the cure Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Καλησπέρα!Πρόσφατα έκανα μετάβαση από τα ΗΟΜΕ στα PRO και μου δημιουργήθηκε το εξής πρόβλημα:η κάρτα ήχου μου είναι η CREATIVE AUDIGY2 ZS PLATINUM και διαθέτει τηλεχειρισμό.Οταν κλείνω το υπολογιστή απο το τηλεχειριστήριο της κάρτας ήχου και ενώ όλα δείχνουν ότι πάνε κάλα ο ύπολογιστής τελίκα μου βγάζει το logo των windows με το μήνυμα:τώρα μπορέιτε να κλείσετε τον υπολογιστή σας με ασφάλεια και απο κει και πέρα κλείνει μόνο μέσω του κουμπιού του TOWER.Αυτό γινεται μονο αν τον κλείνω μέσω του τηλεχειριστηρίου και δεν είχα το ίδιο πρόβλημα με τα ΗΟΜΕ.Υπαρχει κάποια λύση;Tα χρ έχω.Εύχαριστώ προκαταβολικά! :grin:
Dakoro Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Για προσπάθησε να κανεις unistall την audigy και μετά παλι reinstall. Πολυ κουφο αυτό που λες. Aν βάλεις SP2?
HexStatic Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 control panel -> power options ->APM (advance power managment) αν δεν κανω λαθος απο εκει ενεργοποιησε την επιλογη που λεει κατι για την χρηση της λειτουργιας APM........
the cure Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Λοιπόν εκανα unistall και install και το προβλημα δεν λυθηκε.Την επλογη που μου ειπες φιλε HexStatic δεν την βρισκω.Ισως επειδη ειναι ελληνικα τα windows να την εχουν διαφορετικα γραμμενη.Πηγα Πινακα ελεγχου υστερα επιδοσεις και συντηρηση και μετα επιλογες ενεργειας αλλα δεν βρηκα τιποτα παρομοιο.Ισως κανω κατι λαθος.Ευχαριστω παντως για την βοηθεια και αν σας κατεβει καμια αλλη ιδεα τι μπορει να παιζει πειτε μου...Ευχαριστω και παλι
HexStatic Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Dokimase na kaneis ena search sto insomnia me tin leksi Shut down. Tha breis polla paromoia posts san to diko sou pou isws kapio se diafotisei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.