δεν ασχολούνται με καθ' αυτά τα θέματα (λογω ελλειψης επιχειρημάτων) παρα με το πως θα εκνευρίσουνε με συγκεκριμένες μεθόδους τους άλλους και τελικα, πως θα φανούν (τσαμπα) μάγκες και θα ξεσπάσουν την καθημερινή καταπίεση του αφεντικού, του πατέρα, της γυναίκας τους! Τα κοινωνικό-πολιτικά θέματα πάντα ειχανε άπλετο χώρο για το ξεδίπλωμα του ταλέντου τους.

....γιατι επι της ουσίας, ελάχιστες ειναι οι διαφορές απόψεων, ειμαι σίγουρος! ;)

Δημοσ.

ρεντ σε βαρέθηκα, κατάφερες να καταστρέψεις για μένα ενα πολύ ενδιαφέρον thread, κρίμα.

Γιατί να σε μισώ βρέ αγόρι μου; σε ξέρω κι απο εχτές (ή μήπως σε ξέρω σήμερα; ), κάθισες και ξέθαψες και παλιά μου άσχετα πόστ...λυπηρό.

Δηλαδή επειδή δούλευα παλιά στα μουλτιράμα τι σημαίνει; (ίσα ισα που καταρρίπτεις μόνος σου αυτό που με παρρησία έλεγες: οτι τα βρίσκω ολα έτοιμα)

Τόσο δύσκολο είναι να αποδεχθείς οτι κάποιος που δεν εχεις δει, δεν θα δείς στο μέλλον και που σε τελικη ανάλυση δεν επηρεάζει την ζωή σου μπορεί να έχει διαφορετική άποψη απο εσένα; Είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη σου να έχεις πάντα δίκιο; τεσπα....καλή συνέχεια (πάω να κάνω αλλού το τσιμπούρι)

Δημοσ.
ρεντ σε βαρέθηκα' date=' κατάφερες να καταστρέψεις για μένα ενα πολύ ενδιαφέρον thread, κρίμα.

Γιατί να σε μισώ βρέ αγόρι μου; σε ξέρω κι απο εχτές (ή μήπως σε ξέρω σήμερα; ), κάθισες και ξέθαψες και παλιά μου άσχετα πόστ...λυπηρό.

Δηλαδή επειδή δούλευα παλιά στα μουλτιράμα τι σημαίνει; (ίσα ισα που καταρρίπτεις μόνος σου αυτό που με παρρησία έλεγες: οτι τα βρίσκω ολα έτοιμα)

Τόσο δύσκολο είναι να αποδεχθείς οτι κάποιος που δεν εχεις δει, δεν θα δείς στο μέλλον και που σε τελικη ανάλυση δεν επηρεάζει την ζωή σου μπορεί να έχει διαφορετική άποψη απο εσένα; Είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη σου να έχεις πάντα δίκιο; τεσπα....καλή συνέχεια (πάω να κάνω αλλού το τσιμπούρι)[/quote']

"Αγορι μου" ;;;; Με πέρνας για 10χρονο και σου ριχνω 15 χρονια.... Πρεπει κάποτε να πάψεις να κάνεις τον καραγκιόζη.. Την θέση μου την εχω ξεκαθαρίσει πολλακις , το εκανα και στο τελευταιο μου ποστ παραπανω.

Δυστυχως εσυ κι o getty (και ο panasonic βοήθησε λιγο) χαλάσατε την καλη συζήτηση και την ανταλλαγη απόψεων... Δεν επιθυμώ αλλες προσωπικές επιθέσεις ομως και θα ΣΥΝΕΧΙΣΩ να απαντάω στην προκλητική συμπεριφορά σου.

PS: Οι mods ενημερώθηκαν για την συμπεριφορά σου αυτη.

Δημοσ.

Φίλε red30 : η άποψη σου περι προβληματισμού έστω και ένα ατόμου από αυτό το φόρουμ και η μετατροπή του σε ενεργό πολίτη ,έχει βάση και είναι σωστή.

Η ερώτηση είναι.

Σε μια ουτοπία ή στον σημερινό πλανήτη γη ; Σκέψου μόνο ότι τα συγκεκριμένα άτομα ανήκουν σε 2 κατηγορίες ανθρώπων.

Α : Χαμηλό iq

Β : κανονικό ή υψηλό iq και πολλά λεφτά στο πορτοφόλι μου.

Ας πάρουμε την α περίπτωση.Μπορείς να πολεμήσεις την βλακεία ; Και αν την πολεμήσεις είσαι καταδικασμένος να χάσεις !

Στην περίπτωση β ο άνθρωπος είναι απόλυτα συνηδειτοποιημένος στο τι κάνει και στο τι θέλει.

Συνειδητά θέλει να κάνει το κέφι του,αγοράζοντας κάτι το οποίο ναι μεν δεν ξέρει πως λειτουργεί,αλλά του προκαλεί μεγάλη εφορία!Αυτό είναι κάπως κουλό,αλλά δεν είναι κατακριτέο.Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα δεν λέμε ;

Δεν μπορούμε να πούμε : Ει φίλος αυτό που κάνεις ούτε σου χρειάζεται ούτε ξέρεις τι είναι ,γιατί το πήρες ; Θα μας απαντήσει : Δε με νιάζουν αυτά ρε.Εμένα αυτό καθε αυτό όπως είναι εξωτερικά και μόνο που πατάω ένα σωρό κουμπάκια με εξιτάρει και την βρίσκω,έχω θαυμαστές και γουστάρουμε όλοι μαζί,Εσύ τι ζόρι τραβάς ; :P Και για μένα,ίσως έχει περισσότερο δίκιο!

Μην ξεχνάς οτί υπάρχουν στάνταρ και οι θαυμαστές και από την α κατηγορία όσο και από μια άλλη ,που δεν έχουν λεφτά για να πάρουν κάτι το οποίο δεν ξέρουν πως λειτουργεί ή δεν το χρειάζονται και απλώς παραμένουν στο να θαυμάζουν και να επεφημούν τον φίλο μας στην β περίπτωση!

Εγώ καταλαβαίνω οτί στόχος μας είναι να πάρουμε χρήστες από την α κατηγορία και να τους δώσουμε να καταλάβουν τι εστί "χρειάζομαι" και τι εστι "ωφέλημη αγορά".Αλλά..είναι εφικτό ;

Εκτός και αν στην α κατηγορία βάλουμε και τους απλά "αφελής" που ο μόνος τρόπος για να μάθουνε είναι η εμπειρία..

Οπότε δικό μου συμπερασμα από όλη αυτή την ιστορία είναι :

Να λέμε τι είναι σωστό και τι δεν είναι,να επιμένουμε στα κρίσιμα σημεία,μέχρι και να υποδεικνύουμε σωστες συμπεριφορές αλλά εκεί πρέπει να σταματάμε.

Δεν μπορούμε να επιβάλλουμε,αλλά ούτε να κατακρίνουμε επιθετικά.

Γιατί ;

Γιατί δεν πρόκειται να βγεί τίποτα ,θα γίνουμε τσάμπα κακοί,θα χαλάσουμε τσάμπα την διάθεση του άλλου.

Τι λές ;

Δημοσ.
Εκτός και αν στην α κατηγορία βάλουμε και τους απλά "αφελής" που ο μόνος τρόπος για να μάθουνε είναι η εμπειρία..

Συμφωνώ και πραγματι ομολογώ πως δεν ειχα σκεφτεί τις 2 μεγάλες κατηγορίες αγοραστών και το εβλεπα συγκεντρωτικά. Ετσι ξεκαθαρίζει το τοπίο' date=' φυσικά δεν μας αφορά τι κανει ο 'κονομημένος αλλα κυριως σχολιάσαμε αυτους που οπως και αλλοι φίλοι εγραψαν πριν "...δεν εχουν να φάνε και αγοράζουν 500ε κινητο!", δεν <πεινάνε> βέβαια, σχημα λόγου!

Οπότε δικό μου συμπερασμα από όλη αυτή την ιστορία είναι :

Να λέμε τι είναι σωστό και τι δεν είναι,να επιμένουμε στα κρίσιμα σημεία,μέχρι και να υποδεικνύουμε σωστες συμπεριφορές αλλά εκεί πρέπει να σταματάμε.

Δεν μπορούμε να επιβάλλουμε,αλλά ούτε να κατακρίνουμε επιθετικά.

Γιατί ; Γιατί δεν πρόκειται να βγεί τίποτα ,θα γίνουμε τσάμπα κακοί,θα χαλάσουμε τσάμπα την διάθεση του άλλου. Τι λές ;

Τωρα να σου πω, αρχικα το σκέφτομαι οπως εσυ. Με αλλους φίλους που συζητάω συμφωνώ πως οποιος απαντά 10-20 σειρές εντος θεματος δεν το κάνει για να τσακωθεί αλλα να ανταλλάξει απόψεις! Συνήθως λοιπον γράφω ή/και βλέπω αλλους να γράφουν την γνώμη τους για μια ομάδα ανθρώπων που συμπεριφέρονται περίεργα! Ετσι οπως το βλέπει ο καθένας, αλλος με 1 φράση, αλλος με <φιλοσοφική> διάθεση αλλος με διάθεση να τα <χώσει> πιο λαικά και χιουμοριστικά (για οποιον φυσικά εχει χιούμορ και παιδεία!)

Κατοπιν βλέπω και αντιμετωπίζω μια επίθεση ορισμένων λες και εγραψα "ο ALR, ο red30 ο τάδε κι ο τάδε κανουν αυτα τα πράγματα" ! Και η επίθεση ειναι τόσο προκλητική, νομίζουν οτι θα αλλάξει η άποψή μου βριζοντάς με ή προκαλώντας με! Το κάνουν και σε άλλους αλλα πολλοι φευγουν και αλλάζουν topic, κάποιοι ομως συνεχίζουν κι απαντούν. Ε! λοιπον εγω ειμαι ενας απ'αυτους και δεν θα κατηγορηθώ ποτε για φυγοπονία ουτε για ασέβεια προς τη συζήτηση, το θεωρώ υποχρέωση να συζητήσω ακόμα κι αν βλεπω οτι ο απέναντί μου ειναι ...στόκος! ;)

Σου θυμίζω οτι η κατάσταση αυτη επικρατεί χρόνια τώρα σε ολα τα φορουμ και λίστες συζητήσεων σε πάρα πολλα θέματα που ανοίγονται και ΠΑΝΤΑ γίνεται στα ΠΟΛΥ σοβαρά θεματα οπως παλιότερα σ'αυτο του eshop ή του Πλαισίου και γενικά κοινωνικά θέματα, που υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και οπτικές γωνίες. Εκει λοιπον δρούν οι "ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ" οπως τους λεω στους φίλους μου, που σε ψυχαναγκάζουν ντε-και-καλα να τους δεχθεις ή να παραιτηθείς απο τα δικαιώματά σου να εχεις την άποψή σου. Και η πλακα ειναι οτι στο τέλος αφου τα κάνουν μαντάρα, σου λένε ειρωνικά "τι; δεν θέλεις να εχει ο καθένας τη γνώμη του;" ... Να ψαξω δηλαδη μηπως ειμαι εγω ο φασίστας που ακούω και τα εξ-αμαξης για κάθε 10 σειρες που γράφω!!! ;)

Το προβλημα λοιπον κατα τη γνώμη μου δεν ειναι πως απαντώ εγω , ουτε αν εγραψα πλουταρχο-ringtones και πουλ-μουρ και ετσι προσβληθηκε κάποιος (και τι εγινε;; γνωμη μου ειναι! ), ουτε αν θα φύγω μια ωρα αρχίτερα και τους <γράψω> κανονικα! Ειναι οτι απο πίσω μπαίνουν ως κλίκα 3-4 για να χαλάσουν τη συζήτηση , ειτε εχουν μιλήσει κι ειναι γνωστοί ειτε οχι, δεν με ενδιαφέρει αυτο!

Συγνώμη και παλι για το μεγάλο post ;)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Για να "σπάσω" τον πάγο λίγο.. γιατί χρησιμοποιείται η έκφραση "φασισμός" και οχι κομμουνισμός οταν αναφερόμαστε σε κάτι κακό? Λύστε μου την απορία σας παρακαλώ διοτι δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά στην πράξη.

Δημοσ.

ποιόν πάγο να σπάσεις καλέ;

το θέμα συζητιόταν πριν απο 2 χρόνια, ο red30 εχει διαγραφεί προ πολλού και απορώ που το βρήκες και το ξέθαψες :)

Δημοσ.
Για να "σπάσω" τον πάγο λίγο.. γιατί χρησιμοποιείται η έκφραση "φασισμός" και οχι κομμουνισμός οταν αναφερόμαστε σε κάτι κακό? Λύστε μου την απορία σας παρακαλώ διοτι δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά στην πράξη.

Γιατι η γιαγια σου πεινασε οταν μπηκαν οι γερμανο-ιταλοι φασιστο-ναζιστες.

Πολυ ενδιαφερουσες αποψεις ακουστηκαν για την εξαρτηση μας απο τα κινητα τηλεφωνα.

Θα αναφερω ενα παραδειγμα,στην Βενεζουελα,τον καιρο που γραφοταν αυτο θεμα,η telefonica ειχε σε καθε στενο και απο ενα καταστημα,με κινητα που δεν ειχαν καν κυκλοφορησει στην ελλαδα,και κυριως υπηρχαν ανθρωποι που τα αγοραζαν με μισθους των 100 ευρω.(οσο και το φθηνοτερο κινητο)

Αρα δεν ειναι ελληνικη αποκλειστικοτητα,το φαινομενο αυτο

Δημοσ.

Οπωσδήποτε δεν είναι ελληνική αποκλειστικότητα η ανοησία.

Οπότε μας παρηγορεί λιγάκι αυτό ε;

Η ματαιοδοξία και η ανάγκη επίδειξης συντηρεί πολλές βιομηχανίες και επαγγέλματα όπως την κινητή τηλεφωνία που συζητάμε τώρα.

Ρωτάω έναν γνωστό μου (με μισθό 600 ευρώ σκάρτα) γιατί αλλάζει κινητό με κάθε ευκαιρία και γιατί δίνει 2,3,5 και δεν ξέρω πόσα ακόμα ευρά, για να κατεβάζει ringtones του Κιάμου και του Βέρτη,και η απάντηση είναι <<έχω τρέλα με τα κινητά>> :roll:

Κρίμα που η αυτοδικία διώκεται...

Το κινητό είναι εργαλείο χρησιμότατο, αλλά όπως βλέπουμε καθημερινά γύρω μας,κοριτσάκια (κάθε ηλικίας..) και αργόσχολα αγοράκια, το έχουν αναγάγει σε άσκηση του αντίχειρα και της κάτω σιαγώνας χωρίς (σοβαρό) λόγο και (προφανή) αιτία.

Δημοσ.
opa re magkes araxte!!!!

to tonisa LIGO!!!!

auto ine alithia!!!!

ke oxi gia gkomenes!!alla gia tin parti sou!!!!

kernourgio autokinito giati pernis????

gia gkomenes????

afou tsoulai to g@mimeno ti to thes to kenourgio????

den pai etsi paidia.

δεν ειναι το ιδιο....

1. Εγ καινουριο αυτοκινητο δεν παιρνω για να πουλησω μουρη...κι ουτε το αλλαζω για την πλακα...εσυ πιθανοτητα που το κανεις εχεις τα φραγκα οποτε το αλλαγμα κινητου σου φαινεται απολυτα λογικο να γινεται

2. Αναφερεστε ολη στη χαζοκουλτουρα και χαζοννοτροπια του Ελληνα....θελουν οι περισσοτεροι να εχουν το καλυτερο αυτοκινητο, το καλυτερο κινητο, δεν διανοουνται να μην εχουν lcd οθονη σπιτι τους ή hometheater και φυσικα πρεπει να εχουν ολοι τους computer σπιτι τους των 1000 και βαλε ευρω ασχετα αν δεν ξερουν πως να τον χρησιμοποιουν και πηδανε το συστημα με την αγνοια τους....

3. Κι αφου παρουν το pc θελουν και ενα gps για το αυτοκινητο ή καλυτερα αλλαζουν το κινητο τους για ενα με λειτουργικο συστημα symbian ή windows mobile...ποτε δεν ασχολουνται να το μαθουν καλα αφου το πληρωσανε...παρα πηγαινουν και τα πρηζουν στους υπαλληλους των καταστηματων για να τους δειξουν πως λειτουργει....

4 Και το βασικοτερο ολα αυτα τα κανουν χωρις να εχουν καλα καλα αποκτησει τα προς το ζην.. ειμαι οδοντιατρος ...οταν ημουν φοιτητης εκανα μια μερα εξαγωγη δοντιου σε εναν τυπο ....ειχε το p990 μολις ειχε κυκλοφορησει...ειχε παρει και 600 λεπτα ομιλιας να μιλαει...

Η Εξαγγη κοστιζε 10 ευρω....και δεν ειχε να μου δωσει...Τραγικο δεν ειναι?

Βασικα ειναι γελοιο και γελαω πολυ με αυτην την νοοτροπια καποιων ...αλλα πιο πολυ με την νοοτροπια της χαζογκομενας που θα φωτιστγει το προσωπο της οταν δει καποιον με ωραιο αυτοκινητο....lol

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...