Προς το περιεχόμενο

Torrent kai Ratio

polidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Paredwse an katebazei me 48 se 384 eisai mallon se Siemes DSLAM etsi? Alla to 27-28 KB/sec upload me 128Kbps den to polykatalaba. Explain plz?

Ναι' date=' απ' ότι κοίταξα, η Ραφήνα το ένα και μοναδικό DSLAM που έχει είναι Siemens.

Όσο για το 27-28 kB/s, ούτε εγώ το πίστευα αλλά ιδού το screenshot από το Azureus που πήρα πριν από δέκα λεπτά:

azureusupload4yk.th.png

(πάτα πάνω στην εικόνα για να την δεις σε full μέγεθος).

Εκτός αν το Azureus λέει μπούρδες. Πάντως εγώ αυτό βλέπω συνεχώς. :neutral:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάντως αν κάνουν όλοι μόνο donate στο τέλος θα κατεβάζετε Ευρώ και όχι ταινίες...

Και λέω κατεβάζετε γιατί προς το παρόν δεν έχω DSL (όμως σύντομα θα με αφορά το ζήτημα)

Το πιο σωστό είναι αυτό που λέει ο Μindtrapper και ο Paredwse και αυτό σκοπεύω να κάνω...

Δημοσ.

Εγώ όμως ρε παιδιά άλλες φορές κατεβάζω με 2kb/sec και ανεβάζω με 8kb/sec αλλά τις περισσότερες κατεβάζω το αρχείο που θέλω και ενώ δεν έχω Limit κάνω Seed αλλά ανεβάζω πολύ αργά... δεν το καταλαβαίνω... έχω 384/128

Δημοσ.

Emena pali einai me tis meres tous.

Sinithos katevazw stathera me 55kb/s k to upload einai sta 24-30kb stathera k den exw kanena provlima.

Fisika einai meres opws simera px pou an arxisw na katevazw panw apo 40kb/s to upload peftei sta 15kb/s

Ti na pw :roll:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...