Xdanger Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Παιδια σαν root πώς μπαίνω κάνω su root και μου ζητάει κωδικό και εγώ δεν έχω δώσει πουθενά κωδικό για root Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 by default de mporeis na mpeis sto root account. douleuei mono me 'sudo'. 8a prepei na dwseis 'sudo passwd root' prwta gia na kaneis enable to root accout. to 'sudo' pantws nomizw proswpika oti einai exisou boliko...eisai sigouros oti to xreiazesai to root account? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inkjjl Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Pantos kai se Mandrake + SuSE + Slackware + FreeBSD + OpenBSD pou exo doulepsei to root account ipirxe PANTOU kai malista by default! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xdanger Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 @or1onas Βασικά αφου μπορώ να κάνω την δουλιά μου με το sudo δεν μου χρειάζεται, απλά έιχα συνηθίσει με τις άλλες διανομές που έμπενα root. @Inkjjl και εγώ με mandrake ke suse μπορούσα να δω το root, αλλά το ubuntu έχει άλλη φιλοσοφία έιναι ποιο κοντά στον αρχάριο χρήστη ή αν προτιμάς ποιο κοντα στον χρήστη των windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elamnte Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Re paidia epeidi eimai asxetos ti akrivws einai afto to Ubuntu???? ap' oti katalava einai programma gia linux wste na kanei na paizoyn se linux programmata twn windows???? h' kamia sxesi??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 oxi, einai kanonikh dianomh linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xdanger Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Για mp3 απο πού κατεβάζω τους codec's, θέλει codec και για dvd? η ο mplayer θα το παίζει κανονικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inkjjl Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Na su sistiso to xine file pou xrisimopoiei ta codecs ton windows gia na kanei douleia...Oso gia to an einai pio aplo na vlepeis i oxi to root as to afisoume....Ego diafono me ti xrisi tou sudo giati mastizetai apo apeira security problems! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 megale exeis dikio k gw ta exw balei kai douleuoun xwris kanena problhma. bebaia de xerw tosa polla apo linux alla kai apo alles dianomes pou exw dwkimasei einai kalytera Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xdanger Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 τελικά το πρόβλημα με το mp3 δεν ήταν με τους codecs αλλα με τους sound drivers έβαλα alsa και ξεμπέρδεψα αλλά δεν μπορώ να βάλω να παίξει xmms και mplayer μαζί χρησιμοποιώντας τον ίδιο driver Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Egw eixa katebasei tous codec kai epaizan me olous toys players. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xdanger Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 με όλους παίζουν, άλλο ηταν το πρόβλημα τελικά όπως γράφω και παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_ch02019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 na rwthsw kati.emena mou leei oti egine ship stis 30/6 peripou pote tha ftasei???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 an milas gia to shipment tou ubuntu, emena eftasan th deutera meta apo peripou 1,5+ mhna Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xdanger Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 εμένα σε 2 ευδομάδες μετα το shiping, συνολικά κοντά 1.5 μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.