Προς το περιεχόμενο

Νεος ιος στο MSN!!!!!!!

Xvipes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσοχη προσοχη!!!!!!!

καινουργιος ιος στο msn.αν ξαφνικα σας πει το φιλαρακι σας στην contact list την εξης σελιδα: h**p://suite9.t35.com/[email protected] ΜΗΝ δοκιμασετε να μπειτε!!!ειναι σελιδα που φορτωνει trojan.

λειτουργει με βαση την contact list που εχεται στο msn σας,και οταν καποιος απο αυτους ειναι οnline ενδεχεται να σας πει για την συγκεκριμενη σελιδα!!!δεν ξερω πως διορθωνεται(λογικα με το καινουργιο update του msn) κ δεν ξερω ποιες εκδοσης επιρεαζει...

αν ξερει καποιος περισσοτερα ας μας πει γιατι εγω την πατησα και δεν λεει να την πατησουν και αλλοι!

Δημοσ.

δεν ξερω φιλε τι ειναι αλλα επειδη μου φανηκε παραξενο να μου αναφερει στο ασχετο ο κολλητος μου μια τετοια σελιδα εψαξα στο google γραφοντας peas.t35 (μου ανεφερε 3 διαφορετικα url:h**p://www.netpark.net/gallery/pictures.php?email=

) και δες κ εσυ που με πηγε

Δημοσ.

heh prolava k ton konomhsa prin apo kana 2 vdomades. fortwse ena kevin32.exe sto pc k ena allo file k twra opote anoigoun ta windows vgazei 4 mynhmatakia error k eimaste ok. afto vevaia afou vrhka ton enan fakelo sto Program Files pou mou fortwse k enan allo sto Windows/registry apo oti 8ymamai.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...