epote Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 μα καλα ρε παιδια δεν το ειδε κανεις σας? εμενα μου αρεσε πολυ. Θυμιζει επικυνδηνα το μονομαχο, οχι τοσο σε ιστορια οσο στα μοτιβα των χαρακτηρων, αλλα ειναι καλοσκηνοθετημενο, δεν ειναι μονοπλευρο και ειναι μια απο τις λιγες ταινιες που χρησημοποιει "κυρηγματα" σαν μεσω και οχι σαν αυτοσκοπο ο ορλαντο ηταν μια χαρα στο ρολο του αν και ο κακομοιρης για να δειχνει "μεγαλομενος" μιλουσε ελαχιστα. οι μαχες, το επος, ο ηρωησμος κτλ θαυμασια. All in all δυο πολυ ευχαριστες ωρες
Akujin Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 egw akousa oti einai moufa. na to dw i na mi to dw loipon... let me see... i got it! how was Eva??...
theobabis Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Αυτο που καταφερε ηταν να με πεισει οτι τελικα το troy καθε αλλο παρα εργακι ηταν και οτι ο bloom μου φανηκε πολυ μικρος σε σχεση με τον bana. Δε θα διαφωνισω ομως με τον τζον οτι ηταν δυο ευχαριστες ωρες.
Cue Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Το είδα χθες. Προσωπικά μέχρι τα μισά ένοιωθα ότι η ταινία δε έχει σενάριο! Μετά τα μισά πήρε μπρος... Σκηνοθετικά όντως μοιάζει με το Gladiator (Scott γαρ) και μου άρεσε πάρα πολύ, όπως επίσης και τα κουστούμια, τα σκηνικά και οι ερμηνίες ως ένα βαθμό. Δε ξέρω αλλά ο Bloom προσωπικά δε με πείθει για πρωταγονιστικό ρόλο. Δε μου κάθεται καλά. Εν κατακλείδι πιστεύω ότι αν είχε κάπως πιο δεμένο σενάριο και καλύτερο leader τότε θα ήταν εφάμιλη του Gladiator. 6/10 για μένα.
Oberon Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 thimizei monomaxo giati mallon exoun idio skhno8eth Eplizw na mhn kanw lathos. Dystyxws den thn exw dei akoma. Thelw na paw, gia na dw kai ton agaphto legolas se prwtagwnistiko rolo -Ton eixame dei kai stous peirates ths karaivikhs, alla ekei htan kai o jonny dep-
epote Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 nai exoun ton idio skinotheti ayto leme. Alla ayto den simainei oti prepei na einai idia:P emena paidia o orlando mia hara mou fanike, ekane kati lathos? tespa *ti* stin erminia tou den sas arese? fovamai oti tha ginei leonardo di caprio h istoria kai den tou aksizei (oute tou di caprio tou aksize)
Oberon Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Synithws ephreazontai re c epote :grin: leonardo di caprio.. Les ? :???: Vasika eixa ksetrelathei gia thn parti tou otan eixa paei na dw to lord of the ring , opou opote ton vlepane ta koritsia sthn othoni... ginotane o xamos :razz: Anti gia saaaaaaaaaaaaaaakhhhhhhhhhhhh, leeeeeggggggoooolllllllaaaaaaaaaaaassssssssss :-P :-P
Cue Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 tespa *ti* stin erminia tou den sas arese? Δεν είχε κάτι το μεμπτό, αλλά δεν ήταν και για να σε πορώσει όπως ο Crowe στο Gladiator. Προσωπική άποψη, απλά δε με εμπνέει.
Oberon Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 lete na ftaiei pou einai poio neos ? To lew giati isws sas fainetai poio.... pws na to pw twra auto ? :???: Poio xalaros isws.... :-| gamwto, kollhsa !
Akujin Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 den ftaei oti einai neos. ftaiei i ''retsinia'' ala sakis. thelei kopo na pas na ton deis kai na to prosperaseis auto. (don't listen to me, i'm still upset with him for the time he stole my Kate Bosworth away, rats!) i'll propably watch it over the weekend. cheers!
hurin Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Το πρώτο μισό ήταν πιο αργόσυρτο και χωρίς ουσία . Τι μας ένοιαζε τί έκανε πριν φτάσει την πόλη ? 1 ώρα ταινία και είχε μόνο μια μάχη . Το δεύτερο μισό βέβαια ήταν φοβερό . Καλύτερες σκηνές πολιορκίας από LOTR (επιτέλους , είχε φώς και αίμα !) . Γιατί όλες οι ταινίες παλεύουν να φτιάξουν love-story ? Στην συγκεκριμένη ταινία , δεν είχε ουσία . Όπως και στο Pearl Harbor ...
coffeex Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 O Bloom den kanei gia tetoioys rolous parolo pou einai kalos h8opoios...
epote Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Το πρώτο μισό ήταν πιο αργόσυρτο και χωρίς ουσία . Τι μας ένοιαζε τί έκανε πριν φτάσει την πόλη ? 1 ώρα ταινία και είχε μόνο μια μάχη .Το δεύτερο μισό βέβαια ήταν φοβερό . Καλύτερες σκηνές πολιορκίας από LOTR (επιτέλους , είχε φώς και αίμα !) . Γιατί όλες οι ταινίες παλεύουν να φτιάξουν love-story ? Στην συγκεκριμένη ταινία , δεν είχε ουσία . Όπως και στο Pearl Harbor ... μα τι λες τωρα, πρεπει καπως να δομησει τους χαρακτηρες ωστε να μας απασχολουν, αν ηταν απλα μια συραφη απο μαχες θα ηταν ανοησια. Αυτο που καταφερε ηταν να με πεισει οτι τελικατο troy καθε αλλο παρα εργακι ηταν και οτι ο bloom μου φανηκε πολυ μικρος σε σχεση με τον bana. !!! το troy σου αρεσε περισοτερο?! διαφωνω καθετος και οριζοντιος! και οχι ο μπλουμ μου φανηκε καλυτερος απο τον μπανα, πιθανον λογο σκηνοθεσιας, αλλα ο μπανα εβγαινε λιγακι μελο. Ενω ο μπλουμ ηταν πιο "πληρης" Δεν είχε κάτι το μεμπτό, αλλά δεν ήταν και για να σε πορώσει όπως ο Crowe στο Gladiator. Προσωπική άποψη, απλά δε με εμπνέει. βεβαια, υπαρχουν δυο παραμετροι εδω. Πρωτον ο κροου ειναι γαμω τους ηθοποιους. Μαλακας ανθρωπος αλλα τρομερο ταλεντο. Δευτερον, ο ρολος του κροου ειναι κατι με το οποιο μπορουμε να ταυτηστουμε. Εκδικηση, ωμη, ψυχρη, αδιστακτη εκδικηση. Ο βαλιαντ εψαχνε συγχωρεση, αυτο ειναι κατι που-κατα τη γνωμη μου-θελει αρχιδια, λιγοι ανθρωποι μπορουν να το κανουν. Το οποιο μεγενθηνεται σχεδον ηθικολογηκα απο το τροπο που λειτουργει υπο το δογμα "do no wrong, speak no lie". παραφερομαι, αλλα πιθανον να επρεπε να θυμομαστε καπου καπου οτι υπαρχουν λιγοι τετοιοι ανθρωποι αναμεσα μας
hurin Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Τελικά κατάφερε κανείς να ταυτιστεί με τους ήρωες ? Έγιναν τα πάθη τους και οι αγωνίες τους δικά μας ?
aragorn Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Το είδα την Παρασκευή. Μου άρεσε πολύ. Χωρίς να είμαι και τρελά διαβασμένος για τα συγκεκριμένα γεγονότα, έχω την εντύπωση ότι και ιστορικά πιστός είναι (όχι ότι παίζει και ρόλο για το αν είναι καλή η ταινία). Η σκηνοθεσία είναι εξαιρετική, τα πλάνα απίθανα, και νομίζω ότι ο Μπλουμ προσπάθησε πολύ για το ρόλο του. Νομίζω ότι κάποιος άλλος ίσως τα κατάφερνε καλύτερα παρόλα αυτά. Δηλώνω φαν του Scott.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.