diamondT Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Χαιρετώ, Ξέρει κανείς αν έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα DVD με Agatha Christie - Poirot; Ξέρω μόνο για το Orient Exrpess και το Death on the Nile. Άλλες ταινίες; Κάπου είχε πάρει το μάτι μου και μια σειρά στην τηλεόραση με Poirot. Έχει βγει κανα επεισόδιο σε Δ-Β-Δ;
vsls Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Me Peter Ustinov exo dei kai ta Evil Under The Sun k to Appointment with Death (to 1o einai kalitero k pisteyo na to vreis aneta se DVD) Meta ypirxan polles tiletainies kyrios gia to BBC pou ligo xlomo tis vlepo gia elliniki agora. Ti seira nomizo teleytaia fora tin edeixne to Alter alla den exo idea gia DVD. Pantos oi pio arties erminies kata ti gnomi mou einai safos tou Ustinov kai fysika o Finney sto Orient Express!
diamondT Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Me Peter Ustinov exo dei kai ta Evil Under The Sun k to Appointment with Death (to 1o einai kalitero k pisteyo na to vreis aneta se DVD) Meta ypirxan polles tiletainies kyrios gia to BBC pou ligo xlomo tis vlepo gia elliniki agora. Ti seira nomizo teleytaia fora tin edeixne to Alter alla den exo idea gia DVD. Pantos oi pio arties erminies kata ti gnomi mou einai safos tou Ustinov kai fysika o Finney sto Orient Express! Ε, σίγουρα, ο Finney έδωσε ρέστα. Πολλά ρέστα. Παρόλα αυτά και ο Ustinov μου άρεσε...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Εγώ έχω βρει αυτές τις παραγωγές του BBC στα Seven της Θεσσαλονίκης, αλλά κυρίως με την Miss Marple. Νομίζω ότι είχε κ κάτι Πουαρώ, αλλά δεν με ενθουσιάζει αυτός που τον ερμηνεύει. Όχι ότι είναι κ απαράδεκτος, αλλά δεν σε τραβάει όπως ο Ουστίνοφ κ ο Φίνεϋ.
diamondT Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Εγώ έχω βρει αυτές τις παραγωγές του BBC στα Seven της Θεσσαλονίκης, αλλά κυρίως με την Miss Marple. Νομίζω ότι είχε κ κάτι Πουαρώ, αλλά δεν με ενθουσιάζει αυτός που τον ερμηνεύει. Όχι ότι είναι κ απαράδεκτος, αλλά δεν σε τραβάει όπως ο Ουστίνοφ κ ο Φίνεϋ. Ναι, Miss Marple έχω βρει κι εγώ. Χμμμ, θα πάω να ρωτήσω στα Seven γαι Πουαρώ. Ποτέ δεν ξέρεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.