Προς το περιεχόμενο

πως μπορω να καταλαβω ποσους δισκους εχω?

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
h t3ebidwneis to palino filo kai blepeis :P

Εχμ 1 σκληρο εχει λεει

δεν ξερω αν εχω ενα δισκο χωρισμενα σε δυο ή αν εχω δυο δισκους

οποτε δεν κανει αυτο

Δημοσ.

Εγκατεστησε το magic partition και θα το δεις !!!! :smile: :smile: :smile:

Δειχνει σε χωριστα πεδια τους διαφορετικους δισκους ενω σε ενα πεδιο τον δισκο που ειναι χωρισμενος. :smile: :smile: :smile: :smile:

post-2288-129062921593_thumb.jpg

Δημοσ.

Η λύση είναι μία: Κάνε format και μετά με fdisk ή από το bootable cd των Windows δες το.....

Πλάκα κάνω. Όλοι οι παραπάνω τρόποι σωστοί είναι.

Δημοσ.

ή μπορείς να ζυγήσεις το PC σου, να αφαιρέσεις τα βάρη των περιφεριακών (θα τα βρεις λογικά στο internet). Μετά θα βρείς τα βάρη των HDD που κυκλοφορούν καθώ και πόσα κομμάτια έχει πουλήσει ο καθένας. Θα υπόλογίσεις ένα μέσο σταθμισμένο βάρος ενός σκληρού δίσκου και με αυτό θα διαιρέσεις το υπόλοιπο του βάρους. Αν βρεις 1,873 σκληρούς τότε μάλλον έχεις 2 :)

• Super Moderators
Δημοσ.

Συγγνώμη που επαναλαμβάνομαι, αλλά η λύση (τουλάχιστον στα Windows XP) είναι μία:

Start > Control Panel > Administrative Tools > Computer Management > Disk Management

Εκεί δείχνει τα πάντα (πόσους σκληρούς δίσκους, πόσα partitions).

Εκτός αν όντως θέλεις να κάνεις format και fdisk...

Επισκέπτης
Δημοσ.
Συγγνώμη που επαναλαμβάνομαι' date=' αλλά η λύση (τουλάχιστον στα Windows XP) είναι μία:

[i']Start > Control Panel > Administrative Tools > Computer Management > Disk Management

[/i]

Εκεί δείχνει τα πάντα (πόσους σκληρούς δίσκους, πόσα partitions).

Εκτός αν όντως θέλεις να κάνεις format και fdisk...

@Paredwse: Ma giati to kaneis toso dyskolo ;; :) Deski click me to pontiki sto my computer > Manage > Disk Management :)

Giati mou tous ma8aineis akolou8wntas dromous dyskolous ;)

Δημοσ.
ή μπορείς να ζυγήσεις το PC σου, να αφαιρέσεις τα βάρη των περιφεριακών (θα τα βρεις λογικά στο internet). Μετά θα βρείς τα βάρη των HDD που κυκλοφορούν καθώ και πόσα κομμάτια έχει πουλήσει ο καθένας. Θα υπόλογίσεις ένα μέσο σταθμισμένο βάρος ενός σκληρού δίσκου και με αυτό θα διαιρέσεις το υπόλοιπο του βάρους. Αν βρεις 1,873 σκληρούς τότε μάλλον έχεις 2 :)

Έτσι το είχα βρεί και εγώ :)

Αλλά το ποιο έυκολο είναι όπως είπε ο SkYwaLkGR Deski click me to pontiki sto my computer > Manage > Disk Management

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...