panasonic Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Οθόνη 19'' σε μοναδική τιμή. Κωδικός προϊόντος : 751065 Κατασκευαστής : ACER Διαγώνιος : 19'' Κόκκος : 0,294 mm Ανάλυση : 1280 x 1024 Φωτεινότητα : 300 cd/m2 Αντίθεση : 800:1 Χρόνος Απόκρισης : 20ms Γωνία Θέασης : 170/170 μοίρες DVI : Οχι Πιστοποιήσεις : TCO '99 Εγγύηση : 3 έτη http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=892&Catalog_Id=1&Product_Id=254961&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=5
cy{B}er Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Para polu kalh h timh gia to sygkekrimeno kommati!!Kai kalh antithesh exei kai sxetika xamhlo xrono apokrishs!Vevaia to TCO `99 mou fenetai ligaki palio alla 299euro gia 19` tft...super
sa1901 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Πολύ καλή. Και μάλιστα MVA panel και όχι ΤΝ. Πάρτην. http://www.acer.co.uk/acereuro/page9.do?dau34.oid=7843&UserCtxParam=0&GroupCtxParam=0&dctx1=17&ctx1=UK&crc=1732401703
firewalker Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Έχει μήπως και 0 pixel warranty? Δεν γνωρίζω την πολιτική της Acer σε TFT οθόνες.
Z3R@tuL Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Ποτέ μα ποτέ μην παίρνετε Acer προϊόντα ντάξει μπορεί να φαίνεται καλή αλλά από υποστήριξη η Acer γενικότερα είναι Παναγιά μου βόηθα... Πρέπει να μάθετε ότι, ότι πληρώνεις παίρνεις, μη νομίζετε ότι δεν ισχύει και σε αυτή την περίπτωση.
getty Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Ποτέ μα ποτέ μην παίρνετε Acer προϊόντα ντάξει μπορεί να φαίνεται καλή αλλά από υποστήριξη η Acer γενικότερα είναι Παναγιά μου βόηθα... Πρέπει να μάθετε ότι, ότι πληρώνεις παίρνεις, μη νομίζετε ότι δεν ισχύει και σε αυτή την περίπτωση. Εγώ έχω 1χρόνο +, ένα ACER laptop και είναι σκυλί, λίγο η ποιότητα κατασκευή μπάζει αλλά κατά τα άλλα έχει εξαιρετική οθόνη είναι γρήγορος και έχει φάει κάτι τρελά stress testings όπου έτρεχε στο 100% cpu (κάνοντας μαθηματικές πράξεις) για εβδομάδες συνέχεια μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού και είναι μια χαρά. Οπότε "το ποτέ μα ποτέ μην παίρνεται Αcer προϊόντα" και "ότι πληρώνεις παίρνεις" μάλλον δεν ισχύει στην περίπτωσή μου... τουλάχιστον δεν έχω τέτοια δείγματα ακόμα Επίσης, Z3R@tuL αν μπορείς δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για την υποστήριξη της Acer για να ξέρουμε κι εμείς τι ακριβώς παίζει...
eurander Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Να παρατηρησω οτι δεν ξερω αν η εγγυηση ειναι 0-pixel, πραγμα που θεωρω απαραιτητο. Επισης εχει ονομαστικο χρονο αποκρισης 20ms. Επισης ειναι acer (δεν εχω επιχειρημα, απλα ειμαι προκατειλημμενος κατα της acer ) Καλυτερα πηγαινε για την lg1915s...
geist Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Για τα λεφτά της τέλεια.Ψάξτο λίγο με το σέρβις πριν την αγοράσεις.
geist Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Να παρατηρησω οτι δεν ξερω αν η εγγυηση ειναι 0-pixel' date=' πραγμα που θεωρω απαραιτητο.Επισης εχει ονομαστικο χρονο αποκρισης 20ms. Επισης ειναι acer (δεν εχω επιχειρημα, απλα ειμαι προκατειλημμενος κατα της acer ) Καλυτερα πηγαινε για την lg1915s...[/quote'] Αν δεν την θέλει για παιγνίδια μια χαρά οθόνη.Τα 20 ms δεν παιζουν ρόλο.
eurander Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Συμφωνοι αν δεν τη θελει για παιχνιδια. Επιμενω ομως για την εγγυηση 0-pixel.
geist Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Εγώ έχω 1χρόνο +' date=' ένα ACER laptop και είναι σκυλί, λίγο η ποιότητα κατασκευή μπάζει αλλά κατά τα άλλα έχει εξαιρετική οθόνη είναι γρήγορος και έχει φάει κάτι τρελά stress testings όπου έτρεχε στο 100% cpu (κάνοντας μαθηματικές πράξεις) για εβδομάδες συνέχεια μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού και είναι μια χαρά. Οπότε "το ποτέ μα ποτέ μην παίρνεται Αcer προϊόντα" και "ότι πληρώνεις παίρνεις" μάλλον δεν ισχύει στην περίπτωσή μου... τουλάχιστον δεν έχω τέτοια δείγματα ακόμα Επίσης, Z3R@tuL αν μπορείς δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για την υποστήριξη της Acer για να ξέρουμε κι εμείς τι ακριβώς παίζει...[/quote'] Δεν νομίζω ότι δεν βγάζει και καλά προϊόντα.Απ΄ότι διάβασα το πρόβλημα έρχεται από την στιγμή που θα χρειαστεί σέρβις για κάποιο λόγο.Εκεί έχουν μερικοί κακιά πείρα απ ότι κατάλαβα.Και γι αυτό την κατηγορούν.Και φυσικά αν όλα αυτά που γράφουν είναι έτσι τότε καλώς τα γράφουν.
pptsmps Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 κοιτα και εδώ. http://www.pixmania.com/gr/gr/83212/art/belinea/ieuic-tft-19-10-19-02-16m.html
Z3R@tuL Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Οθόνη 17" LCD Acer AL 1703 την είχα πάρει από techidirekt.de. Πρώτη μου φορά έβελπα LCD οθόνη με κακή γεωμετρία! Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Παίρνω τηλ στο κατάστημα μου λένε OK, αλλά πρέπει να την πας εσύ στην αντιπροσωπία της εμείς απλά σου δίνουμε το τηλ τους να τους πάρεις να κανονίσεις. ΟΚ λέω μου το δίνουν τους παίρνω και λένε εντάξει φέρτην από εδώ να την δούμε (Alman LTD). Την πάω και μου λέει είχες δίπλα της ηχεία; Ναι λέω, αλλά είναι της Logitech και έχουν μαγνητική προστασία (δεν μου έχουν χαλάσει καμία οθόνη!!!) και εξάλλου λέω αυτή η οθόνη δεν έχει μαγνητική προστασία τους λέω; Ναι, αλλά ξέρεις μου λέει ένας τεχνικός αυτές είναι φθηνές οπότε καταλαβαίνεις... Όχι δεν καταλαβαίνω απαντώ αλλά τέλος πάντων τι θα γίνει λέω; Μου λένε ΟΚ δεν μπορώ να σου δώσω Acer αλλά με μία διαφορά αν δώσεις μπορώ να σου στείλω μία άλλη. Κι έτσι πήρα μία Samsung Syncmaster 910N και ησύχασα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.