lazaross Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 δεν ξερω αν εχω ενα δισκο χωρισμενα σε δυο ή αν εχω δυο δισκους. ξερει κανεις?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Start > Control Panel > Administrative Tools > Computer Management > Disk Management
Καριώτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 h t3ebidwneis to palino filo kai blepeis Ο πιο σίγουρος τρόπος.
adams Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 h t3ebidwneis to palino filo kai blepeis Εχμ 1 σκληρο εχει λεει δεν ξερω αν εχω ενα δισκο χωρισμενα σε δυο ή αν εχω δυο δισκους οποτε δεν κανει αυτο
lazaross Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 λαθος κανεις. δεν ξερω αν εχω δυο δισκους ξεχωριστους ή εναν δισκο χωρισμενο σε δυο.
gio@ Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 anoi3e to k des more siga .......................................................
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Εγκατεστησε το magic partition και θα το δεις !!!! :smile: :smile: :smile: Δειχνει σε χωριστα πεδια τους διαφορετικους δισκους ενω σε ενα πεδιο τον δισκο που ειναι χωρισμενος. :smile: :smile: :smile: :smile:
sa1901 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Tόσο δύσκολο είναι να ανοίξει το κουτί και να δει; :-?
firewalker Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Η λύση είναι μία: Κάνε format και μετά με fdisk ή από το bootable cd των Windows δες το..... Πλάκα κάνω. Όλοι οι παραπάνω τρόποι σωστοί είναι.
DrLo Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 ή μπορείς να ζυγήσεις το PC σου, να αφαιρέσεις τα βάρη των περιφεριακών (θα τα βρεις λογικά στο internet). Μετά θα βρείς τα βάρη των HDD που κυκλοφορούν καθώ και πόσα κομμάτια έχει πουλήσει ο καθένας. Θα υπόλογίσεις ένα μέσο σταθμισμένο βάρος ενός σκληρού δίσκου και με αυτό θα διαιρέσεις το υπόλοιπο του βάρους. Αν βρεις 1,873 σκληρούς τότε μάλλον έχεις 2
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Συγγνώμη που επαναλαμβάνομαι, αλλά η λύση (τουλάχιστον στα Windows XP) είναι μία: Start > Control Panel > Administrative Tools > Computer Management > Disk Management Εκεί δείχνει τα πάντα (πόσους σκληρούς δίσκους, πόσα partitions). Εκτός αν όντως θέλεις να κάνεις format και fdisk...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Συγγνώμη που επαναλαμβάνομαι' date=' αλλά η λύση (τουλάχιστον στα Windows XP) είναι μία: [i']Start > Control Panel > Administrative Tools > Computer Management > Disk Management [/i] Εκεί δείχνει τα πάντα (πόσους σκληρούς δίσκους, πόσα partitions). Εκτός αν όντως θέλεις να κάνεις format και fdisk... @Paredwse: Ma giati to kaneis toso dyskolo ;; Deski click me to pontiki sto my computer > Manage > Disk Management Giati mou tous ma8aineis akolou8wntas dromous dyskolous
dreaming123 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 ή μπορείς να ζυγήσεις το PC σου, να αφαιρέσεις τα βάρη των περιφεριακών (θα τα βρεις λογικά στο internet). Μετά θα βρείς τα βάρη των HDD που κυκλοφορούν καθώ και πόσα κομμάτια έχει πουλήσει ο καθένας. Θα υπόλογίσεις ένα μέσο σταθμισμένο βάρος ενός σκληρού δίσκου και με αυτό θα διαιρέσεις το υπόλοιπο του βάρους. Αν βρεις 1,873 σκληρούς τότε μάλλον έχεις 2 Έτσι το είχα βρεί και εγώ Αλλά το ποιο έυκολο είναι όπως είπε ο SkYwaLkGR Deski click me to pontiki sto my computer > Manage > Disk Management
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.