Paulous kriti Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Paidia enoikiasa to BEFORE SUNSET (ithela romantiko i tromara mu)k me ton A i B tropo to exasa.To brika sto amazon 20e (den exo pistotiki) k se 2 ellinika site oxi gnosta 45e...Kanena site elliniko alla normal times;I xreosi kilaei...
Vmanos Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 dokimase na miliseis sto video-club sou. mathe prota poso tha sto xreosoun. mporei na se simferei
Panathachamp Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Φυσικά και πρέπεις να πας στο videoclub.Παραπάνω απο την κανονική τιμή αποκλείεται να στο χρεώσουν,παρακάτω ίσως,αν εισαι και καλός πελάτης βέβαια . Έτσι και αλλιώς,τα videoclub συνηθίζουν να βάζουν μια ετικέτα πάνω με τον κωδικό της ταινίας και μάλλον θα το αντιλαμβανόντουσαν αν τους πήγαινες άλλο αντίτυπο.
greekparot Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Den simferei na to agoraseis. Apla 8a soy to xreosoun se timi metaxeirismenou DVD. Alloste otan den tis noikiazoun tis tainies meta apo polous mines tis bgazoun gia poulima. Par'ola ayta edo tin exei 19.50eur: http://www.play.com/play247.asp?pa=srmr&page=title&r=R2&title=509633
dim_b Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Έχε υπ'όψη σου ότι η έκδοση που έχουν το Amazon και το Play δεν έχει Ελληνικούς υπότιτλους.
1Mbitmx Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 opos eipan kai oi ypoloipoi kalytero einai na pas sto video club sou kai na tous peis ti ekanes. to poly 30 euro na paei i zimia.
Highlander Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Οι εκδόσεις που έχουν τα DVD Club δεν είναι ίδιες με αυτές που είναι για πώληση. Αν ήταν έτσι, τα DVD Club, θα αγόραζαν 1-2 copies από τον αντιπρόσωπο (AV, prooptiki, κ.α.) με λίγα χρήματα, και τα υπόλοιπα από ξένα sites. Ξέρω ότι έχουν ειδική τιμή (πιό πάνω εννοείτε) λόγω του οτι γίνεται ενοικίαση. Περισσότερες λεπτομέριες δεν ξέρω, αλλά ας μας διαφωτίσει κάποιος πλήρως.
1Mbitmx Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 epeidi exo tyxei na do timologio video club prin tin eleusi tou euro, ta dvd kostizan mexri 10000 draxmes kai oi videokassetes mexri 25000 draxmes.
Paulous kriti Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 35e μου κοστισε τελικα απτο ιδιο videoclub κ δεν μου κρατησαν κ τις χρεωσεις..Και το εχω κ στο ραφι μου τωρα μιας κ το βρηκε η κορη μου (18μηνων)
Dikemou Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 35e μου κοστισε τελικα απτο ιδιο videoclub κ δεν μου κρατησαν κ τις χρεωσεις..Και το εχω κ στο ραφι μου τωρα μιας κ το βρηκε η κορη μου (18μηνων) toulaxiston s'arese i tainia meta ap'ol'auta?
paschalia Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δεν την εβαζες να ψαξει απο την αρχη , να γλυτωνες και την ολη φρικη ?
Vincanity Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 πιστεύω πως αξίζει να έχεις αυτήν την ταινία στο αρχείο σου...εμένα μου άρεσε πολύ αν και καθόλου ρομαντικός!!!
marios1957 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 35e μου κοστισε τελικα απτο ιδιο videoclub κ δεν μου κρατησαν κ τις χρεωσεις..Και το εχω κ στο ραφι μου τωρα μιας κ το βρηκε η κορη μου (18μηνων) Αντρούλη μου,η οικογενειακή σου ευτυχία δεν κοστολογείται ούτε με δέκα ψωροχιλιάρικα,ούτε με χίλιαδυό μηνιάτικα... Υ.Γ.Καιρός να εκμεταλευτείς την dsl σου και τα διάφορα divx-site.Αυτή η ταινία υπήρχε απ' το Φθινόπωρο.... Υ.Γ.2:Φθηνά τη γλύτωσες!Έχω ένα φιλαράκι με δυό γυιούς teen.Κάποια στιγμή του ζητήσανε 60€ delay.Ναι,καθυστέρηση εξήντα γιούργια!Ήτανε κλέφτης ο βιντεοκλαμπιτζής,παιδί της εποχής,"ότι φάμε,ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο ...απευθυσμένος μας"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.