Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 @Paredwse: Ma giati to kaneis toso dyskolo ;; Deski click me to pontiki sto my computer > Manage > Disk Management Giati mou tous ma8aineis akolou8wntas dromous dyskolous Χεχεχε' date=' όπως πάντα σωστός ο [b']SkYwaLkGR[/b]. Έχεις δίκιο, υπάρχει συντομότερος δρόμος (απλά εγώ ακολουθώ τον δύσκολο). Thanks.
lazaross Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 ευχαριστω paredwse και ολους φυσικα. ( απλως μου φανηκε πιο ευκολα αυτο που ειπε ο paredwse.. ) μου δειχνει αυτο το πραγμα. τον εναν τον εχει ως active και τον αλλον ως system. γιατι? system ειναι αυτος που εχω εγκαταστημενα τα windows? untitled.zip
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Αυτό που δείχνει είναι ότι έχεις δύο δίσκους [τον C: και τον D:] οι οποίοι έχουν από ένα partition ο καθένας. Ο δίσκος C: είναι ο system - δηλαδή εκεί βρίσκεται το λειτουργικό σου σύστημα (τα Windows). Το active στον δίσκο D: σημαίνει ότι το partition του είναι ενεργό. Όλα καλά τα βλέπω.
lazaross Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 τωρα που συμφαιρει να βαλω το δευτερο λειτουργικο? λεω τον d να τον αφησω μονο για media files. να κανω ενα partition 5gbs ( μπορει να ειναι και πολλα.. ) για να βαλω τα windows xp ελληνικα? δεν θα εγκαταστησω τιπτοα αλλο εκει, εκτος απο το λειτουργικο. θα μπαινει ο πατερας μου για να μαθει τα office.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.