Προς το περιεχόμενο

antigrafi dvd gia ps2

dbisbik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

auto to thema exei xilioeipwthei. an kai kanonika tha eprepe na min sou apantiso epeidi den kaneis nomimo backup paixnidiou(kai to pio pithano einai na fas kai ban gia auto sou to topic), tha apantiso gia autous pou theloun na kanoun nomimo back up tou paixnidiou pou exoun.

o pio aplos tropos kai apotelesmatikos einai na kaneis ena iso me to dvddecrypter kai meta na to kapseis auto to iso pali me to dvddecrypter se xamili taxitita oste na einai euanagnosto apo to lazer tou ps2.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
auto to thema exei xilioeipwthei. an kai kanonika tha eprepe na min sou apantiso epeidi den kaneis nomimo backup paixnidiou(kai to pio pithano einai na fas kai ban gia auto sou to topic)' date=' tha apantiso gia autous pou theloun na kanoun nomimo back up tou paixnidiou pou exoun.

o pio aplos tropos kai apotelesmatikos einai na kaneis ena iso me to dvddecrypter kai meta na to kapseis auto to iso pali me to dvddecrypter se xamili taxitita oste na einai euanagnosto apo to lazer tou ps2.[/quote']

Ισχυει για ΟΛΑ τα παιχνιδια ( παλια και νεα ) ?

Δημοσ.

Εγω χρησιμοποιηω το alcohol και ειναι πολυ καλο.ΤΗν ιδια δουλεια κανει το clone dvd kai to nero Και αν δεν κανω λαθος για να αντιγραψεις ενα παιχνιδι πρεπει να το περασεις πρωτα στο pc

Δημοσ.
an einai dvd-9 to game thes kai to patch

ρωτω και παλι ..... Ισχυει για ΟΛΑ τα ORIGINAL παιχνιδια ps2 ( dvd -5 παλια και νεα ) οτι μπορω να τα κανω backup ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...