naftis Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Παίδες καλησπέρα, Προσπάθησα σήμερα να κλείσω με Ολυμπιακή εισητήριο πληρώνοντας με MasterCard. Η κάρτα δεν γινόταν δεκτή !!! Επικοινώνησα με την τράπεζα και μου είπαν ότι με την παραπάνω κάρτα έχουν συμβεί πολλές απάτες. Κρίθηκε λοιπόν σκόπιμο να σταματήσουν οι συναλλαγές μέσω internet. (γιά πόσο???) Αυτά γιά ενημέρωση. Έχει κανείς σχετική εμπειρία? Χαιρετισμούς Naftis.
panosp1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 giati diladi me Visa den kanoun "apates" ?? kala einai treloi ?
dwarves Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Xlomo mou fainetai.... mallon h politikh ths sygekrimenhs trapezas tha einai tetoia pou tha to stamathse.... tha eixe akoustei an htan... asxeta pou vlepw sites pou akoma thn dexontai.... einai kathara thema trapezas....
Founes Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 mipws i trapeza enoouse tin diki sou karta ? den nomizw na afisoun tin mastercard ektos paixnidiou... nomizw pws prepei na tin psaxeis perissotero me tin trapeza sou.
naftis Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Η κάρτα μου είναι εντάξει. Την χρησιμοποίησα σήμερα το πρωί γιά αγορά εισητηρίου στην Ολυμπιακή. Στην eurobank μου είπαν "γιά μερικούς servers της Αμερικής". Αργότερα άλλος μου είπε, "τις τελευταίες μέρες υπάρχει προβλημα".... κλπ. Από σημερινή επικοινωνία με eurobank μου είπαν ότι η διεθνής mastercard απαγορεύει τις συναλλαγές με servers που δεν είναι ασφαλείς. Χαιρετισμούς Naftis. Ερωτηση: Άρα ο server της Ολυμπιακής δεν είναι ασφαλής ?!?!
universe Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Χθές αγόρασα εισιτήριο της Ολυμπιακής χωρίς πρόβλημα.Αυτό που θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς ειναι το εξείς όμως, σχετικά με τις αγορές μέσω Internet με κάρτα. Ισχύει άραγε ότι για να είναι νόμιμη μια συναλλαγή μέ κάρτα θα πρέπει να υπάρχει και υπογραφή του κατόχου της κάρτας? Δηλαδή μπορεί κάποιος να προσφύγη διεκδικώντας τα χρήματα που χρεώθηκε η κάρτα του σε συναλλαγή μέσω internet? Αν ισχύει αυτό τότε διαφοροποιούνται πολλά πράγματα.Νομίζω ότι παλαιότερα είχε γίνει ενα ψιλομπέρδεμα με αυτό το θέμα και είχαν πάρει αυτή την θέση και οι τράπεζες.
greekparot Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 To idio peripou isxyei kai sites poy asxolountai me to Stoixima. Protrepoun tous pelates tous na xrisimopoioun VISA.
hthe Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Οτι πάρεις από το Internet δεν μπορεί να πιστοποιηθεί ότι το έκανες εσύ, και μπορείς να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω. Απλά η Τράπεζα θα το ψάξει και θα βρει τον "παραλήπτη" για να πιστοιποιήσει την συναλλαγή. Αν δεν υπάρχει παραλήπτης (υπηρεσία κλπ κλπ) είναι υποχρεωμένη να στα επιστρέψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.