DrLo Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Έχω την εντύπωση ότι τελευταία έχουν αυξηθεί πολύ τα topics του τύπου "Βοηθείστε με να αγοράσω οθόνη", "Αυτή τη κάρτα ή την άλλη", "Πως σας φαίνεται αυτή η σύνθεση" κλπ. Δε λέω τα παιδιά βοήθεια ζητάνε και πιθανότατα όταν χρειαστεί να αλλάξω ΗΥ να σκεφτώ να κάνω και εγώ κάποιο ανάλογο post. Απλά θα προτιμούσα αυτό να γίνεται με κάποιο πιο οργανομένο τρόπο και όχι να γεμίζουμε το forum με posts για βοήθεια σε αγορά ακόμα και πολύ απλών πραγμάτων. Ίσως να μπορούσε να γίνει ξεχωριστή κατηγορία, ίσως κάποιος τρόπος βαθμολόγησης συσκευών (όπως πχ με την αξιολόγηση χρηστών). Δε το έχω πολυψάξει. Άλλωστε νομίζω ότι αν υπάρχει μια λύση αυτή μπορούν να τη βρουν ευκολότερα οι mods. Πάντως είναι κρίμα να υπάρχουν 10 topics με παρόμοιο τίτλο "Να αγοράσω τη τάδε οθόνη" και κάθε φορά να αλλάζει το μοντέλο.
Dark_son20 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 ta reviews iparxoun sto internet polla afto pou thelei na akousei o kosmos einai i live xrisi kai oxi mia vathmologia i to ti tha pei to kathe poulimeno site giafto zitane apo tous xristes gnomes
DrLo Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 ta reviews iparxoun sto internet polla afto pou thelei na akousei o kosmos einai i live xrisi kai oxi mia vathmologia i to ti tha pei to kathe poulimeno site giafto zitane apo tous xristes gnomes Dark_son20, συμφωνώ απόλυτα με μία ένσταση. Από ότι έχω καταλάβει η πορεία αυτού του είδους των posts είναι προδιαγεγραμένη ... 1. Ο χρήστης ρωτά : "Ποια κάρτα γραφικών να αγοράσω. Τη θέλω μόνο για δουλειά γραφείου και μέχρι 50 Ευρώ" (Άντε να υπάρχουν 3-4 chipsets σε διάφορες υλοποιήσεις) 2. Έρχονται μια σειρά από απαντήσεις που του προτείνουν σχεδόν όλες τις πιθανές επιλογές 3. Κάποιοι άλλοι εκτός από την πρότασή τους διαβάζοντας την πρόταση κάποιου άλλου γράφουν και μια καή\κή εμπειρία, δική τους ή φίλων τους για αυτή την επιλογή 4. Όλως περιέργως ο αρχικός χρήστης αγοράζει μια κάρτα και ευχαριστεί τους άλλους για τη βοήθειά τους άσε που οι μισές απαντήσεις είναι του στυλ : πάρε την XGT7455supr-dupr γιατί γ...ει" Πιστεύω πως αυτό αποτελεί εκδήλωση στερητικού συνδρόμου από τότε που σταμάτησε να γίνονται reply στις αγγελίες :) Νομίζω επίσης ότι καταλληλότερος χώρος για να βλέπουμε τις εμπειρίες άλλων έιναι α. Το forum των reviews β. Με search στο site για posts που αναφέρουν κάποιο πρόβλημα Ξαναλέω πως δε λέω ότι ξέρω τη λύση στο "πρόβλημα" αυτό απλά αναφέρω ότι προσωπικά εμένα έχει αρχήσει να με ενοχλεί. Στο κάτω κάτω το insomnia έχει 26,408 χρήστες. Αν 1 στους 10 είναι ενεργός (2640) και κάνει post όποτε θέλει να αγοράσει κάτι τη κάτσαμε. Να οργανωθούμε ρε παιδιά
paschalia Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Νομιζω οτι η λυση σε οτι αναφερεις βρισκεται εδω και συγκεκριμενα εδω
georgeadams Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Σωστά, αλλά απ' ότι φαίνεται ελάχιστοι τη χρησιμοποιούν. Οι περισσότεροι θεωρούν πολύ πιο εύκολο να ανοίξουν ένα καινούριο topic και να "βάλουν" τους άλλους να ψάξουν γι' αυτούς, παρά να το ψάξουν μόνοι τους...
lef Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 ελα ρε παιδια μια γνωμη ζητουν,για να μην παρουν κατι που αντικημενικα ειναι χαλια.
javaneze Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Kαι γω ειμαι της αποψης οτι δεν βρισκω ενοχλητικες τετοιου ειδους δημοσκοπησεις ... Δεν μου φτανει ενα search... οταν θελω να αγορασω κατι σχετικα ακριβο θελω να ακουσω γνωμες απο εμπειριες και οχι reviews απο περιοδικα ή sites. Ειναι σαν να αγοραζεις την "αθλητικη ηχω" για να διαβασεις αν ηταν πεναλτι αυτο που δεν δοθηκε στον παναθηναικο στο ταδε αγωνα ... Ενω αν ρωτησεις παιρνεις την γνωμη του γαβρου, του βαζελου και του καθε οπαδου, και βγαζεις τα συμπερασματα σου ... Αλλωστε οταν ρωτας για κατι που εισαι ενα σταδιο πριν την αγορα του, κρεμεσαι απο τα χειλη αυτων που το εχουν δει και ξερουν να σου πουν πλεονεκτηματα/μειονεκτηματα ... αυτα.
HexStatic Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Simfonw me ton DrLo... Oxi alla tetia posts.. ftanei!!! sxedon kathe mera ginontai tetia askopa posts. Uparxoune xiliades phges kai reviews apo apeira sites sto net kai apo apeira eksidikeumena se auto ton tomea websites.Pios o logos na kanoume tetia posts edw pera? ena search sto google tha dwsei 1000ades results gia na kathetai kaneis kai na diabazei me tis wres. Kai den lew gia reviews apo tous kataskeuastes alla reviews apo diaforous users kai apo atoma ta opoia exoune dimiourgisei selides apoklistika gia auto ton logo. Episis tha ekana tin idia paratirisi kai oso afora software opou ekei oi apopseis pote den mporoune na einai antikeimenikes. Episis trelenomai otan blepw posts sta opoia prospathoune na sigrinoune mac me pc.(allh moda kai touth)
Highlander Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Μια και την τελευταίο μήνα άλλαξα πολλές συσκευές και αντικατέστησα 2 PC στο μαγαζί μου, έψαξα με ένα απλό search και βρήκα ότι χρειαζόμουν. Από επεξεργαστή, VGA, Case, πραγματικά δεν κόλλησα ΠΟΥΘΕΝΑ ! Έχω την εντύπωση ότι ή βαριούνται να κάνουν search, ή κάνουν posts για να μπουν στις αγγελίες, ή δεν ξέρω τι άλλο.
HexStatic Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Μια και την τελευταίο μήνα άλλαξα πολλές συσκευές και αντικατέστησα 2 PC στο μαγαζί μου' date=' έψαξα με ένα απλό search και βρήκα ότι χρειαζόμουν.Από επεξεργαστή, VGA, Case, πραγματικά δεν κόλλησα ΠΟΥΘΕΝΑ ! Έχω την εντύπωση ότι ή βαριούνται να κάνουν search, ή κάνουν posts για να μπουν στις αγγελίες, ή δεν ξέρω τι άλλο.[/quote'] Tha simfonisw... egw as poume thelw na parw ena DVD-R gia to pc mou.. H eukoli lisi einai na kanw ena post sto insomnia.. na skasoune oloi namou poune modela kai times.. na kanw mia souma.. na dw pio me simferei kai na to parw. Aliws tha prepei na psaksw monos mou pio einai pio kai kanei ti..kai pou mporw na to brw ftina kai an mporw na to brw kai loipa... Opws eipe O highlander to insomnia apotelei tin eukoli lisi se osous bargiountai na psaksoune.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.