polaki Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Σκεφτομαι την λύση satellite download σε συνδιασμό με DSL upload.. Εχω βρει αρκετες ξένες εταιρίες, πχ http://www.euroskynet.com που παρέχουν παρα πολυ καλές τιμές, αλλά η συγκεκριμένη δεν παρέχει στην Ελλάδα. Κάποτε εφερνε και το πλαισιο, τωρα όμως όχι. Εχει καποιος υπόψη του κάποια εταιρια που να παρέχει δορυφορικό internet να κάνω μια έρευνα αγοράς??? Ίσως μας συμφέρει, γιατί με 50? DSL & περί τα 35? για απεριόριστο download με 1024 παίρνεις κάτι που για 100% dsl χρειάζεσαι τα διπλάσια ακριβώς! Επίσης με 60? παίρνεις 16mbit (!!!!) δορυφορικό...... Και αν ειναι με 50 να έχω 384 μόνο.... τοτε χαλάλι τα 110 για 16Mbit!!!!!!!!!!!!!
jerry7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Γιατί πριν χαρείς δεν το ψάχνεις λίγο ακόμα; Όχι τίποτα άλλο, δεν θα απογοητευτείς κιόλας. Στους δορυφόρους (σε αντίθεση με τις οπτικές ίνες) το "απεριόριστο" έχει όριο. Διάβασε καλά και με καθαρό μυαλό (κοινώς μην τα ερμηνεύσεις όπως σε εξυπηρετεί) και θα δεις τι ακριβώς προσφέρουν. Εγώ αν ήμουν στη θέση σου δεν θα αγόραζα. Ή αν αγόραζα, θα ήξερα (όπως το λένε ξεκάθαρα άλλωστε) ότι οι ταχύτητες θα είναι ίσως πιο πάνω από μια ISDN κατά μέσο όρο. Για ξαναψάξτο πριν δώσεις λεφτά. Το δορυφορικό ίσως ήταν λύση το 1996-1997 για την Ελλάδα. Το 2005 είναι μάλλον αδιάφορο ως υπηρεσία.
xaotikos Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Πάντως το "δεν παρέχουν Ελλάδα" δεν ισχύει πάντα. Άλλο το δεν υπάρχει αντιπρόσωπος και άλλο το δεν παρέχει. Αν καλύπτεται η περιοχή από τον δορυφόρο είσαι οκ. Πληρώνεις online βέβαια. Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με τον jerry7
rafraf24 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Καλησπερα, χρησιμοποιω δορυφορικο internet εδω και εναμιση χρονο μεσω της εταιριας opensky, http://www.broadsat.com/opensky, σου συνιστω καλυτερα να βαλεις adsl, για τους εξης λογους: 1) Τις ωρες αιχμης δεν θα εχεις εγγυημενη ταχυτητα, οταν πολλοι χρηστες συνοστιζονται, θα κατεβαζεις γυρω στα 25-30 kb/sec, μονο τα βραδια θα κατεβαζεις με 90-100kb/sec η και περισσοτερα. 2) Πληρωνεις 2 παγια, ενα για τον κλασσικο επιγειο παροχεα και ενα για δορυφορικο παροχεα. 3) Πρεπει να κανεις 2 loggin καθε φορα, μια φορα για να μπεις στο internet και μια φορα για να κανεις Login στο δορυφορικο. 4) Oταν εχει κακο καιρο το δορυφορικο πιατο δεν θα εχει καλη ληψη. 5) Πανακριβο και με ογκοχρεωση, δηλαδη για πακετο 500mb/μηνα πληρωνεις 60 ευρω, για πακετο 1000mb/μηνα Πληρωνεις 90 ευρω το μηνα, αστα να πανε, σε αυτα τα λεφτα βαλε και τα παγια για τον επιγειο παροχεα αλλα και τη χρονοχρεωση για οση ωρα εισαι στο νετ. 6) Πακετα που ειναι απεριοριστου download ειναι παγιδα. Σου παρεχουν εγγυημενη ταχυτητα για τα πρωτα 500 η 1000 η 2000 mb και μετα απο αυτα τα mb η ταχυτητα πεφτει κατακορυφα (Στις ωρες αιχμης ειδικα πλησιαζει αυτη του isdn...)
De@th L0rd Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Mufa h douleia telika.Panw pou xarhka ki egw. Kleiste oloi to internet mpas k valoun mialo kai katevasoun times! ;-P LOL
-NetHawk- Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Καλησπερα και απο εμενα....Εγω ημουν συνδρομητης στην opensky που αναφερθηκε πιο πανω και τωρα ειμαι συνδρομητης στην hellasdigital.Για την opensky ουτε λογος αφου μιλαμε τις ωρες αιχμης για ταχυτητες γυρω στο 5-6 ενω το βραδυ(και οταν λεω βραδυ εννοω μετα τις 1)ειχες γυρω στο 25-30(ενδεχομενως μετα να ανεβαινε αλλα δεν ειχα το κουραγιο να κατσω να το διαπιστωσω).Οσο για την hellasdigital τον πρωτο-δευτερο μηνα(μισο) της συνδρομης ολη τη μερα 100-120kb/s.Τωρα που ειμαι στα τελη του δευτερου μηνα(αλλο μισο) η ταχυτητα ειναι τραγικη μεχρι και τις 1 το βραδυ απο οπου και αρχιζει να ανεβαινει και φτανει στα κανονικα της επιπεδα για 1024.Εμενα βεβαια με βολευει διοτι εχω pstn συνδεση εεε και μπορω μονο τετοιες ωρες να το αφηνω να κατεβαζει-και για λογους οικονομικους αλλα και για λογους οτι το πρωι με την αναμονη κλησεων δεν μπορω να μεινω πανω απο μιση ωρα στο νετ - Οποτε μαλλον ειναι ποιες ειναι οι αναγκες του καθενος και οχι αν ειναι λυση το δορυφορικο γενικως ή οχι.Παραδειγματος χαριν εγω γουσταρω μεγαλες ταχυτητες(τρελλες για την Ελλαδα)τις οποιες μου τις παρεχει το δορυφορικο(100-120),ενω με μια 384 και να "παλευω" να περασω τα 40 θα ειχα τρελλαθει εγω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.